سلام
ببخشید مزاحم شدم.. خواستم بدونم کسی کار امداد کامپیوتر انجام داده تا حالا ببینه چجوریه؟
میتونه ماهی 700-800 تومن کرایه ی یه دفتر تجاری رو دربیاره؟
خسته شدم از اینکه نگام به دست این و اون باشه!
سلام ودرود بر شما دوست عزیز
منظور شما از امداد کامبیوتر چیه ؟
یه کم توضیح بدین در چه زمینه ای از کامبیوتر ؟
(05-18-2014 08:42 PM)ROHALAH1371 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام ودرود بر شما دوست عزیز
منظور شما از امداد کامبیوتر چیه ؟
یه کم توضیح بدین در چه زمینه ای از کامبیوتر ؟
تو زمینه سخت افزار و نرم افزار.. که تعمیرات در محلی که مشتری میخواد رو داشته باشیم..
سلام من انجام دادم بله میتواند منتها باید یه سری مقدمات را قبلش انجام بدهم هر کاری سختی های خود را دارد اگر خواستی منم میتوانم در این کار باهات شریک بشم هم مالی وهم کاری
با تشکر
این روز ها مردم زیاد اعتماد نمی کنند تا کامپیوترشون رو بدهند برای سرویس به بیرون و از طرفی هم چون لازمش دارند نمی خواهند مدت زیادی بره برای تعمیر . به نظر من خیلی هم عالی خواهد شد و با پیدا کردن اولین مشتری مشتریان دیگری هم توسط آنها برایتان پیدا خواهند شد فقط بایستی سلیقه و مهارت کافی داشته باشید و بخصوص سرعت عمل
بستگی داره که بازار هدفتون و درجه تبلیغاتتون چه جور باشه.
ما سال 84 یک امداد کامپیوتر در انقلاب تهران داشتیم و چون تو مرکز دانشجوها و ناشرها بودیم خیلی خوب نتیجه گرفتیم.
نقل قول :سلام من انجام دادم بله میتواند منتها باید یه سری مقدمات را قبلش انجام بدهم هر کاری سختی های خود را دارد اگر خواستی منم میتوانم در این کار باهات شریک بشم هم مالی وهم کاری
با تشکر
منظورت از مقدمات قبلش چیه...؟؟
نقل قول :بستگی داره که بازار هدفتون و درجه تبلیغاتتون چه جور باشه.
ممنونم.. بازار هدف یعنی چی؟ خب بالاخره یه سریا هستن که مثلا فیلم و عکسای شخصی دارن، دکترا و افرادی هستن که وقت حمل و نقل وسیلشونو ندارن و خیلیای دیگه.. حتی بعضی ها هستن چون حال ندارن دکور خونشون به هم بریزه مایلن این کارا انجام بشه..
از لحاظ تبلیغاتم که فعلا 10000 تا تراکت چاپ کردیم و پخش میکنیم تا ببینیم خدا چی میخواد..
به دعاها و انرژی مثبت های همتون نیــــــــــــــــــــــــــــــــــــاز شدید داریم... مرسی..