سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درخواست راهنمایی از اساتید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام و آرزوی داشتن حال خوب برای همه دوستان

استادان و دوستان مجرب در کارآفرینی

من کارشناسی ارشد معماری هستم.
یک خانم هستم.
به نرم افزارهای گرافیکی و تهیه لوگو و بنر و اسلاید و انیمیشن های فلش مسلطم.
به نرم افزارهای سه بعدی مثل تری دی مکس و سینما 4دی مسلطم.
دید هنری خوبی دارم. (چقدر نوشابه مشکی باز کردم واسه خودم؛)) )
خیاطی و طراحی الگو با اتوکد بلدم و فکر می کنم بتوانم طراحی لباس کنم.
کارهای بسته بندی و جعبه اوریگامی را مدتی انجام داده ام
از کارمندی و اجرای فرامین آقا بالاسر ها به شدت خسته شده ام.
.
.
.
یک سرمایه اندک 20 میلیونی هم دارم؛ که می خواهم با آن یک کسب و کار برای امنیت اقتصادی و پرداخت شهریه دانشگاهم راه بیاندازم. خودم به فکر طراحی کت و مانتو سنتی و هنری و تک دوزی افتادم و فکر کردم این پول را برای اجاره غرفه ای مثل غرفه های پارک لاله به کار بیاندازم.
تجربه چندانی ندارم ولی انگیزه زیادی برای کار دارم. از شما که تجربه سالها کار و کارآفرینی را دارید تقاضا دارم راهنماییم کنید که مناسب ترین کار با شرایط بالا؛ برای خلاص شدن از کارمندی چه راهیه؟
منتظر کمک های فکری و پیشنهاداتتان هستم.
کسی از کاربلدا به من راهنمایی نمیده؟ بابا اساتید!؟ میخوام ببینم تو دوره رکود این کارا جواب میده یا نه؟
با سلام
اگر طرحهای شما تاپ باشد مطمئن باشید حتی در دوره رکود هم خیلی خوب جواب میدهد من یک سری امکانات دوخت چرم و پارچه و پرسنل مجرب خانم و آقا در منطقه صنعتی ماهدشت کرج دارم که بدون هزینه کردن سرمایه خودتان می توانم در یک تا دو ساعت در روز در اختیار شما بگذارم با تولید محدود بازار را رصد کنید اگر توانستید سود در بیاورید می توانید هم انجا ادامه بدهید یا آن موقع پول خودتان را سرمایه کنید و در جای دیگر مشغول شوید
سلام و تشکر زرین خیز گرامی

من یا این کار را شروع نمی کنم یا آنقدر روی آن مطالعه و سلیقه می گذارم تا آن را برند کنم و به بسته بندی و ارائه به مشتری هم فکر می کنم. اتفاقا من کار چرم دوزی با دست هم انجام داده ام و قصد آموزش دوخت صنعتی و ترکیبی آن با ترمه و جاجیم را هم داشتم.

به نظر شما که خبره در این کارید خیاطی و طرح لباس امکان موفقیت بیشتری دارد یا صنایع و وسایل چرمی؟

بازم ممنون
با سلام
چرخها و وسایل من صنعتی می باشند و امکان کار کردن چرم و پارچه را با هم دارم البته فکر میکنم باید بازار هدف را رصد کنیم احساس میکنم اگر طبقه متوسط را که الان قدرت خریدشان کم شده را هدف قرار دهیم موفق تر باشیم (منظورم پارچه و طرح زیبا با آن آست)البته در دراز مدت می شود روی هر دو بازار تلاش کردموفق باشید
از امروز با دو تا از دوستام می ریم فروشگاههایی که مانتو های سندس و اریکا و اینا می فروشن... هم قیمت ها رو با هزینه تمام شده مقایسه می کنیم و هم میزان استقبال مردم رو تو دوره ای که پول تو دستشون نیست می بینیم. طیف مصرف کننده این محصولا رو می بینیم و مدلای پر طرفدارو

اگر ببینیم مشتری داره ولی از طبقه خاصی متوسط به بالا هستن باید ببینیم روشهای جذب این قشر به جنسهامون چه طوریه.
البته من هر کدوم از آشناهام که صحبت می کنم از مدلا و رنگهای بازار شاکیند. مانتوهای سری دوزی بیشترشون از کارور و حلقه آستین مشکل دارند. چینی هام که اصلا هیچی! حیف پول

همچنان منتظر همفکری دوستان هستم.
با درود

با توجه به تخصص هاتون و از اون طرف دانشجو بودنتون ،

پیشنهاد من ورود به حیطه طراحی کابینت آشپزخانه هست ، که شدیدا این صنعت نیاز به طراح داره و درامد های خوبی هم طراح ها دارن
تلفنی یا ایمیل یا فکس اتود اصلی را می گیرید و با ایمیل تحویل می دید

تولید کالا برای شما کار جالبی نمی تونه باشه
با سلام حضور محترم شما سرکار خانم
بسیار رشته و مهارتهای پولساز و خوبی رو در رزومه کاریتون معرفی کردین
به نظر بنده با سرمایه ای هم که دارید میتونید دفتر فنی تاسیس کنید و تو زمینه تحصیلیتون به کار مشغول بشید
شاید همه بگن تاسیس دفتر اجاره و هزینه های جانبی داره اما من اولین باری که جایی رو اجاره کردم تا 2 ماه اول اصلا اجاره ندادم حتی پول پیش هم ندادم
در عوض با صاحب اون مغازه و ملک که در طبقه همکف بود توافق کردیم که خدمات ساده ای بهشون ارائه بدم. در عوض ایشون هم از ماه سوم اجاره گرفتن تا این ریسک رو کردم ضرر زیادی ندم باور میکنید بعد از 5 سال که دیگه همه چیز تغییر کرده آخر این ماه یا اوایل ماه دیگه قرار شد برای یکی از ایده هایی که در ذهنم هست و اینکه هم بنده و هم ایشون از کار کردن کنار هم لذت می بردیم اونجارو مجدد اجاره کنم و به شرکت و دفتری که الان دارم اضافه کنم؟
اینها همش با جلب اعتماد و شناخت فردی و میزان تجربه و توانایی های شما هست.
بنده خودم احتمال خیلی زیاد به زودی یک بیوگرافی ارائه میدم تا همه دوستانی که از ناملایمات روزگار ناراحت هستن متوجه بشن فقط کمی تلاش میتونه همه چیز رو تغییر بده.
خانم محترم از اینکه احساس مسئولیت کردین و اینکه میبینم میخواید استقلال شغلی داشته باشید خوشحالم و مانند سایر دوستان به شما افتخار میکنم.
فقط ایده ای که به نظر بنده حقیر میرسه ابتدا یک دفتر فنی هست و ایجاد اشتغال برای خود و دانشجویان عزیز دیگه هم برای شما تبلیغ میکنن و هم کار انجام میدن یعنی از تایپ و طراحی و نقشه کشی در ابعاد وسیع تا انجام پروژه های دانشجویی و ادیت نقشه ها حتی میتونید با پیمانکارهای ساختمانی صحبت کنید و به اونها با توجه به استعدادتون مشاوره بدید و نقشه هاشون رو با قیمتی پایینتر از باقی جاها طراحی کنید.
برای طراحی لباس هم به قول دوست عزیزمون جناب مهدی تولید کالا پیشنهاد نمیشه، میتونید در عوض به مزون ها سر بزنید و ایده هاتون رو بفروش برسونید بعد از جمع آوری سرمایه بیشتر و در صورت تمایل به زدن مزون هم فکر کنید، چرا که نه؟ همیشه باید چندتا ایده رو همزمان داشت تا دید انسان باز باشه و بتونه راحت تر تصمیم گیری و انتخاب کنه و در صورت شکست یکی دیگری جایگزین بشه.
برای سرمایه ای هم که دارید اگر موارد فوق رو نخواستید که انجام بدید و خواستین به صورت سرمایه گذاری و با کمترین ریسک و دخالت فیزیکی به سود سالیانه خوبی برسید،یک پیشنهاد ویژه دارم که خودتون تمام مراحل رو انجام میدین با راهنمایی بنده در انتها هم شما سود می کنید هم من درصدی ازتون بخاطر دادن ایده برداشت می کنم که دو طرف سود کرده باشیم.
ببخشید اینقدر راحت واژه سود رو بیان میکنم،به نظرم در تجارت نباید تعارفی و خجالتی بود،شما راهنمایی خواستین بنده هم نه در مقام یک استاد بلکه در مقام شاگرد خدمتتون این موارد رو عرض کردم.
برداشتن قدم اول سخت هست. اما خواستن = توانستن.
یا حق
سلام ودرود
به نظر بنده اگه تسلط به طراحی و دوخت دارید یه کارگاه خیاطی حرفه ای راه بیندازید و مانتو و لباسهایی باطرحهای زیبا و شیک دوخته و عرضه کنید
لینک مرجع