با سلام از دوستانی که تجربه فراوان دارند راهنمایی میخواستم
من یک پراید مدل82 دوگانه سوز دارم ویه 400هزارتومانی هم پول نقد دارم و 3تا کار مد نظر دارم ک میخوام اساتید راهنماییم کنن:
1-با ماشین بین شهری کار کنم(سکن رشت هستم)بین رشتو انزلی کار کنم که اگه صبحو عصر 6تا7 ساعت وقت بذارم مفید میتونم 40هزارتومن در روز با ماشین کار کنم.
2-اینکه میوه کلی بگیرم میوه هایی ک خوب فروش میره با ماشین برم کلی فروشی هروز بگیرم کنار خیابون بفروشم.
3-اینکه کلا ماشینو بفروشم که 7میلیونی شاید بشه باهاش گیم نت یا کلوپ بازی های کامپیوتری(ایکس باکس یا پلی استیشن 3 که نیاز به ال سی دی دارن) و خدمات کامپیوتری در کنارش باز کنم.
حالا از اساتید میخوام هم نظر بدن هم پیشنهاد که با 7میلیون تومندیگه پیکار میتونم بکنم که درآمدزا باشه؟!
ممنون میشم اگه پاسخ بدین؟!؟!
به نظر من زمانی که فصل مسافرت مردم به شمال هست برای تفریح
با ماشین میوه جنگلی و ... بفروشی سودش عالیه و در غیر از فصل های مسافرتی هم مسافر بزنی بد نباشه
نفروشش وارد تجارت شدن خطرناکه چون به شمول دولت همه مردم و تاجران و سرمایه گذاران خواهان این هستند که از تاجر پول بگیرند در ضمن اگر میفروشی روی موردی که بی خطر باشه سرمایه گذاری کن مثل رهن و اگر به هر تجارتی که وارد میشوی باید 3سال کار کرده باشی وگرنه پولت رو میسورونند الان تاجر شدن مستلزم تجربه سرعت تیم و داشتن مرشد EQو این چیزاست و اگر ممکنه یه خورده به قول پل مک نا اگه نمیتونی کاری رو با صد دلار شروع کنی لطفا شروع نکن چون شکست می خوری اگر میکنی پس اول به در شغل مورد نظر کارکن بعد مشتری پیداکن و بعد بخر و بفروش تاجر بودن مستلزم تواضع بسیار زیاد هوشمندی بسیار زیاد است خصوصا اگه تصمیم داری کارآفرین باشی باید بهترین معلم انسانیت باشی که قطعا انسان والایی هستید فقط در تجارت با اساتید دلسوز سایت مشوره رایگان بکنید و به اندازه 100 دلار بیشتر در تصمیم نهایی تان ریسک نکنید
(05-22-2014 02:22 AM)mani_wittyboy نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام از دوستانی که تجربه فراوان دارند راهنمایی میخواستم
من یک پراید مدل82 دوگانه سوز دارم ویه 400هزارتومانی هم پول نقد دارم و 3تا کار مد نظر دارم ک میخوام اساتید راهنماییم کنن:
1-با ماشین بین شهری کار کنم(سکن رشت هستم)بین رشتو انزلی کار کنم که اگه صبحو عصر 6تا7 ساعت وقت بذارم مفید میتونم 40هزارتومن در روز با ماشین کار کنم.
2-اینکه میوه کلی بگیرم میوه هایی ک خوب فروش میره با ماشین برم کلی فروشی هروز بگیرم کنار خیابون بفروشم.
3-اینکه کلا ماشینو بفروشم که 7میلیونی شاید بشه باهاش گیم نت یا کلوپ بازی های کامپیوتری(ایکس باکس یا پلی استیشن 3 که نیاز به ال سی دی دارن) و خدمات کامپیوتری در کنارش باز کنم.
حالا از اساتید میخوام هم نظر بدن هم پیشنهاد که با 7میلیون تومندیگه پیکار میتونم بکنم که درآمدزا باشه؟!
ممنون میشم اگه پاسخ بدین؟!؟!
سلام دوست عزیز
اگه توی کار خرید و بازاریابی مهارت دارید پیشنهاد مینکم میوه و برنج به شهرستانهای دیگه ارسال کنید
من تجربم توی حوزه برنج هستش و میتونم بگم که همیشه یه انتخاب عالی برای شروع یه کسب و کار هستش. ولی نیاز به علم بازارایابی داره که دلیلش هم کاملا واضحه.
یه ویژگی مثبتی که این حوزه داره، اینه که اگه برنج خوب بفروشی، دیگه مشتری ثابت پیدا میکنی و تمام!
البته که چالش هم زیاد داره. ولی مزیت هایی رو داره که چالش ها رو عملا خنثی میکنه.