راستش خودم هم نمیدونم
فکر کنم اول باید جملات را از سایت ورچین کنم بزارم اینجا بعدش شما با توجه به جملات یه سری تصاویر بهم بدین
یا اینکه یه خورده بیشتر وقت بزارم و خودم یه جوری اماده کنم
فقط فایل صوتی را حتما میخوام
فایل صوتی چی باشه؟
چون کار صوتی انجمن کلا با صدای مهیار هستش میونیم از ایشون کمک بگیریم.فقط متن را باید بدیم بهش
سلام
یه کلیپ با کمک تمام اعضای شناخته شده به صورت فیلم ساخته بشه (مثل فیلم راز) و در نهایت بزاریم برا دانلود
یا بفروشیمش ، مثل آقای آزمندیان که کارتهاشو می فروشه ، در آمد زاییم داره تازه
هزینش هم دانگی دونگی
می ترکونه
(08-02-2014 02:14 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]فایل صوتی چی باشه؟
چون کار صوتی انجمن کلا با صدای مهیار هستش میونیم از ایشون کمک بگیریم.فقط متن را باید بدیم بهش
خوب این خوبه عبارات تاکیدی را به مهیار جان میدم ایشون هم طبق عبارات و به ترتیب عباررات را بخوانند تا من درون نرم افزار بزارم فقط کنار صدای مهیار جان هم میخوام یه اهنگ ملایم برای رفتن به خلسه بزارم که فرکانسی در حدود الفا داشته باشه
(08-02-2014 06:43 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
یه کلیپ با کمک تمام اعضای شناخته شده به صورت فیلم ساخته بشه (مثل فیلم راز) و در نهایت بزاریم برا دانلود
یا بفروشیمش ، مثل آقای آزمندیان که کارتهاشو می فروشه ، در آمد زاییم داره تازه
هزینش هم دانگی دونگی
می ترکونه
کلیپ را اماده میکنیم ما بقی تصمیمات بر عهده مدیران سایت: البته قصد بنده رایگان بودنه این کلیپ است تا بزرگان چه صلاح بدونند
خوب دوباره ابن تایپیک را بالا اوردم تا یه خورده کمک بگیرم
80 درصد کار اماده شده
فقط میمونه انتخاب یه سری عبارات تاکیدی و صدای مهیار خان که قرار بدم داخل کلیپی که اماده کردم
دوستان یه کمکی بهم کنند و یه سری عبارات تاکیدی تو همین تاپیک بزارن تا بتونم عبارات را انتخاب و به مهیار خان بدم
===========================
همه چیز و همه کس مرا توانگر می سازد.
• روزهایی نیکو در پیش است، روزهایی غنی در پیش است
به رزق و روزی الهی- از هر سویی که می آید- خوش امد می گویم.
پول در زندگی من به جریان افتاده و همیشه بیش از حد نیازم پول در اختیار دارم
از راه شگفت خدا هر روز به یک میلیارد تومانم نزدیک تر میشم
زندگی من هر روز از هر جهت بهتر و بهتر می شود
من در کنار همسر عزیزو فرزندم آرامش سلامتی و ماهانه 3میلیارد درآمد دارم(توقع من زیاد نیست والا لازم دارم

)
من همیشه سالم آرام ومیلیاردر خواهم بود
و...
تاپیک های استاد قربانیان دوست داشتنی کلی از این عبارات داره^_^
اونا رو دیدین؟ بجز اونا عبارات جدید بگیم؟