سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ايده هاي پيشنهادي براي تولد انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
دوستان عزيز توجه فرماييد:
در اين تاپيك قصد داريم كه از پيشنهادهاي شما عزيزان براي برگزاري تولد يك سالگي انجمن بهره ببريم. در واقع اين تاپيك يك طوفان فكري براي تولد انجمن است.
لطفا از فرستادن ارسالهايي كه با موضوع تاپيك مناسبتي ندارند پرهيز كنيد.
با ثشكر از شما دوستان همراه و هميشگي انجمن
(11-08-2011 03:07 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان عزيز توجه فرماييد:
در اين تاپيك قصد داريم كه از پيشنهادهاي شما عزيزان براي برگزاري تولد يك سالگي انجمن بهره ببريم. در واقع اين تاپيك يك طوفان فكري براي تولد انجمن است.
لطفا از فرستادن ارسالهايي كه با موضوع تاپيك مناسبتي ندارند پرهيز كنيد.
با ثشكر از شما دوستان همراه و هميشگي انجمن
ما ایده بدیم هزینه اش میفته گردن شما . خدا رو خوش نمیاد .
اما اولین و بهترین ایده یه جای مسقف بگیریم جشن تولد رو من با سرما مشکل دارمConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused(البته رای با اکثریت من هم تابع اکثریتم )
کیکم خوبه . بادکنک . یه برنامه ریزی کنیم تو تولد یه بیانیه بدیم از انجمن به مجمع تغییر ماهیت بدیم
((مجمع میلیاردرهای آینده ایران))
بهترين ايده :
پاشيد بيايد اينجا پيش من Big Grin
آقاي دهقاني ممنون از پيشنهاداتتون
در مورد تغير اسم ما ديگه يك برند شديم و تغير ناممون اشتباهه
در مورد مكان هم احتمالا يك كافه قرار خواهيم گذاشت
برای انجمن تبلیغ کنیم عضو جمع کنیم از آقا کامیار جایزه بگیریمShy
(11-12-2011 03:45 PM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]برای انجمن تبلیغ کنیم عضو جمع کنیم از آقا کامیار جایزه بگیریمShy

اتفاقا هدایایی به رسم یادبود در نظر گرفته شده که تقدیم دوستان میگردد!
قابل توجه مریم بانو نمیخوام ساز مخالف بزنم Tongue اما من کلا با کافه مخالفم. صمیمیت نداره.
جدیدا" میرم دلم میگیره.یه سفره خونه خلوت و بزرگ بریم که زیر زمین هم نباشه چون بازم دلم میگیرهSmile
در کل هر جا بود من مطیع امر هستم.
ترجیح بر اینه که در صورت امکان از فضای خصوصی تری مثل یک دفتر استفاده کنیم البته در صورتی که بتونیم هماهنگ کنیم.
کاش اول تعداد نفرات مشخص شود.
لطفا هر عزیزی که میخواهد حضور پیدا کند .اعلام نمایند.
آقای کاظمی جسارتاً دوباره نظر میدم . یه لیستی تهیه بشه و افرادی که از حضور خودشون مطمئناً توی اون لیست ثبت نام بشن . مشخص شدن تعداد نفرات کمک زیادی به برنامه ریزی می کنه . بعد بچه ها متعهد بشن به قولشون یه فکری هم برای این باید کرد
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع