سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مجسمه سازی با قالب سیلیس
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
رزین 100 درصد هم شکنندست و هم رنگ روش خوب نمی گیره و هم پر از جباب می شه

قیمت تمام شده اش هم که جای خود ، به نظر من باید بیشتر روی این موضوع متمرکز شد ، چون محصول مورد نظر من توی بازار ، با قیمتی کمتر از هزینه رزین خام داره فروش می ره ، یعنی قالب مواد، مواد پرکننده هست تا خود رزین. حالا انشالله به نتیجه رسیدم خبر می دم ، دوستان هم اگر تجربه ای در این باره داشتند ممنون می شم شیر کنند
(07-23-2014 12:25 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]رزین 100 درصد هم شکنندست و هم رنگ روش خوب نمی گیره و هم پر از جباب می شه

قیمت تمام شده اش هم که جای خود ، به نظر من باید بیشتر روی این موضوع متمرکز شد ، چون محصول مورد نظر من توی بازار ، با قیمتی کمتر از هزینه رزین خام داره فروش می ره ، یعنی قالب مواد پرکننده هست . حالا انشالله به نتیجه رسیدم خبر می دم ، دوستان هم اگر تجربه ای در این باره داشتند ممنون می شم شیر کنند

در مورد اینکه گفتید رنگ خوب نمیگیره
مشکلی با رنگ آمیزیش نداشتم
با پیستوله رنگ خیلی راحت هم رنگ و هم کلر رو بدون مشکل انجام میدادم

در مورد اینکه گفتید پر از حباب میشه
بعضی از افراد برای اینکه هزینه کمتری کنند مل زیادی رو به ترکیبشون اضافه میکنند (چون ارزونتر از رزین هستش) و همین باعث میشه حباب زیادی توی مایع ایجاد بشه و بعد از سفت شدن جای اون حباب ها رو با خمیر مل پر میکنن
در صورتی که اگر مل به مقدار مناسب اضافه بشه به هیچ وجه حباب ایجاد نمیشه
(07-23-2014 01:27 AM)YashaR1989 نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-23-2014 12:25 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]رزین 100 درصد هم شکنندست و هم رنگ روش خوب نمی گیره و هم پر از جباب می شه

قیمت تمام شده اش هم که جای خود ، به نظر من باید بیشتر روی این موضوع متمرکز شد ، چون محصول مورد نظر من توی بازار ، با قیمتی کمتر از هزینه رزین خام داره فروش می ره ، یعنی قالب مواد پرکننده هست . حالا انشالله به نتیجه رسیدم خبر می دم ، دوستان هم اگر تجربه ای در این باره داشتند ممنون می شم شیر کنند

بعضی از افراد برای اینکه هزینه کمتری کنند مل زیادی رو به ترکیبشون اضافه میکنند (چون ارزونتر از رزین هستش) و همین باعث میشه حباب زیادی توی مایع ایجاد بشه و بعد از سفت شدن جای اون حباب ها رو با خمیر مل پر میکنن

رنگ گرفتن که رنگ را به خودش می گیره ، ولی نقاش ها می گن نسبت به جوب ، بعد از یکی دوسال ، یک قسمت هاییش ورقه می شه !

یاشارچان ، شما به اضای هر کیلو رزین چند درصد مل بهش اضافه می کردید ؟!
از رزین با کد خاصی استفاده می کنید ؟!

این وبلاک را ببینید ؟ محصولی که دنبالشم این هست که کم و بیش توی بازار هست حالا ایشون ادعا کرده رزینی نیست ولی من فکر می کنم همون رزین هست با درصد اختلاط خاصی
http://mchoob.loxblog.com
(07-23-2014 04:44 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-23-2014 01:27 AM)YashaR1989 نوشته شده توسط: [ -> ]

رنگ گرفتن که رنگ را به خودش می گیره ، ولی نقاش ها می گن نسبت به جوب ، بعد از یکی دوسال ، یک قسمت هاییش ورقه می شه !

یاشارچان ، شما به اضای هر کیلو رزین چند درصد مل بهش اضافه می کردید ؟!
از رزین با کد خاصی استفاده می کنید ؟!

این وبلاک را ببینید ؟ محصولی که دنبالشم این هست که کم و بیش توی بازار هست حالا ایشون ادعا کرده رزینی نیست ولی من فکر می کنم همون رزین هست با درصد اختلاط خاصی
http://mchoob.loxblog.com

تقریباً برای هر یک کلیو بین 5-6 قاشق غذا خوری استفاده میکردم

این وبلاگی رو که معرفی کردید رو دیدم
من پارسال با یکی از قابسازها صحبت میکردم میگفت دیگه گلهای پلی استر برای قابسازی خیلی کم شده چون وزن بالایی داره و قاب رو سنگین میکنه و بجاش گلهای پلاستیکی اومده که هم وزن سبکی داره و هم قیمت ارزونتری نسبت به پلی استر
احتمال میدم این هم پلاستیکی باشه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع