سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: روش درآمد سایت هایی با سرویس های رایگان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
یک سری سایت ها هستن که سرویس هایی رو در اختیار مخاطب قرار میدهند به صورت رایگان بعد هزینه خودشون رو چه جوری تامین میکنند این سایت ها؟؟
مثلاً‌ دوستمون که سایت خرید و فروش فایل زده بود یا این جمعه بازار های اینترنتی که جنس دست دوم و رایگان درج میکنی در سایت و... همه هزینه از طریق تبلیغات تامین میشه یعنی؟
تبلیغات ، پاپ آپ ، فروش بک لینک ، بالا رفتن قیمت خود سایت ، اکثرا امید به آینده دارند برای پولی و درصدی کردن پاره ای از خدمات
ضمنا لطف کن موضوع را زیباتر برای تاپیک ها انتخاب کنید
(07-05-2014 01:57 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]تبلیغات ، پاپ آپ ، فروش بک لینک ، بالا رفتن قیمت خود سایت ، اکثرا امید به آینده دارند برای پولی و درصدی کردن پاره ای از خدمات
ضمنا لطف کن موضوع را زیباتر برای تاپیک ها انتخاب کنید

من 4 بار موضوع رو انتخاب کردم و هر سری یه نوع خطا گرفت بار 5 دیگه فقط به امید اینکه بفرسته یه عنوانی رو همین طوری زدم که این عنوان ام ذخیره بود و من ام زود روش کلیک کردم(!)
ممنون..
مهمترین چیزی که اتفاق می افته اینه که به تعداد بازدید ها خوب طبیعتا الکسا بالا می ره و قیمت سایت برای فروش یا مزایده و همچنین قیمت دامنه بالا خواهد رفت
(با اجازه شروع کننده تاپیک عنوان تاپیک را ویرایش کردم)
(07-05-2014 10:58 AM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]مهمترین چیزی که اتفاق می افته اینه که به تعداد بازدید ها خوب طبیعتا الکسا بالا می ره و قیمت سایت برای فروش یا مزایده و همچنین قیمت دامنه بالا خواهد رفت
(با اجازه شروع کننده تاپیک عنوان تاپیک را ویرایش کردم)

پس توجیه اقتصادیش در بلند مدت هست
لینک مرجع