سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شما هم به راحتی هرچیزی را یاد بگیرید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان گل و همیشه موفق انجمن

یه طرحی به ذهنم رسید که گفتم بیان کردنش خالی از لطف نیست
من به این فکر می کردم که ما می تونیم برای یاد گرفتن خیلی از کارها خودمون شروع به آموزش دیدن کنیم یعنی از هیچ کلاس و استادی استفاده نکنیم و فقط با استفاده از کتاب ،مطالعه ،تحقیق و جستجو هرچیزی رو که دوست داریم یاد بگیریم.

برای مثال من خودم دوست دارم طراحی و کدنویسی سایت رو به طور کامل آموزش ببینم ولی اینو می دونم که اگر خودم به تنهایی بخوام یاد بگیرم حداقل 3 یا 4 سال میکشه.

من با چندتا از دوستام صحبت کردم و قرار شد یه تیم تشکیل بدیم و هر کسی یه گوشه از کاررو دست بگیره و به صورت تیمی شروع به یادگیری کنیم
تیم ما تشکیل شده از 5 نفر که هر کسی یه مسئولیتی به عهده گرفته و باید اونو انجام بده که به شرح زیره(البته بعد از کلی پرسجو به این نتیجه رسیدم):

1-عضو شماره 1:باید زبان HTML و java script را آموزش ببیند.
2-عضو شماره 2:باید زبان PHP را آموزش ببیند.
3-عضو شماره 3:باید زبان SQL Server را آموزش ببیند.
4-عضو شماره 4:باید نحوه قالبسازی با برنامه APTANA را آموزش ببیند.
5-عضو شماره 5:باید برنامه ی photoshop را آموزش ببیند.

و مدیریت این گروه و حل مشکلات گروه با بنده می باشد.(البته خودم هم جزو اعضا هستم)

این طرح منه و دوستان هم با طرحم موافقت کردن.و قراره که طرحو آغاز کنیم.

حالا دلیل مطرح کردن این طرح چی بود؟برای این گفتم که ما هم می تونیم تو انجمن اون چیزی رو که میدونیم نیازه و باید توش متخصص بشیم رو به طورت تیمی شروع به یادگیری کنیم و یه زمانی معین کنیم تا تو اون زمان اعضا کار خودشونو انجام بدن.یادتون باشه الان دیگه خیلی وقت میبره که بدون کار تیمی بشه چیزی رو یاد گرفت.

ان شالله که با استفاده از این طرح شما هم بتونید هر چیزی رو که میخواید یاد بگیرید.

راسی یاد رفتم بگم لطفا نظرات و پیشنهادات و انتقاداتتون رو در رابطه با این طرح بیان کنید
سلام
یه پیشنهاد:
کسی که بخواد PHP رو یاد بگیره باید در کنارش کار با پایگاه های داده(مثل: SQL Server, MySql و...) رو یاد بگیره
در واقع یه جور مکمل همدیگه هستند
ادیت و توضیحات بیشتر:
البته بیشتر پایگاه های داده مکمل زبان های برنامه نویسی هستند
مثلاً SQL Server که نام بردی هم تحت وب و هم تحت ویندوز به صورت فراگیر استفاده میشه
فکرت بسیار عالیه مهدی جان الان کار تیمی خیلی سریعتر نتیجه میده و زود هم زمینه های موفقیتو به ارمغان میاره خودت خوب میدونی که اکثر موفقیتهای بزرگ از کار تیمی شکل گرفته.
لینک مرجع