سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درخواست راهنمایی در مورد دریافت وام مضاربه ای
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
برای بهمن ماه نیاز به مبلغ 10میلیون تومان پول دارم و تنها گزینه ای که به نظرم میرسه اینه که وام بخوام بگیرم.
مساله اینه که وامی که به صورت ماهانه بخاد پرداخت بشه شرایطش برام فراهم نیست چندان و تمایل دارم وام مضاربه ای بگیرم. (یکجا پرداخت)
تاپیک های مربوط به وام رو هم در سایت مطالعه کردم و در مورد وام مضاربه ای هیچ مطلبی پیدا نکردم.

حاصل جستجوی بنده در نت هم به این موارد ختم شد:
1) صندوق مهر امام رضا:
تسهیلات صنوف: 15 میلیون با جواز کسب
اشتغال خانگی: 5میلیون +مدارک فنی حرفه ای
خویش فرمایی:تا سقف 20میلیون و بازپرداخت 60 ماهه به همراه مدارک فنی حرفه ای

تنها بانکی هم که برای مضاربه گویا شناخته شده است بانک "سپه"است که متاسفانه اکثریت نیاز به حساب جاری و گردش حساب بالا دارد.

لازم به ذکر است که بنده بابت تامین ضامن، وثیقه یا سفته محدودیتی ندارم و کارت پایان خدمت هم دارم و مدرک فنی و حرفه ای ICDL در جه یک و دو هم دارم .
با این اوصاف پیشنهاد شما چیست؟
ممنون
فردا برو بانک سینا بگو کارت اعتباری می خوام ، شرایطش را کامل براتون توضیح می دن ، پس از ارائه ضامن و مدارک یک کارت ATM بهتون می دن که 10 میلیون داخلش پول هست. هر زمانی که نیاز پیداکردید داخل پوز می کشید و از اون تاریخ ماهی 200 هزار تومان باید سود واریز کنید ، هر زمانی هم که کامل تسویه کردید دوباره کارت پر می شه
(07-06-2014 03:44 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]فردا برو بانک سینا بگو کارت اعتباری می خوام ، شرایطش را کامل براتون توضیح می دن ، پس از ارائه ضامن و مدارک یک کارت ATM بهتون می دن که 10 میلیون داخلش پول هست. هر زمانی که نیاز پیداکردید داخل پوز می کشید و از اون تاریخ ماهی 200 هزار تومان باید سود واریز کنید ، هر زمانی هم که کامل تصویه کردید دوباره کارت پر می شه

آقا مهدی تشکر خشک و خالی کم بود ازت!
واقعا دمت گرم!
(07-06-2014 03:44 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]فردا برو بانک سینا بگو کارت اعتباری می خوام ، شرایطش را کامل براتون توضیح می دن ، پس از ارائه ضامن و مدارک یک کارت ATM بهتون می دن که 10 میلیون داخلش پول هست. هر زمانی که نیاز پیداکردید داخل پوز می کشید و از اون تاریخ ماهی 200 هزار تومان باید سود واریز کنید ، هر زمانی هم که کامل تسویه کردید دوباره کارت پر می شه

اين روش جواب ميده ؟
كسي استفاده كرده ؟ سپرده يا حساب از قبل نميخواد ؟
مگه کارتهای اعتباری را الان میدن
لینک مرجع