سلام دوستان من حدود 50 میلیون تومان سرمایه دارم و تخصصم هم کامپیوتر و ای تی هست چند سالی هم خدمات کامپیوتری و کافی نت داشته ام و قبلشم کارهای خرید و فروش لپ تاب و تبلت و کامپیوتر وموبالیم را انجام داده و تجربه کافی را دارا می باشم لطفا دوستانی که تمایل به شراکت با بنده را دارند اعلام نمایند من از تهران هستم هم شراکت کاری هم مالی
الانم اگر دنبال شریک میگردم چون هم سرمایم کمه هم کار یک نفر نیست که بخواهم تکی انجامش بدهم
همچنین دوستان راهنمائی کنید با توجه به تخصص و کار من و سرمایم چه کارهائی می توانم کنم که هم خودم مشغول باشم و هم کسب در امد داشته باشم
با تشکر
50 میلیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من این پولو داشتم الان میلیاردر بودم...
چرا نمیری تو بورس؟
در چه زمينه اي شريك ميخواي؟
منم تهران هستم ، اگه نیاز به همکار و شریک داشتی بهم پیام بده
ممنون
سلام
در چه زمینه ای هست کاری که می خواید شروع کنید و اینکه شریکتون چه مقدار پول باید بیاره ؟
سلام دوستان من تازه عضو شدم طرز استفاده از سایت چطوریه؟چطور میشه تاپیک زد؟
همانطور که در پست اول ذکر کردم شریک در کارهائی که ذکر کردم را لازم دارم هم کاری هم مالی بتوانیم با یکدیگر همکاری کنیم
(05-23-2014 08:30 PM)secret63 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان من حدود 50 میلیون تومان سرمایه دارم و تخصصم هم کامپیوتر و ای تی هست چند سالی هم خدمات کامپیوتری و کافی نت داشته ام و قبلشم کارهای خرید و فروش لپ تاب و تبلت و کامپیوتر وموبالیم را انجام داده و تجربه کافی را دارا می باشم لطفا دوستانی که تمایل به شراکت با بنده را دارند اعلام نمایند من از تهران هستم هم شراکت کاری هم مالی
الانم اگر دنبال شریک میگردم چون هم سرمایم کمه هم کار یک نفر نیست که بخواهم تکی انجامش بدهم
همچنین دوستان راهنمائی کنید با توجه به تخصص و کار من و سرمایم چه کارهائی می توانم کنم که هم خودم مشغول باشم و هم کسب در امد داشته باشم
با تشکر
[quote='secret63' pid='132000' dateline='1400860816']
سلام دوستان من حدود 50 میلیون تومان سرمایه دارم و تخصصم هم کامپیوتر و ای تی هست چند سالی هم خدمات کامپیوتری و کافی نت داشته ام و قبلشم کارهای خرید و فروش لپ تاب و تبلت و کامپیوتر وموبالیم را انجام داده و تجربه کافی را دارا می باشم لطفا دوستانی که تمایل به شراکت با بنده را دارند اعلام نمایند من از تهران هستم هم شراکت کاری هم مالی
با تشکر
[سلام شماره تماس بدهید پیشنهاد خوب دارم.
(05-24-2014 10:21 AM)ashena_73 نوشته شده توسط: [ -> ]50 میلیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا نمیری تو بورس؟
بورس چیه آخه همش میاین میگین بورس،بورس
از اول امسال سرمایه گذارا تو بورس بیش از 8 درصد ضرر دادن
بعدشم من خودم یه مدت کار کردم،میبینی سهامی که خریدی سوده ولی کسی نیست ازت بخره چند ماه باید منتظر بمونی
هزار جور مشکل دیگه هم داره
اینترنت چرت و سرورای ضعیف کارگزارا و .....
(09-14-2014 03:58 PM)cold_fear نوشته شده توسط: [ -> ] (05-24-2014 10:21 AM)ashena_73 نوشته شده توسط: [ -> ]50 میلیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا نمیری تو بورس؟
بورس چیه آخه همش میاین میگین بورس،بورس
از اول امسال سرمایه گذارا تو بورس بیش از 8 درصد ضرر دادن
بعدشم من خودم یه مدت کار کردم،میبینی سهامی که خریدی سوده ولی کسی نیست ازت بخره چند ماه باید منتظر بمونی
هزار جور مشکل دیگه هم داره
اینترنت چرت و سرورای ضعیف کارگزارا و .....
بورس برای پول مرده س شماست نه سرمایه شما،کسی که بورسی باشه اینو میدونه اونیم که ضرر کرده همین کارو کرده تمام زندگیشو گذاشته تو بورس چون ما جماعت فقط میخایم زود به پول برسیم در ضمن بورس برای برنامه ریزی 10 ساله به خوبی جواب میده