سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کارآفرینی.تولید خیار شور
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام خدمت دوستان دیروز متوجه شدم قیمت خیار خیلی پایین اومده .طوری که برای کشاورز از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست که خیار رو برداشت کنه باتوجه به اینکه قیمت خیار تو بازار شهر ما 300 تومان بیشتر نیست واینکه شغل من هم سوپر مارکت داریست بر آن شدم تا از این موقعیت استفاده کنم وخیار را از کشاورز بگیرم وخودم شروع به تولید خیار شور کنم و تو مغازه خودم چند ماه بعد بفروشم یا بین همکارم پخش کنم از کلیه دوستان انجمن تقاضا دارم اگه نظری دارند بهم بگن یا اگه فرمول خاصی برای بهتر شدن خیار شور دارند ارائه کنند ممنون میشم
جدی؟ شهر ما خیار حداقل 600 تومنه
ولی ایده ی خیار شو خوبه...اگه بتونی خوب بفروشی
درود
در ابتدا
دوست گرامي در هيچ كاري كه خودتان داراي تجربه و مهارت نيستيد وارد نشيد حتي اسان ترين كار باشد.

طبق اطلاعاتي كه دارم ريختن خيارشو به دست افراد برميگيرد(اصطلاح عاميانه هست) اما از نظر علمي بخوايم بگيم يعني اينكه دقيقا شما بايد مقدار اندازه اب - سركه ووو رو بدونيد.
اين يك مورد
مورد دوم اگر نحوه تهيه ميخواهيد داخل گوگل يك جستجو كنيد براتون كلي سايت مياد.
اما ادم عاقل كلي سرمايه رو همينطوري با يك سري اطلاعات نميذاره وسط.
50 درصد سود 50 درصد ريسك در صورت معمول هست.
اينكه خيارشور له و خراب نشود مهم ترين ويژگي هست كه بايد بهش توجه كنيد.

حال براي چه مقدار ميخواهيد دست به انجام اينكار بزنيد؟؟؟
و توجه داشته باشید اون خیار کیلویی 300بیش از 50درصدش به درد خیار شور نمی خوره خیار شور خیارش باید ریز باشه ترد باشه و با قوام .باید فکر این باشید که اون 50درصد بقیه را چیکار می کنید ؟؟؟جایی سراغ دارید که به عنوان خیار سالادی مثلا کیلویی 150بفروشید؟؟؟؟؟؟؟
(05-27-2014 06:07 AM)mahan92 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت دوستان دیروز متوجه شدم قیمت خیار خیلی پایین اومده .طوری که برای کشاورز از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست که خیار رو برداشت کنه باتوجه به اینکه قیمت خیار تو بازار شهر ما 300 تومان بیشتر نیست واینکه شغل من هم سوپر مارکت داریست بر آن شدم تا از این موقعیت استفاده کنم وخیار را از کشاورز بگیرم وخودم شروع به تولید خیار شور کنم و تو مغازه خودم چند ماه بعد بفروشم یا بین همکارم پخش کنم از کلیه دوستان انجمن تقاضا دارم اگه نظری دارند بهم بگن یا اگه فرمول خاصی برای بهتر شدن خیار شور دارند ارائه کنند ممنون میشم
میخوای خیارشور ترد بشه خیار رو نصف روز داخل محلول آب و آهک بخوابون
(05-27-2014 12:58 PM)moele نوشته شده توسط: [ -> ]و توجه داشته باشید اون خیار کیلویی 300بیش از 50درصدش به درد خیار شور نمی خوره خیار شور خیارش باید ریز باشه ترد باشه و با قوام .باید فکر این باشید که اون 50درصد بقیه را چیکار می کنید ؟؟؟جایی سراغ دارید که به عنوان خیار سالادی مثلا کیلویی 150بفروشید؟؟؟؟؟؟؟

باسلام دوست عزیز من خیار مخصوص خیار شوری را گفتم کیلویی 300 می فروشن نه خیار های درشت رو من خودم از کشاورز خریداری می کنم و100درصد خیار شوری برام برداشت می کنند پس چیزی بنام ضایعات وجود نداره

(05-27-2014 01:12 PM)مهدی ر نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-27-2014 06:07 AM)mahan92 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت دوستان دیروز متوجه شدم قیمت خیار خیلی پایین اومده .طوری که برای کشاورز از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست که خیار رو برداشت کنه باتوجه به اینکه قیمت خیار تو بازار شهر ما 300 تومان بیشتر نیست واینکه شغل من هم سوپر مارکت داریست بر آن شدم تا از این موقعیت استفاده کنم وخیار را از کشاورز بگیرم وخودم شروع به تولید خیار شور کنم و تو مغازه خودم چند ماه بعد بفروشم یا بین همکارم پخش کنم از کلیه دوستان انجمن تقاضا دارم اگه نظری دارند بهم بگن یا اگه فرمول خاصی برای بهتر شدن خیار شور دارند ارائه کنند ممنون میشم
میخوای خیارشور ترد بشه خیار رو نصف روز داخل محلول آب و آهک بخوابون

آقا مهدی از راهنمایی خوبتون متشکرم
(05-27-2014 10:16 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: [ -> ]درود
در ابتدا
دوست گرامي در هيچ كاري كه خودتان داراي تجربه و مهارت نيستيد وارد نشيد حتي اسان ترين كار باشد.

طبق اطلاعاتي كه دارم ريختن خيارشو به دست افراد برميگيرد(اصطلاح عاميانه هست) اما از نظر علمي بخوايم بگيم يعني اينكه دقيقا شما بايد مقدار اندازه اب - سركه ووو رو بدونيد.
اين يك مورد
مورد دوم اگر نحوه تهيه ميخواهيد داخل گوگل يك جستجو كنيد براتون كلي سايت مياد.
اما ادم عاقل كلي سرمايه رو همينطوري با يك سري اطلاعات نميذاره وسط.
50 درصد سود 50 درصد ريسك در صورت معمول هست.
اينكه خيارشور له و خراب نشود مهم ترين ويژگي هست كه بايد بهش توجه كنيد.

حال براي چه مقدار ميخواهيد دست به انجام اينكار بزنيد؟؟؟


آقای ایده از راهنمایی خوب شما ممنونم ولی من حدودا دو ماه دارم روی این ایده تمرکز کردم فرمولهای زیادی بدست آوردم ولی هدف از مطرح کردن اون توی این سایت این بود که من حدود 4 ماه پیش یه مطلب توی همین سایت در مورد تولید خیار شور خوندم که کاملا علمی وتایید شده بود ولی متاسفانه الان هر چه گشتم نتونستم این مطلب رو توی این سایت پیدا کنم
خیارشور به صورت سنتی باید یک سری نکاتی را رعایت کنید و ایده کاملا عملی هست و به نظر من بهتره در مقدار کم و به صورت امتحانی شروع کنید .
مکث نکنید . شروع کنید .. برد همیشه اون طرف جسارت است
من شنیدم برای ترد شدن توی اب نمکش نخود خام هم توش می ریزن
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع