سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: با 1 میلیون تومان چه کار میشود کرد؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
به نام خدایی که هرگاه اسمش را بـــردیم، قطعا در بازی سخت زندگی هم بــــردیم
درود و شاد باش خدمت تمامی میلیاردر های عزیز
من یک نوجوان 16 ساله هستم که خیلی علاقه دارم از همین زمان برای آینده خود گام هایی سازنده بردارم.
دوستان عزیز بنده نزدیک به یک میلیون تومان پول دارم ،‌و خواستم با ایجاد این تایپک از پیشنهادات مفید شما آگاه شوم،‌که چطور میشود از پله یک میلیون تومان به پله های یک میلیاردر و ... صعود کنم
با تشکر از تمامی شما میلیاردر های عزیز
منتظر ایده های ناب شما هستم ..
ارادتمند شما ،‌علی دلاور
فکر کن !
درود
فکر میکنم حتما
خواستم از همفکری شما دوستان هم بهره مند بشم
خیلی کارا هست رفیق که میشه ازش استفاده کرد. باید ببینید در خودتان چی بیشتر دوست دارید تا ما شما
را راهنمایی بکنیم.
من در زمینه کامپیوتر، اینترنت، علاقه دارم، در هر زمینه ایی هم باشد که گامی برای آینده روشن باشد
خوب کامپیوتر و اینترنت می گویی علاقه داری. خوب اینا هر کدامشان یک دنیایی دارند. مثلا کامپیوتر خودش خیلی کار داره
که هر کدامشان را بلد باشی. می توانی درامد های توپی به جیب بزنی. ....
...
سلام با یک میلیون میتونی اگه دوست داشته باشی یه کلاس خوب تحلیل بورس بری و بعد از آشنایی مقدماتی که نصف این مبلغ هزینه داره وارد بورس بشی و در آینده هم تجربت بیشتر می شه و اگه خدا بخواد پولت هم بیشتر میشه

سلام با یک میلیون میتونی اگه دوست داشته باشی یه کلاس خوب تحلیل بورس بری و بعد از آشنایی مقدماتی که نصف این مبلغ هزینه داره وارد بورس بشی و در آینده هم تجربت بیشتر می شه و اگه خدا بخواد پولت هم بیشتر میشه

(07-13-2014 11:57 AM)DelavarIQ76 نوشته شده توسط: [ -> ]من در زمینه کامپیوتر، اینترنت، علاقه دارم، در هر زمینه ایی هم باشد که گامی برای آینده روشن باشد
شما میتونید درباره افتتاح سایتی فکر کنید که نظیر اون تو کشور نباشه و قابلیت جذب بازدید کننده همیشگی رو دارا باشه و همچنین جوان و نوجوان پسند باشه .مثلا یه بازی اینترنتی انلاین
پسر 11 ساله من میگه با پنجاه هزار تومن چی کار می شه کرد
لینک مرجع