سلام دوستان من میخوام 100میلیون پول قرض بگیرم وباهاش به کاری کنم که سود آور باشه؟نظر شما دوستان گرامی چی هستش؟به توضیحی هم در مورد خودم بودم.من مهندس شهرسازی هستم.دربند عباس هستم.موقعیت های شغلی برای ساخت و ساز هم هستش.وشرکت ساختمانی رتبه شو داریم اما تا حالا خودم به شخصه کار نکردم و هیچ سابقه کاری ندارم.خودم نظرم بر خریدن ماشین بابکت از این ماشینهایی که برای کارهایی ساختنی استفاده میشه هستش اما نمیدونم خوب هستش یاکه نه؟مورد بعدی هم خریدن یک واحد تجاری برای دفتر کار مهندسی هستش اما پولم راکدمیمونه چون نمیتونم 4500 رو برای بازپرداخت تامین کنم؟چون پول رو ماهیانه حداقل 4500000و باید پس بدم دوستان خواهشمند بانظراتتون من رو راهنمایی بفرمایید.
اگه اهل ریسک هستی بزن تو بورس البته با کسب اطلاعات زیاد نه سر خود .
اگر هم نه میتونم باهات شراکت کنم ایده از من و سرمایه از تو
تو همون خود بندر عباس هم اتفاقا خوبه ایده ای که دارم .
سلام ممنونم از توجهتان.اهل ریسک نه خیلی نیستم.در مورد بورس خیلی دوست دارم ولی چون پول قرضی زیاد برای اینکارها نمی تونم مانور بدم.در ضمن خیلی ممنون میشم ایده هاتونو باهام در میان بگذارید.فقط مربوط به خرید و فروش اجناس و لباسو.....
نباشد.چون برام خیلی سخته این کار
دوستان لطفا نظربدهید.
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید؟نظرتان در مورد خرید بابکت از ماشینهایی راهسازی چه هستش؟آیا از اجاره دادن این می تونم اقساط پرداخت کنم؟از دوستان کسی در این زمینه اطلاعی دارد یا نه؟
از دوستان گرامی راهنمایی نکردید؟نظرتان در مورد خرید دستگاههایی راهسازی چی هستش؟