سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بیاین از کارای پردرآمد خودتون و اطرافیانتون بگید که با سرمایه کم شروع کردن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(05-29-2014 08:59 PM)هومان هرمزدی محمد آبادی نوشته شده توسط: [ -> ]از تربیت بدنی چقدر سر رشته داری؟میتونی یه آگهی بزنی با این عنوان: "آموزش ورزش در خانه برای سالمندان به صورت علمی و بر اساس وضعیت جسمانی آنها"
البته در حد یه پیشنهاد هست و باید هزینه هات از فیزیوتراپ ها کمتر باشه و نمایندگی چند تا از این تولید کننده های لوازم ورزشی مناسب سالمندان و مچ بند و ... رو بگیری

پیشنهاد بعدی هم راه اندازی کمپین های طبیعت درمانی و استفاده از پتانسیل طبیعت اطرافتون هستش
پیشنهاد خوبیه اما امکان رفتن روزانه به منازل سالمندان برای من غیرممکنه با این شرایط چطوری میتوونم این کارو انجام بدم اونوقت باید فضا داشته باشم درضمن اینکار مجوز نمیخواد؟مراحلش چطوره؟در مورد کمپین طبیعت هم بیشتر توضیح بدید مثل یوگاست یا یک چیز دیگه ایه تو ایران میان تو پارک هزینه هم بدن واسه طبیعت درمانی شما خودتون مورد موفقی سراغ داشتید بیشتر راهنمایی کنید مرسی
منظورم از طبیعت گردی مثلا سفر دو روزه به یه روستا با آب و هوای خوب و استثتایی (البته نیاز به هماهنگی با یه تور داره) و یا حتی آموزش زندگی یکروزه در طبیعت هستش.میتونی یه سایت تروتمیز و رایگان بزنی و توش از علاقه مندان به طبیعت گردی که جرات این کار رو ندارن دعوت کنی تا با یه هزینه اندک با شما همراه بشن تا شبی رو در طبیعت وحشی و نه در چادر بلکه در کیسه خواب سپری کنند و صبح زود یه ورزش صبحگاهی حرفه ای داشته باشند. البته انتخاب محیط خیلی مهمه و اطراف شما مناطق خوش آب و هوا و بکر کم نیست
دوستان خواهشا از شغلهای خودتون یا اطرافیانتون بگید که با سرمایه کم شروع شده و الان موفقن ساده بگم شغلاتونو بگین شاید تو اونا چیزی بود که تو ذهن من جرقه ایجاد کرد و منم شروع کردم به امید خدا
من ادم سراغ دارم با شاگردی تو مغازه 20 سال پیش الان خودش 3 تا مغازه داره اسمشم تو بازار اعتبار داره
سلام:
شهر ارومیه حدود 960 هزار نفر جمعیت داره و دانشگاههای زیادی توش داره و این یعنی فرصت و داشته هات بیشتر از نداشته هات است
تایپ و ترجمه بنظرم راحتترین کاره با نرخی ارزان تر از سایر رقبا
شهرتان حدود 23 دانشگاه و موسسه آموزش عالی و فنی و حرفه ای داره و این یعنی یک فرصت
کافیه5 الی 10 از این موسسات را با تبلیغات و قیمت مناسب هدف بگیری تمومه
و اشخاصی را هم می توانی به استخدام خودت در آوری و خودت مدیریت و کنترل کیفیت عملکرد آنها را بر عهده بگیری به شرطی که زیادی با هوش نباشند بعدا" برات شاخ بشند و روی دستت بلند بشند(تصفیه حساب برای اداره کار هم فراموشت نشه تا بعدا" ازت شکایت نکنند-کیفیت کار هم فراموشت نشه سعی کن متونی که کار می کنی غلط املائی نداشته باشه
همیشه کارهایت را به بهترین وجه ممکن انجام بده که هیچ کس در دنیا نتونه مثل شما به آن تمیزی انجامش بده این یعنی تضمین کسب و کار
به قول فرماش استاد عزت ا... انتظامی به فرزند دلبندشان:
اگر آب حوضی هم هستی بهترین آب حوضی شهر باش
موفق باشید شاد زی مهر افزون10_004
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع