سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده ی امنیتی برای آیفون های خانگی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.....
چند وقته توی اخبار و جراید خبر از سرقت و دزدی های خانگی زیادی میشه که چند مورد از آنها مربوط به زمانی می شود که خانم های خانه دار در خانه تنها می باشند و دزدان به بهانه ی مامور برق گاز و آب وارد خانه شده و دست به سرقت می زنند.
یه ایده ای که به ذهن خودم رسید این بود که سیستمی برای آیفون های خانگی طراحی کنیم که در این سیستم هر مامور ملزم به داشتن کارت شناسایی همراه با چیپ الکترونیکی باشد و این کارت را هنگام وارد شدن به خانه می بایست بر روی این آیفون هوشمند بزند تا اطلاعات هویتی او توسط نمایشگر آیفون داخل ساختمان به اطلاع صاحب خانه برسه(یه چیزی همانند کارت هوشمند اتوبوسرانی در شهر هایی مثه تهران اصفهان که دارای چیپ هوشمند می باشد) و صاحب خانه بعد از تایید شدن اطلاعات او ،اجازه ی ورود به خانه را به شخص مورد نظر بدهد.
دوستان نظرتون چیه؟آیا خبر اصن این طرح اجرا شده یا نه؟به نظر خودم اگر این طرح اجرا نشده باشه میتونه به سرعت بگیره.چون امنیت به نظر من خصوصا با وضع الان جامعه یک دغدغه اصلی برای مردم شده است....
ایده ی خوبیه ولی باز هم به راحتی جعل میشه مثل خیلی از کارت های دولتی دیگه .
به جای اینکار بهتره روی همه کنتورا یه چیپ گذاشته شه و وصل شه به خط تلفن که به صورت خودکار تو یه زمان مشخص عدد رو بفرسته برای مرکز
سلام Smile

از ایده ای که روش دست گذاشتید (امنیت برای خانم های خانه)، بشدت استقبال میکنم.
ولی شیوه پیاده سازیش رو ، باید دید که صرفه و توجیه اقتصادی داره یا خیر.
که در حوزه اطلاعات بنده نیست متاسفانه.

موفق و پویا باشید همیشه Smile
موضوع رو خوب انتخاب کردین ، اما به قول دوستان این کارت رو هم جعل میکنن. دوست عزیز دیگه ای فرمودن : چیپ به کنتور وصل بشه و اعداد رو از طریق تلفن مخابره کنه. این خوبه. عالیه. میتونین روی این روش تحقیق کنید روشش رو پیدا کنید و راهکاری طراحی کنید که قابل ارائه به یک سرمایه گذار باشه و نهایتا ثبت کنید و به ادارات آب و برق و گاز ارائه کنید. مطمئناً استقبال میشه . ولی قبلش ثبت کنید تا در صورت کپی از طرحتون بتونید پیگیری کنید.
لینک مرجع