سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گیاه داروئی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
بسلام خدمت اعضای انجمن سوالی خدمتون داشتم
منطقه ما گل وگیاه داروئی زیاد و الان زمان رویش آن است کسی می دونه که در داروخانه ها و محلی که احتیاج به این گیاهان دارند چه نوع گیاهی را احتیاج دارندکه به قیمتش می یرزه که روانه کوه و بیابان شد؟
سوال دیکه پوشال کولر چه طوری تولید میشه چه وسایلی احتیاج داره در منطقه من مزرعه گندم زیاد از حالا فکر باشم
ممنون از کمک تون
جالبش اینه در محل زندگی کسانی که این گل و گیاه را می خرند چون رویش این گیاهان کم کسی اطلاع نداره ما که در این محلها هستیم به غیر دو تا عطاری که این را خرید و فروش می کنه کسی ازش نمی خره در مورد خرید داروخانه و یا محلی که خریدار هم باشه فقط عمده فروش و طرف خودشون را می شناسه و یه غریب مثل من را در بینشان راه نمی دهند/
جالبش اینه در محل زندگی کسانی که این گل و گیاه را می خرند چون رویش این گیاهان کم کسی اطلاع نداره ما که در این محلها هستیم به غیر دو تا عطاری که این را خرید و فروش می کنه کسی ازش نمی خره در مورد خرید داروخانه و یا محلی که خریدار هم باشه فقط عمده فروش و طرف خودشون را می شناسه و یه غریب مثل من را در بینشان راه نمی دهند/
لینک مرجع