سلام بر دوست عزیز.
لازم دونستم چندین مورد را یاد اور شوم که بهترین تصمیم اتخاذ شود.
اول:
این کار بسیار بسیار دشوار است.زمانی به درک این مطلب خواهید رسید که ساعت 4 5 صبح برای کشتار مرغ باید برسید.و ساعت 11 شب مغازه را ببندید!
آیا شما قصاب هستید؟سلاخ هستید؟بی خس کاری بلدید؟
اگر هیچ کدام پس بهتر است یا این شغل را فراموش کنید و یا یک مورد را حتما یاد بگیرید.بی خس کاری که کاربردی ترین است نهایتا با 1 ماه کارگزی فراگرفته میشود.
گوشت قرمز و سفید باید درکنار هم باشند و برای اضافه کردن ماهی و یا سوسیس و کالباس شما با 2 اتحادیه و صنف مختلف سر و کار دارید.پس اینطور نیست که به راحتی بشود همه اینها را در یک مغازه گرد آورد.هر آ«جه که گقته شد و خواهد شد بستگی به آ« شهری دارد که در آن قصد فعالیت دارید.
دوم:
فعلا من در مورد گوشت قرمز و گوشت سفید مختصرا صحبت میکنم.و فرآورده ها را در
نظر نمی گیریم.هر مورد که بیان می شود دلایل خود را دارد که اگر خواستید به تفصیل خواهم گفت.
گوشت سفید:
مرغ و بوقلمون و...نحوه تهیه به دو صورت است:1.خرید از عمده فروشان شهر.2.خرید از کشتارگاه.که برای شروع ازعمده فروشان خرید کنید بهتر است.مرغ از ساعت 6 صبح تا 10 الی 11 یک قیمت دارد که این قیمت از ساعت 11 به بعد حدود کیلویی 100 الی 200 تومان کاهش پیدا میکند.مرغ بسته بندی و کشتار متفاوت دارد که هر یک با دیگری قیمتی متفاوت دارد.
گوشت قرمز:
در مبحث خرید گوشت قرمز چه گوسفند و چه گوساله و ... بهترین قیمت را میتوان از کشتارگاه گرفت .اما باز هم پیشنهاد میشود از توزیع کنندگان و عمده فروشان خرید شود.
گوسفند:فروش عمده فروشان به صورت لاشه می باشد بهترین نوع لاشه بره نر با وزن نهایتا 14 15 کیلو می باشد.قیمت تنها به نژاد و جنسیت بستگی دارد.خرید لاشه بنا به نوع پرداخت پول قیمتی متفائت دارد.3 نوع پرداخت داریم واریز-نقد-چک
گوساله:فروش به صورت قسمت بندی شده(سر دست-قلوه گاه-راسته-ران و...) و یا لاشه کامل می باشد.قیمت بنا به خس و جنسیت و وزن لاشه متغیر است.مبجث بسیار بسیار مهم در فروش گوشت گوساله بی خس کاری آن است.
سوم:مبحث شیرین سود.
سود خاصل از فروش گوشت سفید حداقل باسد و نهایتا باید 10 درصد باشد.
سود حاصل از فروش لاشه گوشفندی 7 الی 12 درصد می تواند باشد.
سود حاصل از فروش گوساله 5 الی 10 درصد می تواند باشد.
و به صورت مشابه...
اغلب سوپرها به طور متوسط 10 درصد از فروش روزانه را به عنوان سود در نظر میگرند.
هر چند که شما علاوه برگوشت فروش آلایش مانند جگر و کله و ... هم دارید که به مراتب سود بالاتری دارند.اما همان 10 درصد را در نظر بگیرید.
حال شما هزینه هایی نیز دارید نظیر اجاره مغازه،سرمایه اولیه خرید،شاگرد،قصاب و....که اگر مثلا قصابتان آدم کم فروشی باشد عواقبی شدید هم از لحاظ مادی و هر از نظر معنوی وحق الناس خدای ناکرده دامن گیرتان خواهد شد.
پس با در نظر گرفتن موارد فوق و کمی تحقیق و تفکر و مشورت بهترین تصمیم را بگیرید.اصلا این کار را همانند مشاغلی نظیر لباس فروش و ... ساده نگیرید که بسیار پیچیده و ظریف است.هر امر و سوالی بود در خدمتتان هستم.
خوش بدرخشید.
