سلام دوستان
من یک ایده به ذهنم رسیده می خواستم نظر شما رو بدونم.
ایدم این هست که یک فروشگاه اینترنتی راه بندازم اما فقط در شهر خودمان محصولات را با پیک موتوری برای مشتری ها بفرستم.
تبلیغات هم برای فروشگاه بصورت تراکت و پخش در خونه ها باشه.
نظر دوستان چی هست؟
آیا تالار اشتباهی را برای مشاوره گرفتن از دوستان در مورد ایدم انتخاب کردم؟
درود دوست عزيز
در ابتدا اينكه تالار اشتباه نيست ولي مطلب تكراري هست
قبلا در مورد ان در انجمن بحث و گفتگو شده است
موفق باشيد
(04-28-2014 08:20 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: [ -> ]درود دوست عزيز
موفق باشيد
سلام
ممنون از شما. دارم میگردم پیداش کنم.
(04-28-2014 08:20 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: [ -> ]درود دوست عزيز
موفق باشيد
وال من خیلی گشتم ولی چیز خاصی تو انجمن پیدا نکردم غیر از چند ایده جسته و گریخته.
(04-28-2014 01:18 PM)1900 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
ایدم این هست که یک فروشگاه اینترنتی راه بندازم اما فقط در شهر خودمان محصولات را با پیک موتوری برای مشتری ها بفرستم.
نظر دوستان چی هست؟
به نظرم کار خیلی جالبی نیست. اونقدرها جا نیفتاده که مردم بخوان اینترنتی از سوپرمارکت جنس خریداری کنند و فکر کنم ترجیح می دن از بقالی سرکوچه ماست بخرن تا اینترنتی!
ولی شما می تونید اینکار رو تلفنی انجام بدید. فکر می کنم مشتری های بیشتری پیدا کنید. سوپرمارکت تلفنی از اینترنتی خیلی بهتره...
(04-29-2014 04:26 PM)toofan245 نوشته شده توسط: [ -> ] (04-28-2014 01:18 PM)1900 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
نظر دوستان چی هست؟
به نظرم کار خیلی جالبی نیست. اونقدرها جا نیفتاده که مردم بخوان اینترنتی از سوپرمارکت جنس خریداری کنند و فکر کنم ترجیح می دن از بقالی سرکوچه ماست بخرن تا اینترنتی!
ولی شما می تونید اینکار رو تلفنی انجام بدید. فکر می کنم مشتری های بیشتری پیدا کنید. سوپرمارکت تلفنی از اینترنتی خیلی بهتره...
سلام
بله حق با شماست. البته طبق تحقیقاتی که انجام دادم این کار قبلا انجام شده و بهش می گویند : فروشگاه تلفنی - اینترنتی .
در صورت امکان مدیر محترم بخش نام تاپیک را به " فروشگاه تلفنی - اینترنتی تغییر بدهید. با تشکر
قصد داریم برای تابستان این کار را راه اندازی کنیم. سعی خواهم کرد دوستان را در جریان کار قرار بدهم.
دوستان در مورد انتخاب اسم برای این کار نظری ندارید؟ یعنی اسم فروشگاه و نوع طراحی تراکت هامون