سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چند نوع کالا پرفروش در شهرتون؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
دوستان گلم ممنون میشم بفرمایید ک در شهرتون چ کالاهایی خیلی پرفروش هستن و شما هر روز ب چشم میبینید.مثلا اگه نوشابه هست کدوم برندش
مثلا محل سکونت بنده:
نوشابه(کوکا و کانادا)
دلستر(دلستر و ایستک و ساندیس)
دوغ(عالیس و پادراتوس)
پوشک بچه(مای بی بی,مولفیکس, طوبا)
شیر و ماست(کاله و صباح و پگاه)
روغن(نینا و لادن و غنچه و آفتاب)
ماکرونی(زر.تک.نازنین.روشا)
قند(شمیم)
رب(دلند,چین چین,کمالان)
ممنون میشم با دقت جواب بدید و مطمءن باشید کمک بزرگی ب من و همه دوستان انجمن هستش و انشاالله ک تحقیقاتم کامل بشه قصد نمایندگی یک محصول پرفروش ک در شهرهای دیگه جا افتاده رو دارم تا بتونم در شهر خودمون گسترش بدم.مثلا نوشابه کانادا شهر ما 2 سال اومده اما حسابی جا افتاده
ماکارونی(زر؛ تک؛ مک)

نوشابه (کوکا؛ پپسی)
رب( آتا؛ یک و یک
آب معدنی: دماوند
سوسیس کالباس: گوشتیران ؛ آندره؛
دوغ نوشابه دلستر: عالیس
لبنیات : رامک
بستنی : میهن
پوشک : مولیفکس مای ببیبی
روغن : اویلا لادن
کنسروجات: یک ویکه‌
ه‌برندهای دیگه هم هست ولی اینها تقریبا'' توی همه فروشگاهها هستند
اگه مغازه ات جاش خوبه نمایندگی شیرین عسل هم بد نیست
من سوپر مارکت دارم . در هر شهر بسته به منطقه مورد نظر سلیقه خرید متفاوت است مثلا یک نوع محصول در منطقه پایین شهر فروش بالایی داره اما در مناطق اعیان نشین بالعکس. در حالت کلی در شهر ما رب : زشک/کمالان چای : محمود/کوثر روغن : لادن/غنچه/جهان پودر رختشویی : تارا/بریج/آب ث نوشابه : زمزم / کوکا/ پپسی ماکارونی: زر/تک/روشا
سلام
نوشابه : کوکا ، پپسی
دوغ : عالیس ، آبعلی
ماست : کاله ، دامداران
پوشک : مولفیکس ، ... ، مای بیبی
بستنی : کاله ، میهن
چیپس : کرانچیپس ، مزمز ، چی توز
نوشابه(کوکاا)
دلستر(دلستر و ایستک)
دوغ(عالیس )
پوشک بچه(مای بی بی,مولفیکس)
شیر و ماست(کاله و پگاه)
روغن(نینا و لادن)
ماکرونی(زر.تک)
قند()
رب(دلند,چین چین,کمالان)
از همه دوستان ممنونم.و خوشحالم ک وقت میذارید و اینقدر کامل توضیح میدید.ممنون میشم دوستان در ادامه محل سکونتشون رو بفرمایند
تا همین جا خیلی کمک کردید و الان متوجه شدم ک نوشابه عالیس و لبنیات رامک خوب هستن پس با کمی تبلیغات اینجا هم میشه جا انداخت
الان اینجا کسی حاضر نیست نوشابه عالیس رو امتحان کنه در حالی ک اگه مشتریی تجربه کنه دوباره احتمال خرید هست
(06-26-2014 05:05 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]ماکارونی(زر؛ تک؛ مک)

نوشابه (کوکا؛ پپسی)
رب( آتا؛ یک و یک
خانم معاونت ممنونم بابت پاسخ تون
کیفیت رب آتا چطوره؟قیمتش چند میخرید؟
کالباس چطور؟
(06-26-2014 06:02 PM)م.ع نوشته شده توسط: [ -> ]دوغ نوشابه دلستر: عالیس
لبنیات : رامک

ممنونم.شما کجا ساکنید؟نوشابه عالیس کیفیتش چطوره؟با چ برند نوشابه ایی رقابت داره؟
لبنیات رامک فکر بسیار خوبه.تا بحال تجربه اش نکردم حتی تو شهرمون ندیدمش.قیمتش چند هست؟مصرف کننده اش؟
(06-26-2014 10:56 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]از همه دوستان ممنونم.و خوشحالم ک وقت میذارید و اینقدر کامل توضیح میدید.ممنون میشم دوستان در ادامه محل سکونتشون رو بفرمایند
تا همین جا خیلی کمک کردید و الان متوجه شدم ک نوشابه عالیس و لبنیات رامک خوب هستن پس با کمی تبلیغات اینجا هم میشه جا انداخت
الان اینجا کسی حاضر نیست نوشابه عالیس رو امتحان کنه در حالی ک اگه مشتریی تجربه کنه دوباره احتمال خرید هست
(06-26-2014 05:05 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]ماکارونی(زر؛ تک؛ مک)

نوشابه (کوکا؛ پپسی)
رب( آتا؛ یک و یک
خانم معاونت ممنونم بابت پاسخ تون
کیفیت رب آتا چطوره؟قیمتش چند میخرید؟
کالباس چطور؟

کیفیت رب آتا که نسبت به قیمتش خیلی عالیه. ما کلا برای خونه کارتون کارتون میگیریم.
قیمتش فکر کنم بابام 4ت میخره. دقیق نمیدونم روی جعبه ش چند زده.
ولی بهترین رب توی تهران گلنوش و چین چین هستش که قیمتهای بالاتری داره

کالباسای این دو تا برند حرف نداره. سایت هم دارن هر دوشون. کیفیتاشون حتی تو کشورای دیگه هم زبونزده.
البته مارک میکاییلیان هم خوبه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع