سرمایه گذار یا سرمایه گذاران عزیر در تلاش برای ایجاد چهار مورد زیر بابت عملیاتی شدن در مناطق آزاد جنوب کشور ( کیش / قشم / چابهار / اروند ) هستیم، لذا تقاضا می شود، در صورت تمایل با ما تماس بگیرد و ضمن بازدید از پتانسیل های موجود، مذاکره ایی حضوری را در جزیره کیش برقرار نماییم:
1. راه اندازی خط تولید سیستم اعلام حریق هوشمند ایرانی
2. طراحی، محاسبه و اجرای شهرک هوشمند
3. ایجاد خط مونتاژ تجهیزات هوشمندسازی در جزیره کیش
4. تاسیس پژوهشکده ایی درمورد، پیاده سازی ایده های نوین در خصوص هوشمندسازی ( زندگی ایده آل آینده )
با سپاس و تقدیم احترام - شرکت آریا هوشمند کیش
آدرس : جزیره کیش - بلوار ایران-بلوک28-واحد3
تلفن: 07644420280
فاکس: 0764442081
وبسایت:
http://www.IAOKco.com
ایمیل: Info@IAOKco.com ، IAOKco@gmail.com
شبکه های اجتماعی : ف/ی/س/ب/و/ک.com/IAOKco
-------------------------------------------------------------------------------------------
شرکت آریا هوشمند کیش IAOKco.
زمینه کاری :
طراحی،محاسبه،نظارت و اجراي سیستم های هوشمندسازی (شهری، ساختمانی، هتلی، صنعتی و آموزشی)، امنیت و ایمنی ( CCTV، Access Control، اعلام و اطفاء حریق) ، IT و ICT ( سیستم های مخابراتی ، ارتباطی و انفورمانیک ) Server Room
سلام به همه دوستان!
برای پیاده سازی یک پروژه تحت وب و پلتفرم های اندروید، وینفون و iOS مرتبط با صنعت گردشگری و حوزه های کاری کاربردی و مورد نیاز جامعه گردشگری کشور نیاز به شریک و سرمایه گذار دارم!
بر روی پروژه مورد نظر حدود 1 سال تحقیقات وسیعی انجام شده و تمامی فراز و نشیب های کار در نظر گرفته شده، طراحی های اولیه انجام شده و پتانسیل اجرایی بسیار بالایی خواهد داشت!
دوستانی که با روند کسب و کار پروژه های تحت وب آشنایی کامل دارند و مایل به دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه پروژه و بعضا همکاری هستند لطفا با بنده تماس بگیرند:
09357552055 ایرج آیریان ( تماس، وایبر، تلگرام، اسکایپ a87iraj )
iraj.ayerian@gmail.com
به نیروی بازاریاب در سراسر کشور جهت همکاری نیازمندیم
گروه نرم افزاری آلنار
09365836083
(06-11-2015 11:49 AM)Alnar نوشته شده توسط: [ -> ]به نیروی بازاریاب در سراسر کشور جهت همکاری نیازمندیم
گروه نرم افزاری آلنار
09365836083
برای چه کاری؟ پورسانتی ؟ چند درصد؟
(06-01-2014 09:05 PM)آرش 1 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
من پیشنهاد همکاری در زمینه بازاریابی برای یک شرکت پیمانکاری و ساختمان سازی رو برای دوستان دارم.که فعالیت شرکت ما ساخت سوله و گلخانه و کارخانه و ساختمانهای مسکونی و تجاری و طراحی ساختمانهای مسکونی تجاری به شیوه سازه فولادی l.s.f هستش که هر کدوم از دوستان بتونند پروژه برای شرکت ما بگیرند 2 درصد بهشون پورسانت میدیم که هر کسی خواست همکاری کنه رزومه شرکت رو بهش میتونم ایمیل کنم.
برای نمونه در یک پروژه یک میلیاردی بیست میلیون به کسی که پروژه رو معرفی کرده تعلق میگیرد.
سلام دوست عزیز
همسر من میتونه به شما کمکک کنه
لطفا برای همکاری بیشتر باشماره
09114156925 تماس بگیرید
با سلام
کسانی که در محدوده شرق تهران کار دست فروشی پوشاک زنانه و دخترانه و شال و روسری رو حاضرن انجام بدن و از پسش بر میان به من یه پیغام بدن
من جنس میدم شما میفروشید
سود خوبی هم براتون داره
سلام
من بهروز، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف هستم
6 ماه هم توی اکسلریتور شریف روی پروژه های زیر کار کردیم:
1- netray.ir
2- torob.ir
آشنایی زیادی هم به طراحی اپلیکیشن و بازی دارم و همچنین با تمام نرم افزار های زیر در حد مطلئب آشنا هستم
1- Eclipse
2- Unity3d
3- dot net و #C (برای وب سرویس و API)
4- موشن کپچر با روش های ساده و مطلوب و مناسب برای موبایل
5- SQL Server
من میتونم با کمک شما یه StartUp قوی رو راه بندازم و موفقیش رو با تلاشمون تضمین می کنیم.
اگه به صنعت بازی و اپلیکیشن موبایل ایمان دارید و با حرف من موافقید منتظر پیام هاتون هستم.
افراد مورد نیاز برای شروع یک شرکت بزرگ بین المللی:
1- برنامه نویس یونیتی (آشنا با کاراکتر های 3 بعدی)
2- گرافیست و طراح گرافیکی بازی و اپلیکیشن موبایل
3- برنامه نویس جاوا برای اندروید
شرایط همکاری میتونه آنلاین باشه.
ولی قرار های هفتگی و دو هفتگی نیز حتما خواهیم داشت.
من خودم همه هماهنگی ها رو انجام میدم و پروژه ها رو مدیریت می کنم.
قصد بر اینه که در عین حال با توجه به تعداد اعضا، هر چند پروژه که شد به مرحله پروتوتایپ (مدل اولیه) برسونیم و بهترین ایده ها رو برای انتشار در بازار ایران و جهان انتخاب میکنیم و انجام میدیم.
اگر مثلا 2 پروژه به بازار رفت و یکی شکست خورد و یکی موفق شد، تیمی که شکست خورده هم قسمتی از سود پروژه موفق را میبرد. این کار برای کاهش ریسک StartUp است.
پس منتظر پیاماتون هستم
ایمیل بزنید خیلی بهتره
Behrooz.arabzade@gmail.com
به امید موفقیت
(06-17-2014 12:24 AM)ali diana نوشته شده توسط: [ -> ]سلام..ایده خوبی هست.ولی باید دوستان توی شهر خودشون برن مثلا چندین محصول رو قیمت بگیرن و بزارن اینجا و تفاوتها رو ببینیم و اون موقع کار شروع میشه...
.کسی اگر توی کار صادرات هست ما تقریبا یک ماه دیگه محصولمون دست میاد...محصول هم خربزه ایوانکی هست..
سلام دوست عزیز
بنده در شهرستان سراوان زندگی می کنم و محصول شهر ما خرمای مضافتی می باشد.
قیمت ها در سراوان از قرار زیر می باشد:
درجه 1 : 4000
درجه 2: 3000
ضایعات کیلویی : 1500
دوستان تفاوت قیمت بگیرند شهر خودشون , در صورت مناسب بودن همکاری کنیم.
سلام دوست خوبم
با توجه به تحصیل و دانش و انرژی که داری حتمآ موفق میشی.
برات بهترین ها رو آرزو میکنم