سلام دوستان
آقا ما رفته بودیم نمایشگاه یه نوع غذا آورده بودند به اسم غذای سالم می فروختند و همه صف کشیده بودند.
خیلی ظاهر شیک و نویی داشت. قیمتشم 8000تومن بود بنظرم مواد اولیه ش خیلی ارزون تر از این حرفا بود.
سه تیکه کوچیک سمبوسه. سه تیکه ناگت. سه تیکه کتف و بال سخاری و یه مقدار نوشابه.
اینم عکسش.
![[تصویر: 3rakqn5oe0yqkd0bys1j.jpg]](http://up.iranjoman.com/images/3rakqn5oe0yqkd0bys1j.jpg)
ممنون از شما که عکسش رو هم گرفتین .
معلومه که همیشه و همه جا و پر انرژی در حال جستجوی ایده هستید .
ظرف نوشیدنی تو ظرف غذا جای گرفته درسته؟عجب ایده ی ؟حالا خواه کپی پیست خواه جدید و ابتکاری.
بله در انتهای ظرف غذا نوشیدنی بود که ظرف را طوری طراحی کرده بودند که جای نی داشت و هنگام خدردن غذا از طریق نی میتونستیم نوشابه انتهای ظرف را بنوشیم
درود برشما
این لیوانه عجب ایده توپی بود .خیلی باهاش حال کردم
واقعا قشنگ بود
منم خیلی با طرحش حال کردم جالب اینه که تبلیغ غذای سالم هم میکردن در عین اینکه یه غذای فینگر فانتزی بود
طرح لیوان و کلا بسته بندی خوبی داره ولی تنها چیزی که من تو این غذا ندیدم سالم بودنشه
هر روز که می گزره مردم کشورمون آشغال خور تر می شن
برای همینه که بیمارستان ها هر روز دارن شلوغتر می شن
اگه این روال ادامه پیدا کنه فکر کنم باید شعار هر ایرانی یک بیمار سر بدیم
اگه لیوان رو طوری طراحی می کرد که نوشیدنی که توش هست دیده میشد خیلی جالب تر بود.
این برند به غذاهای فینگر فود معروفه.یه شعبه هم توی تیراژه داشتن قبلا.بسیار ایده ی خوبیه.هم همونطور که از اسمش پیداست فینگریه

هم اینکه خیلی جذاب و اشتها آوره.تو پاساژها و مراکز خریدم خیلی جواب میده
من این غذا رو از نمایندگی شاهین شهر اصفهان گرفتم. اسمش کول کاپ هست. سرچ کنید سایتش میاد.
من تست کردم و متاسفانه دو روزی از معده درد نای بلند شدن نداشتم/
باز هم ایده خوبی که درست پیاده سازی نشده.