سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: به نظرتون راه اندازی دفتر خدمات اینترنتی و کپی خوبه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
از کسایی که تحربه داران تو این زمینه نظر میخوام .دو روزه شروع کردم به نظرتون برای بهبود ش و درآمد بیشتر چه کار میتونم بکنم
سلام
کار پر درآمدی است که بهتر است چند نکته را رعایت فرمائید
- در نزدیکی دانشگاه ها شروع بکار کنید ( یا حداقل آموزشگاه ها, مجتمع های قضایی و پر رفت و آمد)
- انجام پروژه های دانشجویی بخصوص تحقیق و ... هم درآمد زاست ( اگرچه با عرض معذرت! از نظر ارزش علمی و بی سوادتر! کردن این دانشجویان, متاسفانه موثر است.)
- کار سیمی کردن با یک دستگاه کوچک
- بعدها خرید دستگاه چاپ تراکت
- قرار با یک صحافی و سپردن کارها به آن
- انجام امور تایپی
- نسبت به موقعیت مکانی و تبلیغات, انجام امور گرافیکی
- ...
ممنون دوست عزیز راستش موقعیت مکانی اش نزدیک تنها دادگاه شهره و بیشتر کارهاش کپیه.کار سیمی چیه؟
(06-15-2014 10:30 PM)ملیاردرسی ساله نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون دوست عزیز راستش موقعیت مکانی اش نزدیک تنها دادگاه شهره و بیشتر کارهاش کپیه.کار سیمی چیه؟

بسیار خوب
سیمی کردن کتاب و جزوه و ...
اگه نزدیک دادگاه باشه و کپی دیگه ای هم نباشه که کارتون سکه است. البته خدماتی مثل ثبت نام، مالیات و غیره هم هست که فصلی است
اگه اونجا تجمع زیاد میشه و معمولا شلوغ هست میتونید روزنامه ، کتاب ، مجله ، حتی چای کیسه ای ، آب جوش و انواع کیک و بیسکوییت هم کنارش بذارید.
نظرتون چیه؟ یجورایی میشه "کافه کپی" یا "کافه پرینت"
سلام به مدیر عزیز و دوستان عزیز.
مدیر جان از سایتتون ممنونم و بابت اشناییم با این محیط خوشحالم چ.ن حس میکنم دیگه تنها نیستم
من 4 ماهه ک فارغ التحصیل شدم. تو یه دانشگاه دولتی بازرگانی خوندم و بلافاصله ازمون بانک شرکت کردم اما قبول نشدم.بعد از یه مدت دپرسی حالا تو فکر یه کافی نتم!
ممنون میشم شما و بقیه ب سوالاتم پاسخ بدید:
1)ایا میتونم اول با یه دستگاه کپی شرو کنم؟ینی ی سیستم خودم داشته باشم برای پرینت و یه دستگاه کپی
2)راجع ب خط اینترنت اینکه کجا و چجوری باید فعال کنم واسه مغازه و مجوز بزای کافی نت چجوری بگیرم
3)ایا ففقط برای استقرار یک سیستم و یه پرینتر و دستگاه کپی بدون اینترنت بازم مجوز میخام
لینک مرجع