سلام من دفتر کار دارم و نمایندگی فروش محصولات یک کارخانه رو دارم ولی در روز شاید نیم سلاعت کار داشته باشم و بقیه روز را عملا بیکارم و درامدم هم به اندازه هزینه ها هست و عملا سود کمی دارم لطفا منو راهنمایی کنید میخوام در کنار این کارم یک کار دیگه هم راه اندازی کنم.....
سلام به نظر من اگه دفترتون بزرگه یا چند تا اتاق داره میتونید چند تا از اتاق هاشو اجاره بدین
از کلیه دوستان عزیز خواهشمندم با دادن اطلاعات ناقص انتظار راهکاری جامع را نداشته باشند.
دوست عزیز دفتر در کدام شهر است؟
کار شما دقیقا چیست؟کدام کارخانه کدام محصول؟
چه تعداد کارمند دارید؟
از مشاغل دفتری چه میزان اطلاعات دارید؟
در چه زمینه هایی میتوانید فعالیت کنید؟
تخصص هایی که دارید؟
چه میزان برای کار جدید هزینه خواهید کرد؟
و خیلی مسائل دیگر.
ممونم
(07-13-2014 02:08 AM)amin 21 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به نظر من اگه دفترتون بزرگه یا چند تا اتاق داره میتونید چند تا از اتاق هاشو اجاره بدین
با سلام نمیشه اجاره داد چون من خودم مستاجرم در ضمن 2 اتاق و یک سالن داره
(07-12-2014 10:14 AM)lili85 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من دفتر کار دارم و نمایندگی فروش محصولات یک کارخانه رو دارم ولی در روز شاید نیم سلاعت کار داشته باشم و بقیه روز را عملا بیکارم و درامدم هم به اندازه هزینه ها هست و عملا سود کمی دارم لطفا منو راهنمایی کنید میخوام در کنار این کارم یک کار دیگه هم راه اندازی کنم.....
شما كاري كه الان داري انجام ميدي رو موفق نيستي ( عملاً سود كمي ميبريد ) پس چرا فكر شغل دومي ؟
نواقص كارت رو پيدا و بر طرفشون كن ، بهترين كار اينه كه ميزان فروشتون رو در همين موردي كه در حال حاضر مشغول هستيد بالاتر ببرين ، به دنبال راهكار واسه ي بالا بردن فروش و سود بيشتر باشيد.
موفق باشيد