06-08-2014, 04:08 PM
سلام به همه دوستان کارآفرین و میلیاردرهای آینده
دوستان در راستای تفکر برای راه اندازی یک کسب و کار
دو طرح پرورش ماهی قزل آلا و بسته بندی حبوبات رو بررسی میکنم اینجایی که من هستم تا چند شهر اطراف بسته بندی نداره البته حبوبات هم به اون صورت کشت نمیشه و باید از شهرهای دیگه آورد برای محل بسته بندی میخوام از خونه شروع کنم ما دو واحد خونه داریم که اون یکی رو اجاره میدیم میشه یکسال خانواده برن اون خونه و من کار بسته بندی رو تو این خونه شروع کنم،شهرک صنعتی اینجا زمین واگذار میکنه فکر کنم گرون و با شرایط سخت باشه و برای شروع کار ریسکش بالاست دوست دارم نظر شما رو هم راجع بهش بدونم
پرورش ماهی اینجا یه واحد قزل آلا هست فروش بالایی داره
برای پرورش ماهی دوست داشتم یه جایی باشه کنار جاده که علاوه بر پرورش ماهی چند تا آلاچیق هم باشه و ماهی کبابی و غذاهای مربوط به ماهی سرو بشه پیدا کردن همچین زمینی فکر کنم سخت باشه که آب هم داشته باشه ؛خودمون به چاه آب داریم و کنارش یه استخر ولی جاش مناسب نیست داخل روستاست و تازه مشارکتی هم هست بگذریم خواستم شرایط خودم رو درباره این دو طرح بگم که شما هم کمکم کنید به نظرتون کدوم طرح بهتره؟
دوستان در راستای تفکر برای راه اندازی یک کسب و کار

پرورش ماهی اینجا یه واحد قزل آلا هست فروش بالایی داره
برای پرورش ماهی دوست داشتم یه جایی باشه کنار جاده که علاوه بر پرورش ماهی چند تا آلاچیق هم باشه و ماهی کبابی و غذاهای مربوط به ماهی سرو بشه پیدا کردن همچین زمینی فکر کنم سخت باشه که آب هم داشته باشه ؛خودمون به چاه آب داریم و کنارش یه استخر ولی جاش مناسب نیست داخل روستاست و تازه مشارکتی هم هست بگذریم خواستم شرایط خودم رو درباره این دو طرح بگم که شما هم کمکم کنید به نظرتون کدوم طرح بهتره؟