سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نظرتان در مورد خانه کتلت (ساندویچ کتلت)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام دوباره دوستان امیدوارم خوب باشین .من چند بار رفتم ونک و اونجا ساندویچ کتلت خوردم و خیلی خوشم اومده (خانه کتلت : شامل کتلت با پنیر-کتلت دوبل....) که خیلی ارزان و سالم بوده. به نظرتون این کار تو شهرستان جواب میده؟؟؟ کسی تجربه این کار رو داره ؟؟؟ و چقدر سرمایه لازمه؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنین... می خوام یه کاریی رو شروع کنم که ریسکش کمتر باشه... Huh Angel
درضمن من هر بار رفتم ماشاالله سرشون خیلی شلوغ بوده...توروخدا راهنماییم کنین
یه دونم خانه کتلت نزدیک دفتر انجمنه. اونجام بد نیست. ببینید هر چیزی مخصوص به شکم باشه میگیره. بستگی به جاش داره اینکه اون مکان مکان پر رفت و امد و شلوغی باشه. قطعا خیلی زود درآمدتون روزی میلیونی میشه
کسی میدونه چقدر سرمایه می خواد... و اگر کسی تجربه داره تو روخدا راهنمایی کنه... ممنون میشم
کسی میدونه چقدر سرمایه می خواد... و اگر کسی تجربه داره تو روخدا راهنمایی کنه... ممنون میشم
شما بهتره اول چند ماه توی یک ساندویچ فروشی توی شهرتون کار کنید و بعد از اقدام به تاسیس چنین مکانی بکنید.
توی این مدت جواب همه این سوالاتتون را می گیرید
دوستان کسی در ورد خانه کتلت اطلاعات جدید نداره بهمون بده؟

من تصمیم دارم تو شهرستان این کارو شروع کنم بزودی

اما هیچ اطلاعاتی دربارش ندارم

مخام ب صورت خانوادگی کار کنیم
تهران وضع یه جوری شده که وضعیت با ثبات نیست. باید خیلی انعطاف پذیر باشی. مثلا تا دو سال پیش زیاد خبری از فلافل سلف سرویس نبود ولی الان همه ساندویچی ها سلف سرویس شدن. یا مثلا الان جدیدا مد شده پیتزا 2 نفره با سس با سالاد و نوشابه 5-7 هزار تومن!!!!!! باید طوری کار کنی که بتونی با وضعیت بازار خودتو منطبق کنی و تو این رقابت سنگین کم نیاری. شاید کتلت زدی و نگرفت باید برنامه داشته باشی که بتونی وضعیتتو تغییر بدی. الان طرفای این مده: فلافل سلف سرویس + پیتزا ارزون سرشونم شلوغه نسبتا
سلام
تو شهر مد نظر شما (قزوین) قبلا اجرایی شده.خ دانشگاه
سلام دوستان ... بنده از شهرستان امل هستم....... قضیه این کتلت خونه چیه ؟؟ کتلت خونه !!! عجب اسمی ...... اقاق این اسم مخصوص خودمه من میخام بزنممممم...
ضمنا بگید جریان از چ قراره چون عضو تازه هستیمممم
(10-20-2015 10:42 PM)tataloo نوشته شده توسط: [ -> ]تهران وضع یه جوری شده که وضعیت با ثبات نیست. باید خیلی انعطاف پذیر باشی. مثلا تا دو سال پیش زیاد خبری از فلافل سلف سرویس نبود ولی الان همه ساندویچی ها سلف سرویس شدن. یا مثلا الان جدیدا مد شده پیتزا 2 نفره با سس با سالاد و نوشابه 5-7 هزار تومن!!!!!! باید طوری کار کنی که بتونی با وضعیت بازار خودتو منطبق کنی و تو این رقابت سنگین کم نیاری. شاید کتلت زدی و نگرفت باید برنامه داشته باشی که بتونی وضعیتتو تغییر بدی. الان طرفای این مده: فلافل سلف سرویس + پیتزا ارزون سرشونم شلوغه نسبتا

اره تو قزوینم دیگه تو هر خیابون یدونه فلالفی سلفی هست خیلی خز شده

ولی من تو زیمنه رستوران کاملا بی تجربم نمیدونم باید از کجا شرو کنم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع