سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درخواست همكاري
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
قسمت هاي مختلف كشور محصولات متنوع و خاص داره كه در هيج جاي ديكه پیدا نميشه خرماي جنوب در شمال غربي كشور نيست و ساير محصولات به اين فكر افتادم در اين انجمن ميتونيم يك كروه تشكيل بديم و محصولات مختلف رو از قسمت هاي مختلف به خارج از كشور صادر كنيم با يك همكاري منسجم مطمئنم امكان پذيره...
اكر هستين ياعلي

سلام دوست عزیز .اینجا که من هستم معدن حبوبات با بالاترین کیفیت و ارزانتر از هر جای دیگر اگر شد در خدمتیم
سلام دوستان من, هم آماده همکاری هستم
برای ارائه خرمای جنوب (کل خوزستان) در خدمتم
ما نیز هستیم...از ارومیه
انواع آب میوه ها..عرقیات درجه یک و نقل بیدمشک
با سلام
بنده رحمانی از شهرستان تاکستان هستم
آقا میثم من هم چند وقتیه تو همین فکر بودم و انشااله که استارت شما جواب بده ، پتانسیلی که ایران داره و اکثر ما تو شهرهامون داریم در زمینه میوه جات و خشکبار و حبوبات میتونیم شروع خوبی داشته باشیم حتی من با دو ایرانی (بازاریاب) در دو کشور مختلف مذاکراتی داشتم که قرار شده هم من هم اونها قیمت بدیم تو زمینه کشمش و شیره انگور
در زمینه آبغوره ، انگور ، کشمش ( هر نوعش ) ، شیره انگور ، برگ انگور در خدمتم چون خودمون باغشو داریم
در زمینه میوه جات و سایر محصولات هم خود تاکستان و اطرافش در حجم بالایی کار کشاورزی انجام میدن مهمترینش انگوره بعد گوجه بعد گندمه ، ذرت و ....
دوستان اگر پیشنهاد همکاری هم دارن در خدمتم
و یک پیشنهاد ما میتونیم برای شروع کار کالاهای هر شهری که اعضا اعلام آمادگی کردن برای همکاری رو لیست کنیم و تو شهر های که سکونت داریم دنبال قیمت و بازارش بریم و اول از بازار داخل استفاده کنیم و کالاهای هم رو در شهرهای مختلف به فروش برسونیم حتی با سود کم و ناچیز.
راستی بنده تو کار تولید زغال کبابی و قلیانی هم هستم برای فروش عمده می تونید تو شهرهاتون پخش کنین ؟
اگر چوب هم داشته باشید خریدارم
در مورد طراحی برای بسته بندی هم کسی رو سراغ دارم که کارش اینه و عالی هست تو کار بسته بندی برای محصولات
سلام دوستان عزیز.
من هم از جنوب استان فارس شهر لار در خدمتم.(هم برای تأمین محصول و هم پخش محصول)
در ضمن ارتباطمون با بندر عباس و کشور های عربی هم خوبه
سلام دوستان منم ارومیه هستم درضمن برای کارهای چاپی در خدمتتون هستم
میشه توضیح بدید چه نوع چاپی ؟
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع