سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دوستان به همفكريتون نياز دارم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
يكي از دوستاي دوستانم ازم درخواست كمك كرده كه گفتم تو اين سايت با اساتيد محترم مشورت كنم تا بتونيم كمكش كنيم..

اين دوست بنده سرمشكلاتي با خانوانواده و پدرش به مشكل خورده وبا شش مليون سرمايه اومده تهران و به شكلي ميشه گفت از خونه سرمشكلات مالي و بيكاري و حرفها و تحقيرات اطرافيان قهركرده و اومده تهران.
الان حاضره هركاري بكنه حتي راضيه رفته گرشهرداريم بشه اگه بهش جاي خواب بدن.

ليسانس عمرانم داره .

الان من بايد چي بهش بگم و چه كاري رو بهش پيشنهاد بدم كه هم درآمدي داشته باشه و از اين وضعم دربياد.

خيلي واجبه لطفا همه شركت كنن.

ممنون
مدتهاست رفتار دوستان اونقده خوبه که ادم ترجیح میده چیزی ننویسه ..فقط می خوانم . ولی این مورد فرق داره ..

اول بگو بره انقلاب یکی دو تا از کتابای رابرت کیوساکی رو بگیره بخونه همون توی پارک .. بعدش خیابون بگرده و ببینه چی میتونه با حداقل سرمایه خرید و فروش کنه .. ولو دستفروشی سر خیابون .. حتی یه منقل و یه سطل بخره و تو پارک بلال درست کنه و بده مردم .. بذار کاسب بشه .. یه روزی برای اینکه جسارت پیدا کنم با مردم ومشتری روبرو شم رفتم قم دو کارتن سوهان خریدم و راه افتادم سعی کردم دو نه دونه به مغازه دارای خیابان کاشانی و صادقیه بفروشم . اولیش خیلی سخت بود ولی بعدش خیلی راه افتادم و خوب بود .. بگو بی خیال کارگری برای مردم بشه .. برای خودش کار کنه .. بذار کاسب بشه نه اینکه چشمش به دست مردم باشه ..

ضمنا اون شش ملیونش را ازش بگیر و فقط یه خورده پول تو چیبی بذار داشته باشه ....
بگو فعلا یک موتور معمولی بخره و بره توی یک پیک کار کنه ، کار پیک آدم را با افراد و شرکت ها و مشاغل مختلفی آشنا می کنه.
میتونه پراید سال پایین بخره و توی آژانس کار کنه...
(07-18-2014 09:58 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]بگو فعلا یک موتور معمولی بخره و بره توی یک پیک کار کنه ، کار پیک آدم را با افراد و شرکت ها و مشاغل مختلفی آشنا می کنه.

(07-19-2014 12:31 AM)shik-poosh نوشته شده توسط: [ -> ]میتونه پراید سال پایین بخره و توی آژانس کار کنه...

شما 2 تا واقعا نابغه هستین با این پیشنهاداتون!
طرف از شهرستان پا شده اومده تهران، خونشو گم نکنه خیله
اونوقت شما پیشنهاد میدین بره راننده موتور و ماشین شه Yosef.gif
(07-18-2014 08:53 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]يكي از دوستاي دوستانم ازم درخواست كمك كرده كه گفتم تو اين سايت با اساتيد محترم مشورت كنم تا بتونيم كمكش كنيم..

اين دوست بنده سرمشكلاتي با خانوانواده و پدرش به مشكل خورده وبا شش مليون سرمايه اومده تهران و به شكلي ميشه گفت از خونه سرمشكلات مالي و بيكاري و حرفها و تحقيرات اطرافيان قهركرده و اومده تهران.
الان حاضره هركاري بكنه حتي راضيه رفته گرشهرداريم بشه اگه بهش جاي خواب بدن.

ليسانس عمرانم داره .

الان من بايد چي بهش بگم و چه كاري رو بهش پيشنهاد بدم كه هم درآمدي داشته باشه و از اين وضعم دربياد.

خيلي واجبه لطفا همه شركت كنن.

ممنون
سلام علیزضا جان این دوست شما رو درک میکنم و خواهشمندم لطفا شما به همین صورت تنهاش نزارید تا به سرسامان برسه و کار خوب و حقوق خوب گیرش بیاد.
جاهایی مثل نانوایی ها هتل مسافرخانه ها یا بعضی از فست فودها برای کارکنان جای خواب و غذا هم میدن.
توی پیک های آگهی شما ببین احتمالا میتونید همچین جاهایی برای کار پیدا کنید.
انشالله بزودی یک کار عالی پیدا کنه و موفق پیروز باشه.یا علی.10_004
دیگه بچه و بیسواد نیست نتونه یه خیابون و بره و برگرده...
حالا آژانس نه...خطی وایسه...
یه بار یه مسیر و بره و برگرده راحت یاد میگیره...
(07-19-2014 02:51 AM)georgehour نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-18-2014 09:58 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]بگو فعلا یک موتور معمولی بخره و بره توی یک پیک کار کنه ، کار پیک آدم را با افراد و شرکت ها و مشاغل مختلفی آشنا می کنه.

(07-19-2014 12:31 AM)shik-poosh نوشته شده توسط: [ -> ]میتونه پراید سال پایین بخره و توی آژانس کار کنه...

شما 2 تا واقعا نابغه هستین با این پیشنهاداتون!
طرف از شهرستان پا شده اومده تهران، خونشو گم نکنه خیله
اونوقت شما پیشنهاد میدین بره راننده موتور و ماشین شه Yosef.gif

شما فکر کنم پاتون را از محله خودتون بیرون نزاشتید ها چون خطر داره ممکنه گم بشین 35 Huh
3 روز می ریم مسافرت توی یک شهر غریب ، از روی نقشه مکانهایی را که می خوایم بریم را پیدا می کنیم ، روز سوم دیگه نقشه را می زاریم کنار. GPS و ... هم به کنار . منکر آسان نبودن کار پیک نیستم ولی جز ساده ترین کارها و پردرامد ترین کارهایی هست که می تونند انجام بدن و مختصر سرمایشون هم از دست نره

10_004
خوب بنده پیشنهاد میکنم حتمن حتمن اگهی های روزنامه های صبح تهران مطالعه کنه
دور اگهی های که واسه باغشون سرایدار میخوتن خط بکشه و زنگ بزنه....هم جای خواب هم حقوق.

پیشنهاد دوم این هست که اگهی های شرکت های نوپا میدن واسه روزنامه میتونسن
به یه نفر ابدارچی
به یه نفر نگهبان
به یه نفر......
تماس بگیره و از مدرک و این چیزا توصیح بدن و صبح ها ابدارچی باشه شب هام نگهبان اصولا اتاقک نگهبانی شرکت طراحیش واسه جای خوابم خوبه

سومین پیشنهادم اینه گارسون هتل بشه یا خلاصه هر شغلی به هتل مربوط باشه هتلا اصولا جای خواب این چیزارو میدن.
لینک مرجع