06-06-2014, 05:56 PM
صفحه ها: 1 2
06-06-2014, 06:17 PM
با عرض سلام خسته نباشید خدمت شما بزرگواران
اول اجازه دهید که شما را با روحیات و اهدافم آشنا کنم اینکه من می خواهم مولتی تیلیاردر شوم و ثروتمندترین مرد دنیا شوم و اهداف بسیار بزرگی هم در سر دارم که همه ی آنها را نوشته ام و براشون زمان هم مشخص کرده ام ومثلا سرمایه مورد نیازم را برای چهار سال آینده نوشته ام و دقیقا مشخص شده تا چهارسال آینده چه می خواهم در اصل تمامی اهدافم واضح و مبرهن برایم هستند.
مشکل بنده این است که تا حالا موفقیتی چشمگیر نداشته ام هر روز بهتر می شم ولی راضی کننده نیستش و اینکه از نظرمالی منو ارضا نمیکنه و تا اهدافم فاصله ی بسیار دوری داره. باید خدمتون عرض کنم بنده شرکتی دارم که با یکی از ارگان های دولتی قرارداد داره و اینکه نزدیک به یکسال فعالیت حدود سه میلیون تومان درآمد داشته است و چون وابسته به ارگان دولتی هست هرآن این امکان وجود دارد که قراردادمون کنسل بشه و یا سیاستشون تغییر پیدا کنه و تازه با یک نفر دیگه هم شریک هستم که هیچ توافقی با هم از نظر کاری نداریم و همیشه درگیر هستیم. اصلا برام راضی کننده تا به الان نبوده.
چندین سایت اینترنتی هم درست کردم ولی متاسفانه موفق نبودم و شکست خوردم . یه مدت کمی تو کار خرید و فروش زمین در شمال بودم که سودش پایین بود و خواب پول زیادی هم داشتش. اینروزا درگیر واردات موبایل به تعداد خیلی کم در حد پنج تا هفت عدد هستم که در اون هم ضرر خیلی کمی کردم کمتر از صد هزار تومن.
هر کاری را شروع می کنم موفق نمیشم و راضی ام نمیکنه و رهاشون می کنم این روزا خیلی استرس و اضطراب دارم که نکنه به اهدافم نرسم و اون چیزی که می خوام نشم.
نمیدونم ایراد کارم از کجاست و باید چیکار کنم.
کار مورد علاقه ام واردات و صادرات هستش در کل بازرگانی و همین طور عاشق کار آموزشی هستم.
لطفا راهنمایی ام کنید واقعا گیج شدم این روزا و کسل
اول اجازه دهید که شما را با روحیات و اهدافم آشنا کنم اینکه من می خواهم مولتی تیلیاردر شوم و ثروتمندترین مرد دنیا شوم و اهداف بسیار بزرگی هم در سر دارم که همه ی آنها را نوشته ام و براشون زمان هم مشخص کرده ام ومثلا سرمایه مورد نیازم را برای چهار سال آینده نوشته ام و دقیقا مشخص شده تا چهارسال آینده چه می خواهم در اصل تمامی اهدافم واضح و مبرهن برایم هستند.
مشکل بنده این است که تا حالا موفقیتی چشمگیر نداشته ام هر روز بهتر می شم ولی راضی کننده نیستش و اینکه از نظرمالی منو ارضا نمیکنه و تا اهدافم فاصله ی بسیار دوری داره. باید خدمتون عرض کنم بنده شرکتی دارم که با یکی از ارگان های دولتی قرارداد داره و اینکه نزدیک به یکسال فعالیت حدود سه میلیون تومان درآمد داشته است و چون وابسته به ارگان دولتی هست هرآن این امکان وجود دارد که قراردادمون کنسل بشه و یا سیاستشون تغییر پیدا کنه و تازه با یک نفر دیگه هم شریک هستم که هیچ توافقی با هم از نظر کاری نداریم و همیشه درگیر هستیم. اصلا برام راضی کننده تا به الان نبوده.
چندین سایت اینترنتی هم درست کردم ولی متاسفانه موفق نبودم و شکست خوردم . یه مدت کمی تو کار خرید و فروش زمین در شمال بودم که سودش پایین بود و خواب پول زیادی هم داشتش. اینروزا درگیر واردات موبایل به تعداد خیلی کم در حد پنج تا هفت عدد هستم که در اون هم ضرر خیلی کمی کردم کمتر از صد هزار تومن.
هر کاری را شروع می کنم موفق نمیشم و راضی ام نمیکنه و رهاشون می کنم این روزا خیلی استرس و اضطراب دارم که نکنه به اهدافم نرسم و اون چیزی که می خوام نشم.
نمیدونم ایراد کارم از کجاست و باید چیکار کنم.
کار مورد علاقه ام واردات و صادرات هستش در کل بازرگانی و همین طور عاشق کار آموزشی هستم.
لطفا راهنمایی ام کنید واقعا گیج شدم این روزا و کسل
06-07-2014, 01:30 AM
به نظر من بر روی شغل مورد علاقه ات نمیتونی تمرکز داشته باشی ویا راحت تر اینکه هنوز شغل مورد نظرت رو پیدا نکردی که بتونی روش برنامه ریزی کنی
اگر صادرات واردات میخوای شروع کنی اول باید کاستی های موجود در بازار رو پیدا کنی بعد بر روی اون کاستی ها سرمایه گذاری کنید تا به هدفتون برسید . اینکه موبایل وارد کنید یعنی رفتن راه دیگران نه اینکه راه خودتان
مشکلتان فقط راهتان است راه را بیابید و راهتان در کاستیها و کمبودهای موجود در تجارت است
اگر صادرات واردات میخوای شروع کنی اول باید کاستی های موجود در بازار رو پیدا کنی بعد بر روی اون کاستی ها سرمایه گذاری کنید تا به هدفتون برسید . اینکه موبایل وارد کنید یعنی رفتن راه دیگران نه اینکه راه خودتان
مشکلتان فقط راهتان است راه را بیابید و راهتان در کاستیها و کمبودهای موجود در تجارت است
06-08-2014, 11:56 PM
به نظر بنده هم شما اولا مشکلتان از این شاخه به اون شاخه رفتنه. شما باید شوخه مورد علاقتون را پیدا کنید و حتی شده از کارگریش تا اوستا کاریشو انجام بدید.
ضمن اینکه من حدس میزنم که شما حتی در نوشتن و تعیین اهدافتون هم دچار اشتباهاتی هستید.
پیشنهاد میکنم حتما سخنرانی های مهندس شعبانعلی را گوش کنید.فایل های رایگانش در اینترنت هست
ضمن اینکه من حدس میزنم که شما حتی در نوشتن و تعیین اهدافتون هم دچار اشتباهاتی هستید.
پیشنهاد میکنم حتما سخنرانی های مهندس شعبانعلی را گوش کنید.فایل های رایگانش در اینترنت هست
06-08-2014, 11:58 PM
دوست عزیز به دلایل زیر حس میکنی که نمی توانی موفق شوی:
1- امضای شما. این امضا همیشه جلو چشم شما است و نشان دهنده اینست که آنرا بعنوان واقعیت قبول کرده ای.
2- احتمالا نداشتن اهداف مکتوب.
3- اعتماد بنفس پائین.
4- نداشتن باور و ایمان به اینکه به اهدافت خواهی رسید.
5- داشتن دیوار ذهنی (نمی توانم و نمی شود.)
و.......
راه حل:
امضای خود را بردارید و بنویسید:
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من دست به هر کاری بزنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.
تکرار روزانه جمله ریر:
من می توانم موفق شوم.
چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم . به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم.
مطالعه مطالب روانشناسی انجمن .
نوشتن اهداف
موفقتر باشی.
1- امضای شما. این امضا همیشه جلو چشم شما است و نشان دهنده اینست که آنرا بعنوان واقعیت قبول کرده ای.
3- اعتماد بنفس پائین.
و.......
راه حل:
تکرار روزانه جمله ریر:
من می توانم موفق شوم.
چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم . به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است. من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم.
نوشتن اهداف
موفقتر باشی.
06-09-2014, 12:05 AM
(06-08-2014 11:58 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز به دلایل زیر حس میکنی که نمی توانی موفق شوی:
3- اعتماد بنفس پائین.
و.......
راه حل:
تکرار روزانه جمله ریر:
من می توانم موفق شوم.
نوشتن اهداف
موفقتر باشی.
با تشکر از شما دوست گرامی
خدمتتون عرض کنم من به خودم و توانایی هایم ایمان دارم و اون امضا فقط جنبه اینو داره که اگر دوستانی دچار این مشکل هستند بتوانند از تاپیک استفاده یا نظرشان را بگویند
06-09-2014, 12:13 AM
(06-08-2014 11:58 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز به دلایل زیر حس میکنی که نمی توانی موفق شوی:
3- اعتماد بنفس پائین.
و.......
راه حل:
تکرار روزانه جمله ریر:
من می توانم موفق شوم.
نوشتن اهداف
موفقتر باشی.
باید عرض شود که اهدافم را مکتوب درآورده ام و برایشان مهلت هم ایجاد کرده ام ولی اهداف اولیه ی بنده مالی هستش بنابراین نمی توانم تمرکز کافی را روی یک شغل داشته باشم و اینکه دچار سردرگمی در کسب درآمد هستم و واقعا گیج شدم که این روزها چکاری انجام بدم
(06-07-2014 01:30 AM)لوبا نوشته شده توسط: [ -> ]به نظر من بر روی شغل مورد علاقه ات نمیتونی تمرکز داشته باشی ویا راحت تر اینکه هنوز شغل مورد نظرت رو پیدا نکردی که بتونی روش برنامه ریزی کنی
بله تا حد زیادی با شما موافق هستم ولی به چه روشی می توان کم و کاستی های موجود در بازار را پیدا کرد و برایشان مشتری و تقاضا پیدا کرد ؟
06-09-2014, 12:19 AM
(06-08-2014 11:56 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]به نظر بنده هم شما اولا مشکلتان از این شاخه به اون شاخه رفتنه. شما باید شوخه مورد علاقتون را پیدا کنید و حتی شده از کارگریش تا اوستا کاریشو انجام بدید.
ممنون از شما و اینکه بله قبول دارم زیاد شاخه عوض می کنم چون شاخه مورد علاقه ام را
پیدا نکردم و در نوشتن و تعیین اهداف چه کتابی را پیشنهاد می کنید ؟
کدام فایل صوتی ایشان(مهندس شعبانعلی) به بنده بیشتر کمک می کند ؟
با تشکر
06-09-2014, 12:25 AM
کتاب اهداف برایان تریسی خوبه. کتاب اسرار ذهن ثروتمند هم عالیه.
سخنرانی های مربوط به مخاطرات سر راه کارآفرینان. خیلی عالیه درباره اشتباهات و خطرهایی که از وقتی ایده تو سرت میاد میگه تا روش های کوچیک موفقیت. جالب اینه یه فروشگاه داره که اول کالاهاشو میگیری که همون سخنرانیاشن اگر راضی بودی بعدا پولشو میدی. خودش میگه فروشگاهی بر پایه اعتماد ایرانیان.
مشاور عالی هست در کسب و کار هر جلسه مشاوره خصوصیش نزدیک به 1 میلیونه.
سخنرانی های مربوط به مخاطرات سر راه کارآفرینان. خیلی عالیه درباره اشتباهات و خطرهایی که از وقتی ایده تو سرت میاد میگه تا روش های کوچیک موفقیت. جالب اینه یه فروشگاه داره که اول کالاهاشو میگیری که همون سخنرانیاشن اگر راضی بودی بعدا پولشو میدی. خودش میگه فروشگاهی بر پایه اعتماد ایرانیان.
06-09-2014, 12:30 AM
(06-09-2014 12:25 AM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]کتاب اهداف برایان تریسی خوبه. کتاب اسرار ذهن ثروتمند هم عالیه.
ممنون دوست عزیز
اتفاقا درحال خواندن کتاب اسرار ذهن ثروتمند هستم و کتاب خوبی هستش.
خیلی ممنون از راهنمائیهایتون
صفحه ها: 1 2