سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جلسه حضوری 5شنبه 19 تیر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
(07-10-2014 02:06 AM)omid2821 نوشته شده توسط: [ -> ]باسلام خدمت همه دوستان اگر اجازه بدید من هم مشتاقم خدمت برسم دوستان محبت کنند آدرس و شماره تماس دفتر راستین رو هم بدید چون من ادرس رو نمیدونم سپاس پاینده باشید

سلام بزرگوار.
ما نیز اطلاع دقیقی از آدرس نداشتیم به کمک جستجو در سایت به نتایج زیر دست یافتیمSmile با اجازه دوستان البته.
بلوار مرزداران- خیابان ایثار- برج افرا
شماره تلفن دفتر: 02144296399
(07-10-2014 02:06 AM)omid2821 نوشته شده توسط: [ -> ]باسلام خدمت همه دوستان اگر اجازه بدید من هم مشتاقم خدمت برسم دوستان محبت کنند آدرس و شماره تماس دفتر راستین رو هم بدید چون من ادرس رو نمیدونم سپاس پاینده باشید

با عرض پوزش من تازه پیغام شما را دیدم
آدرس بلوار مرزداران. خیابان ایثار ساختمان افرا لاک 5 طبقه 1 واحد 4
تلفن 44296399
جلسه حضوری امروز با حضور دوستان از ساعت 11 تا همین الان ادامه داشت.
جلسه بیشتر حول موضوع بیت کوین و درآمد اینترنی بود.
حضار در جلسه:
آقای کاظمی
معاون
آقای مهیار ضیایی که زحمت کشیدند از رشت تشریف آوردند
آقای علی محمدی
آقای حسین فتحی
آقای فرشاد
شهرزاد جان
مهتاب جان
بعنی اگر از من بپرسن توی این انجمن چه کسی لیاقت میلیاردر شدن داره ، بی درنگ می گم " مهیار "
فوق العادست این پسر Heart

ایولا به اراده و پشت کارت

10_00410_00410_00410_004
سلام خانم معاونت

کاش اطلاع رسانی های مهم، به صورت بنری در بالای سایت قرار بگیره که همه به موقع خبردار بشن [گل][گل][گل][گل]

ممنون
خانم معاون لطفا بحث ها و نظراتی که در این جلسه گفته شد رو اینجا هم منتقل بدید تا ما هم استفاده کنیم
(07-10-2014 04:22 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]بعنی اگر از من بپرسن توی این انجمن چه کسی لیاقت میلیاردر شدن داره ، بی درنگ می گم " مهیار "

10_00410_00410_00410_004

دقیقا همینه
من قول می دم که مهیار حتما میلیاردر می شه. یعنی اگر چیزی را بخواد هیچ چیزی جلو دارش نیست و اصلا اهل بهونه و غر زدن نیست. براش فاصله و محدودیت معنا نداره.
تو اتاقش که میری می بینی واووووو چه دقیق... برای هر روز و هر ساعتش برنامه ریزی دقیق داره. مهیار بهت افتخار می کنم داداشی
(07-10-2014 06:37 PM)alefbaran نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خانم معاونت

کاش اطلاع رسانی های مهم، به صورت بنری در بالای سایت قرار بگیره که همه به موقع خبردار بشن [گل][گل][گل][گل]

ممنون

بخاطر طرح جدید انجمن در مورد بیت کوین یه مقدار این جلسه فورس بود و مجبور بودیم خیلی زود برنامه جلسه را بذاریم.

اگر کسی دوست داره جلسات براش اس ام اس بشه از طریق سیستم پیامک انحمن شماره شرا برام پ.خ بذاره.
(07-10-2014 04:22 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]بعنی اگر از من بپرسن توی این انجمن چه کسی لیاقت میلیاردر شدن داره ، بی درنگ می گم " مهیار "

10_00410_004

خیییییییلی لطف داری مهدی جون

خدایی یکی از چیزایی که همیشه بهم روحیه میده اینه که داداش گلی مثل تو و کامیار و ابجیی مثل ابجی مریم دارم و همیشه مستقیم و غیر مستقیم هوامو داشتین

خیلی دوستتون دارم

10_00410_00410_004

(07-10-2014 07:48 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]دقیقا همینه
من قول می دم که مهیار حتما میلیاردر می شه. یعنی اگر چیزی را بخواد هیچ چیزی جلو دارش نیست و اصلا اهل بهونه و غر زدن نیست. براش فاصله و محدودیت معنا نداره.
تو اتاقش که میری می بینی واووووو چه دقیق... برای هر روز و هر ساعتش برنامه ریزی دقیق داره. مهیار بهت افتخار می کنم داداشی

مررررررسی ابجی

همه بهم لطف دارین

میدونم که هممون میلیاردر میشیم و به به

چه مهمونیایی تو ویلاهامون باید بگیریم Yosef.gif

12_00212_00212_002
سلام
امکانش هست مسایل مطرح شده در جلسه رو داخل انجمن قرار دهید ؟
با تشکر
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع