سلام به دوستان عزیز
من یک مغازه توی یک جای خوب توی اهواز دارم حدودا 14 متر که قصد راه اندازی یک فست فود نقلی رو دارم،قصد دارم 8 متر رو آشپزخانه کنم که کاملا در دید مشتری باشه،حالا از شما ميخوام که بهم در چند مورد کمک کنيد. اول اينکه چه دکور و چيدماني براي مغازه انتخاب کنم که با توجه به کوچکي مغازه هم زيبا باشه و همه چيز مرتب و منظم باشه،اگرهم مدل خاصي مد نظر دوستان هست عکس بذارن ممنون ميشم. دوم اينکه چه ملاک هايي رو در نظر دارن که از اون فست فود خريد کنن؟ سوم اينکه چه غذاهايي رو ارائه کنم که باب ذائقه و جدید باشه؟(ليست غذاهاي مورد علاقه تون رو بنويسيد ممنون ميشم) چهارم قيمت ها غذاها در چه محدوه اي باشه؟ و در آخر اگر نظر راجع به موضوع خاصي دارن بيان کنند ممنون ميشم.
ممنون ميشم اگر منو کمک کنيد ، ياعلي

ما شمال که رفته بودیم امسال عید مهیار جان ما را یه معازه فست فودی کوچیک بود می برد اسمش داوود بود خیلی دکور را خوب در آورده بود و عذاهاشم عالی بود. همشم شلوغغغغغ
باید توی عکسام بگردم براتون بذارم
اگرم مهیار بتونه عکس بگیره از اونجا براتون آپ کنه
سلام
آقا کجای اهواز مغازه داری ؟
تو اهواز چیزی که خوب جواب داده فلافل بوده ولی به نظرم جا واسه ایده های جدید زیاد هست. حتی اگه ایده جدید هم نداشته باشیم با بهتر کردن کیفیت حتما موفق میشی. یه ساندویچی چهارراه زند هست ساندویچاش خیلی خوشمزه س من و دوستام چون نزدیک مغازه بود زیاد میرفتیم پیشش چرا ؟ چون هم خوشمزه س. خوب پرش میکنه. اگه بهش بگی ویژه بزنه واقعا ویژه ش میکنه و یه چیزی هم که بود صبح ها زودتر از همه باز میکنه (حتی سوپری ها) و صبح هایی که صبحونه نخورده بودیم می رفتیم از اونجا ساندویچ میگرفتیم (این رو هم در نظر بگیر)
من که کلی فست فود رفتم ولی چیزی به عنوان غذای سریع ندیدم البته یه چند جا استثنا چون واقعا پر مشتری بودن
اگه مردمو معتطل نکنی به نظرم کارت میگیره
تنوع در منو غذایی، غذاهای جدید، قیمت مناسب، مشتری مداری در کار فست فود انشاالله باعث رونق کسبتون خواهد شد...
چرا همه می گن تنوع غذایی !!
به نظر من غذای تخصصی بهتر جواب می ده ، چون فضاتون هم کمه یکی از موارد روبرو را انتخاب کنید فلافل ، فقط همبرگر ، کوکوسرا ، پیتال چاپ ، هایدا
به صورت خیلی قوی و خاص و کامل عرضه کنید ، مطمئن باشید پس از مدتی تبدیل به برند می شید ، چون شما متفاوتید !
سلام به همگی دوستان،ممنون بخاطر نظراتتون
MARYAR جان منتظر عکس ها هستم و اینکه فست فود داوود غذای اصلیش چی بود و چه فرقی داشت با بقیه؟مثلا اگر دقت کرده باشی یکجا میری سسی که میزنه به استیکش باعث میشه که طعمش با بقیه فرق کنه
esijm جان ،مغازه پاداد هست برای فلافل هم خودت که دیگه بهتر میدونی فلافل فقط بازار فلافل لشکر آباد می چسبه و غیر از اونجا بی فایده است،البته فلافلم توی تابستون آنچنان مشتری نداره،کدوم ساندویچی رو میگی تو چهاراه زند؟ماهم یکبار بریم امتحان کنیم
amin 21 جان حالا واقعا من خودم نمیدونم چرا به پیتزا میگن فست فود ولی به چلوکباب نمیکن،انصافا کباب سفارش میدی نهایت پنج دقیقه بعد آماده است ولی پیتزا حداقل یک ربع
saeed جان بابت نظرت ممنون
آقا مهدی اینکه میگی کار تخصصی باشه عالیه ولی اینهایی که گفتی تقریبا از هرکدوم چندتاش اینجا هست ولی برای برند گرفتن که البته درسته خیلی زود جواب میده و معروف میشی هزینه بالایی داره،میخواستم نمایندگی یک برند معمولی رو بگیرم نزدیک به دویست میلیون فقط برای اسمش ازم خواستن و شرط کردن که تجهیزات و مواد اولیه رو فقط ما باید بدیم که با یک حساب سرانگشتی روی قیمت وسایل کلی سود میخورن و ضرر منه. پیتال چاپ چی هست؟تاحالا اسمش رو نشنیدم
منظورم برند خریدن نبود ، منظور این هست که با غذای تخصصی و تک غذایی زودتر خودتون می تونید برند بشین
پیتال چاپ یک نوع کوکوی سیب زمینی خاض با مغز گوشت چرخ کرده و جعفری هست ، نمی دونم مال کدوم کشوره ولی خدایی خوشمزه هست
اگر امکانش رو دارید و شهرداری مشکلی ایجاد نمیکنه کلا در جلوی مغازه رو بردارید و یه کابینت سفارش بدین به ارتفاع حدود 1 و 20 و عرض کل مغازه، حدودا 1 متر جا پشتش فاصله بزارین برای نشستن و رفت و آمد کسی که پشت صندوق هست، یه دیوار موقت یا پارتیشن هم پشت همین صندوق به صورتی که آشپزخونه دیده نشه
اون پارتیشن پشت رو نور پردازی خوب بکنید و برندتون و منو غذا رو شیک درست کنید و روی اون بچسبونید یه تابلو تر تمیز هم بالای مغازه، غذا هم که دیگه به اختیار خودتونه ولی اگر بتونین یه چیز ارزون و خوب تولید کنید و جا بندازید که معرکه میشه( مثلا پیتزا 5000 تومنی و 3000 تومنی)
سلام
ممنون مهدی جان نظر خیلی خوبیه،حتما راجع بهش تحقیق میکنم و امیدوارم به نتیجه خوبی برسم
elmvile عزیز به دلیل گرمای بیش از حد اهواز این طرح برداشتن در مغازه جواب نمیده،من دنبال راهی هستم که بتونم حداکثر استفاده رو از داخل ببرم و شاید اگر بهداشت اجازه داد یک بالکن با ارتفاع دو متر زدم که مشتری بتونه توی یک جای خنک غذاش رو سرو کنه،ولی منو و تابلو شیک رو خوب اومدی و واقعا قبول دارم به به شخصه دنبال یک چیز نو و جدید هستم توی تبلیغات،ولی در مورد قیمت ها که گفتی حداقل قیمت فست فود توی اهواز رو اتحادیه تعیین میکنه که کمترش امکان نداره چون شکایت میکنن ولی بیشتر از اون قیمت رو میتونی بفروشی چون اون موقع مشتری مختاره که بخره یا نخره ولی ارزون فروشی به کاسب های دیگه ضرر میزنه و میشه دردسر
ممنون بچه ها