سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: طرحی برای مونتاژ
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
قبل از اینکه تراوش ذهنیم رو بگم از همه دوستان خوبم معذرت خواهی میکنم بابت این همه سوال که اینجا مطرح میکنم طرح که به ذهنم میاد اول در همین سایت و سایت های دیگه بررسی میکنم اگر چواب نگرفتم اینجا مطرح میکنم ؛ به هر حال من خیلی خوشحالم که با این سایت آشنا شدم بی تعارف خیلی چیزا رو از اینجا یاد گرفتم و راهنمایی دوستان همیشه برام راهگشاست ...

همین یک ساعت پیش مونتاژ کردن تو ذهنم جرقه زد ولی مونتاژ چی؟؟ مثلا یه خانواده اینجا دارن فر برقی رو مونتاژ میکنن
یکی از دوستانم چند وقت پیش مونتاژ دوربین های مداربسته رو مطرح کرد فکر نمیکنم مونتاژش راحت باشه , یه چیزی باشه که دسترسی به مواد اولیه یا قطعاتش راحت تر باشه و با قیمت پایین نسبت به مشابه خارجی وارداتی به بازار عرضه بشه مسلما کم کم جا میفته
ازتون خواهش میکنم اگه طرحی راجع به مونتاژ دارین اینجا مطرح کنین که همه استفاده کنن 10_004
چند سال پیش یکی از دوستانم منتاژ آینه بغل خودرو ها را انجام میداد. هم ساده بودن هم قطعاتش خوب پیدا میشه.
خانم MARYAR الان چی ؟ دوستتون ادامه نداد ؟

لامپ کم مصرف
یه چیزی باید مونتاژ بشه که وارداتش ممنوع شده و قطعاتش در دسترسه؛ کسی لیست اقلام ممنوع شده جدید رو داره؟

مونتاژ دوچرخه ، فکر نکنم قطعاتش داخل پیدا بشه
سلام دوستان برای مونتاز به چه صورت کار میشه؟
قطعات رو خودمون باید خرید کنیم و بعد مونتاز کنیم و بعد خودمون هم بازاریابی و فروش کنیم؟
یا نه شرکتی هست که قطعات رو میده و ما میاریم خونه مونتاژ میکنیم و بعد میبریم تحویل همون شرکت میدیم و دستمزد میگیریم؟
دوستان خوش فکر خواهش میکنم کمک کنید اگه ایده ای در رابطه با مونتاژ دارین اینجا بگین که یه بنده خدایی استفاده کنه؛ الان چند تا پیغام برام فرستادن در این رابطه راهنمایی خواستن ولی من خودمم اطلاعات چندانی ندارم نتونستم کمک کنم
اصلا شاید ایده خوبی شد چند نفر با همکاری و همفکری هم شروع کردیم

خانم MARYAR من شنیدم ایران خودرو خودش این کار رو میکنه مونتاژ و بسته بندی قطعات؛ یعنی ما هم میتونیم اینکار رو بکنیم ؟مجوز میخواد ؟
در مورد ایران خودر یه چیزی میگم تعجب نکنین:
حدود یه ماه پیش رفتیم به یه کارگاه قطعه سازی
مسئول اصلی کارگاه برامون توضیح میداد نحوه کار و .... رو
بعد یه قطعه رو نشون داد گفت مال واتر پمپ هستش اینا رو ایران خودرو از ما دونه ای 3 هزار تومن میخره بعد وسایل جا زدنش مثل فنر و .....هم از جاهای دیگه که برا هر قطعه کلا میشه 10 تومن
بعد هر کدوم رو که مونتاژ کرد بالای 60 هزار تومن به بازار عرضه می کنه
سلام دوستان عزیز خسته نباشید
وسایل یا قطعاتی جهت مونتاژ کردن میشناسید معرفی کنید.
تشکر.
به نظر من تونت فارسی چیزی پیدا نمی کنی
اگه سرچ کنی چیزا و ایده های خیلی خوبی گیر میاری
ایده هایی که هنور حتی تو ایران کسی خبر نداره ازشون
قضیه مونتاژ هست......آقا رو منم حساب کنید.....فقط چی رو مونتاژ کنیم به قول دوستمون......تو محلمون یه کارگاه رو دیدم که مونتاژ دینام پراید رو انجام میدادن و با قیمت 50 تا 60 تومن زیر قیمت شرکتی...اونو میفروختن.....فکرمو مشغول کرد.....ولی باید مونتاژ چیزی رو شروع کرد که سوای بازار مناسب اون.....ما هم بتونی با شرایط خودمون بصرفه و بتونیم هزینه تموم شده اون رو پایین بیاریم.....آینه اتومبیل هم که دوستمون گفت بدک نیست ولی بازار فروشش رو نمیدونم.....
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع