سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده کارگاه شیرینی پزی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
راستش من قصد راه اندازی یک کارگاه کوچک شیرینی پزی در یک روستای حدودا 200 خانواری را دارم از دوستان خواهش میکنم که منو راهنمایی کنند که ایا این کار مناسبه و یا برای پیشرفت کارم چکار باید بکنم ممنون!
دوست عزیز
راستش فکر می کنم کارگاه مجوز و ... نیاز داره ولی اگر شما شیرینی خانگی درست کنید فروش خوبی داره. یکی از دوستان من مخصوصا در نزدیکی اعیاد و تعطیلات شیرینی خانگی خیلی عالی درست می کنه و خیلی از افراد از جاهای مختلف سفارش شیرینی های خونه و شرکت و مراسم هاشون را به ایشون می دن.
تشکر میکنم از maryar عزیز و از دوستان دیگه هم توقع راهنمایی بیشتری دارم از جزییات دیگه هم اینکه حالا تا ماه مبارک رمضان بیشتر از 2 روزی مونده میخوام خدا بخاد با زولبیا و بامیه شروع کنم یا هر چیز مرتبط دیگه خب چطوره دوستان منتظرتونم/
آیا شیرینی فروشی دیگه ای هم هست ؟
خودتون به شغل دیگه ای هم مشغول هستید ؟
به جز شیرینی چه انتخاب های دیگه ای دارید ؟
تو روستای ما شیرینی فروشی دیگه ای نیست فقط 3 تا سوپرمارکتی داره .من هم فعلا بیکارم اینکارو در اصل خانومم میخواد راه اندازی کنه ،یعنی در اصل در نظر داریم هم تو روستا فروش داشته باشیم و خصوصا شیرینی های خشک تولید شده را بسته بندی و در شهرستانهای اطراف توزیع کنیم /
لینک مرجع