سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بازیافت باطری سربی اسیدی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
(06-26-2014 09:47 PM)theboy نوشته شده توسط: [ -> ]داداش من یک ساله پدرم در اومده میخوام یه تولیدی بزنم هر کار میکنم نمیشه
حتما باید یه تولیدی بزنم راستش دنبال لقمه بزرگم این باطری همچین بدک نیست فقط توی قسمت ذوبش یکمی مشکل دارم

ممنون از راهنماییات

سلام
در مورد ذوب و احیا اطلاعات عملی خوبی دارم . اگر مایل بودید تماس بگیرید: samad_ghasemi@yahoo.com
(06-26-2014 09:47 PM)theboy نوشته شده توسط: [ -> ]داداش من یک ساله پدرم در اومده میخوام یه تولیدی بزنم هر کار میکنم نمیشه
حتما باید یه تولیدی بزنم راستش دنبال لقمه بزرگم این باطری همچین بدک نیست فقط توی قسمت ذوبش یکمی مشکل دارم

ممنون از راهنماییات

سلام
در مورد ذوب و احیا اطلاعات عملی خوبی دارم . اگر مایل بودید تماس بگیرید: samad_ghasemi@yahoo.com

ممنون از راهنماییات

سلام
چند درصد از کارت پیش رفته ومشکلت دقیقا چیه
(09-10-2015 03:14 PM)محمد001 نوشته شده توسط: [ -> ]چند درصد از کارت پیش رفته ومشکلت دقیقا چیه

سلام داداش تا جایی که من میدونم موادباطری رو غیر از صفحه های سربی با کک باید احیا کرد

میخواستم بدونم این کارگاه های کوچک و غیر مجاز با چی احیا میکنند ؟ کک ؟
کک رو از کجا میخرن ؟
سلام

دوستانی که علاقه مند به واردات باطری سربی اسیدی دارند با من تماس بگیرند. ما قابلیت تامین ماهی 300 تن را داریم.

با تشکر
با سلام من سراغ دارم
با سلام میتونم با شما حضوری صحبت کنم
یا شما با من تماس بگيريد
اینم شماره من 09307004307
پیامهای من کجا گیرم
کی میاد این قسمت اصل ن راسته واقعه
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع