سلام دوست عزیز من شرایط آب و هوایی اونجا رو نمیدونم . ما تو نطنز زعفران کاری داریم خوبه و خوب هم جواب داده ولی ما زیاد نمیکاریم به اندازه مصرف خودمون من ماهی یه بار میرم دهات خودمون اگر دوست داشته باشید در خدمتم تا شرایط رو بسنجی هر کاری هم که نیاز باشه برا کمک در خدمتم تلفن من09369811378
توی تمام مناطق گرم و خشک و معتدل میشه زعفران کاشت
من تو فکرمه تو شمال هم این کار رو بکنم
نمیدونم جواب میده یا نه
با سلام... دوستانی که در زمینه کشت زعفران اطلاعات دارن... امکان کشت گلخانه ای زعفران هست؟ از نظر کیفی و اقتصادی چطوره؟
(03-25-2016 01:16 PM)aminsepehri نوشته شده توسط: [ -> ]توی تمام مناطق گرم و خشک و معتدل میشه زعفران کاشت
من تو فکرمه تو شمال هم این کار رو بکنم
نمیدونم جواب میده یا نه
سلام دوست عزیز
استان های شمالی چون بارندگیش زیاده و همچنین رطوبت بالای شمال کشت زعفران به صرفه نیست هرچند زعفران بصورت وحشی در شمال رویش داره اما کیفیت نداره، و یکی از دوستانم زعفران رو کشت کرد اما ضرر دید!
بیشتر تحقیق کنید
به جای زعفران چرا گیاهان دارویی دیگه که سازگاری با شمال دارند کشت نمیکنید ؟
موفق باشین
سلام دوستان در استان قم چی میشه زعفران کاشت
(04-05-2016 12:42 PM)poldar نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان در استان قم چی میشه زعفران کاشت
بله دوست عزیز، زعفران با آب و هوای استان قم سازگاری دارد.
شاد باشین
دوستان برای کشتزعفران چه مقدار زمین مناسبه اصلا روش کشت چجوریه سخته یا راحته کلا باید چیکار کرد
چجوری باید مشتری پیدا کرد فصل کشت زعفران کی هست
(04-05-2016 01:07 PM)poldar نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان برای کشتزعفران چه مقدار زمین مناسبه اصلا روش کشت چجوریه سخته یا راحته کلا باید چیکار کرد
چجوری باید مشتری پیدا کرد فصل کشت زعفران کی هست
سلام دوست عزیز
برای کشت زعفران بستگی به بودجه شما داره و چقدر زمین رو میخواین زیر کشت ببرید
هر کاری سختی خاص خودش رو داره
برای پیدا کردن مشتری هم راهکارهای خودش رو داره ، هم میتونید بصورت اینترنتی بفروش برسونید هم میتونی بازاریابی حضوری در شهر خودتون و استان های دیگه کنید.
فصل کشت زعفران از اواخر اردیبهشت شروع میشه الی پایان مهرماه و بهتر هست در اردیبهشت و تا اواخر خرداد کشت بشه این هم بستگی به آب و هوای همون منطقه داره.
موفق باشین
دوستان کشت زعفران انقدر هم که فکر میکنید اسون و راحت نیست
خیلی از دوستان اومدن جواب دادن که آره زعفرون همه جا عمل میاد و اب نمیخواد و .....
من خانوادم همگی در جنوب خراسان زعفران کارن من هم دو سال پیش در مشهد زعفرون کاشتم
نکته ای که باید عرض کنم اینه که شاید زعفرون همه جا عمل بیاد من نمیگم خشک میشه اما ایا میزان گلدهیش صرفه اقتصادی داره؟
با توجه به اینکه هزینه اولیه کاشت زعفران ( که عمدتا هزینه پیازش هست که خیلی گرونه) خیلی بالاست و اینکه شما باید این سرمایه رو دو سال بخوابونین تا به سود دهی برسه باید حتما شرایط کاشت طوری باشه که بالاترین میزان گلدهی و سود ممکن رو داشته باشه تا توجیه اقتصادی داشته باشه
در مورد اب هم اگه بخواین محصول قابل قبولی داشته باشین باید حداقل سالی 4 بار ابیاری غرق آبی انجام بشه چون پیاز زعفرون در عمق 20-30 سانتی زمین هست و باید در هر وعده آبیاری کاملا سیراب بشه
آبیاری آبان ماه (پیش از گلدهی) و آذر ماه ( بعد از گلدهی ) صد در صد واجبه و اگه انجام نشه اصلا نباید انتظار یک دونه گل داشته باشین
دو تا آب دیگه ام میخواد اسفند ( که در صورت وجود بارش های مناسب مخصوصا برف در طول زمستان کنسل میشه) و اب فروردین ( معروف به زرد اب که موقع زرد شدن علف زعفران انجام میشه ) که این هم خیلی واجبه و در صورت نبود بارندگی فراوان باید حتما ابیاری بشه
این مطالبی که گفتم کاملا تجربی و عملی هستن
موفق باشین