دوستان عزیز سلام خیلی خوشحالم دربین دوستانی هستم که میرن جلو فقط واسه ساختن دوستان 2تا کتاب معرفی میکنم و امیدوارم تو ساختن کمکتون کنه انشاءالله کتاب رازجذب پول در ایران با صدتااسکناس 1000تومانی و دوجلدهست وجلدیکش رنگش قرمز وجلد دومش بنفش هست و عکس تخم مرغ طلا داره
سلام دوست عزیز باور داشته باشید که این روزه میگذره و قطعا روزهای بهتر و عالی تر میاد . باید ایمان داشته باشی که کاری را که میخواهید داشته باشی بدست میاری.ولی فکر میکنم شما در ناخودآگاهتنون هنوز مردد هستید که به کارمندی برگردید. پس تکلیف خودتونو با کاینات مشخص کنید تا آنچه که عمیقاً می خواهید براتون اتفاق بیفته.
: چند قدم تا اولین یک میلیارد من!
سلام دوست عزیز باور داشته باشید که این روزه میگذره و قطعا روزهای بهتر و عالی تر میاد . باید ایمان داشته باشی که کاری را که میخواهید داشته باشی بدست میاری.ولی فکر میکنم شما در ناخودآگاهتنون هنوز مردد هستید که به کارمندی برگردید. پس تکلیف خودتونو با کاینات مشخص کنید تا آنچه که عمیقاً می خواهید براتون اتفاق بیفته.
: چند قدم تا اولین یک میلیارد من!
سلام دوستان عیدتون مبارک
منم امروز اولین روز کاریم رو شروع کردم
امیدوارم که شما هم تو این سال جدید کار مورد علاقه تون رو بدست بیارید
سلام میشه بگید چه کاری رو شرو کردید؟
سلام
من حسن هستم
اول دوست نقاش و هنرمند عزیز من کسانی را البته از دور می شناختم مثل شما بودند با کارهای عالی در ایران حس هنر و زیبایی نیست البته حس نزول خوری و پول تو بانک گذاشتن عالیه،برای همین هیچی نداریم بعد آب سیاه جنوب فاتحه مان خونده است.آنها حالا کارهای خودشون را در ترکیه می فروشند.و رنگ صورتشون باز شده و شادابی را میشه دید.
من طرحی ارائه دادم فقط مرا مسخره کردند و تیکه انداختند طوریکه پشیمون شدم برای دیدنش به آدرس زیر مراجعه نمایید
http://www.airship.blogfa.com
http://www.airship.mihanblog.com
توضیح بدم:
هدف این طرح بومی سازی تکنولوژی مربوطه + درامدزایی و توریسم و حمل و نقل و حفاظت و مرزبانی و آتش نشانی و غیره را شامل میشه!
مرسی
حسن
سلام به همه دوستان منم میخوام قدم اولو بر دارم
(11-28-2014 02:16 PM)حسام 12 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوستان گرامی من مهندس مکانیک طراحی جامدات هستم.33 رو دارم پر می کنم....چند سالی کارمندی کردم و توی شرکت های مختلفی در زمینه ساخت و تولید کار کردم....نزدیک 6 سال و تجربه ها و بالا و پایین ها و محیط های کاری مختلف و افراد حسود و ناحسود زیادی رو دیدم و پشت سر گذاشتم....تا اینکه با چند شرکت مجری لوله کشی گاز برخورد کردم... بنظرم کار خوب و با درامد خوب و استارت مناسبی اومد.شرکت ثبت کردم و مجوز ها رو هم گرفتم....یه کار اولش گرفتم و کلی خوشحال شدم و انرژی گزفتم....اما افسوس که صنعت ساختمون به رکود خورد و اونقدر دست زیاده و کار کم که با کمترین قیمتها قرارداد می بندند و از در و دیوار کارفرما برای کار اویزون میشن.این اویزون شدن و التماس متاسفانه یا خوشبختانه در من نیست....الان چند وقته کار نتونستم بگیرم....برای کلرمندی هم هز جا رزومه می فرستم نمی دونم چرا نمیشه...تا پای کمیته جذبم می رم اما نمیشه... انرژیم کم شده....اما دارم سعی می کنم به خودم انرژی و روحیه بدم.....حتی چند روز رفتم اژانس اما تحملش برام سخت بود.البته نون حلال و کار عار نیست.اما با توجه به شرایط قبلم سخت بود....بنظر شما من چکار کنم توان و انرژیمو دوباره بدست بیارم....
توکلت به خدا باشه ایشالله همه چی ذرست میشه بعد از هر سختی یه شیرینی لذت بخشی هست