سلام
خسته نباشید
به نظر شما دوستان عزیز کدوم تولیدی سرمایه کم میخواد ؟ منظورم زیر 20 تومن هستش ؟
ممنون میشم جواب بدید
خیلی ممنون
تاحالا یکی از مدیران سایت جواب من رو ندادن
ممنون از آقای ایده ک جواب بنده رو میدن
مرسی از همه
فکر کنم تولیدی جوراب و اسکاچ در این بازه باشن.
البته کارگاه های زیادی هم میشه با این سرمایه زد مثلا پرورش گیاهان دارویی
البته بیشتر به سلایق و توانایی شما بستگی داره
میشه چند نمونه کارگاه رو بگید که با این سرمایه بشه زد ؟ مرسی
شما اول لیستی از علایقت رو مشخص کن تا پیشنهادها سمت و سوی خوبی داشته باشند
همچنانچه هومان عزیز فرمودند باید علایق خود را در ابتدای کار مشخص فرمائید و سپس توانائیهای خود را بسنجید.وقتی انتخاب نمودید بر روی آن بررسی و مطالعه و تحقیق کنید
بارها عرض کردم نوع کار مهم نیست بلکه پیدا کردن ترفندهای آن مهم است. در انجمن مطالب زیادی در ارتباط با شغلهای که سرمایه کمی دارند صخبت شده است. آنها را مطالعه فرمائید.
موفقتر باشی.
به همه چی علاقه دارم
آدمی هستم هرجا سود باشه برام (پولی ) به اون کار علاقه مند میشم سریع
ممنون از استاد بزرگ آقای جهانگیری عزیز
ولی جواب من اسم و نوع کارگاهها بودش
ممنون میشم اسمشون رو بگید
ممنون راهنمایی کنید
با سلام
احتراما به عرض میرساند اگر تولیدی با سرمایه کم و کم ریسکی میخواهد باید تولیدی خاص باشد و بتوانید آن را به صورت پیش فروش بفرشید مثلا اگر شما یک تخت بیمارستانی حرفه ایی بسازید و در یک نمایشگاه فروش لوازم پزشکی در یک غرفه ایی که یک شرکت گرفته به صورت درصدی یا اجاره ای شرکت کرده و محصول را پیش فروش کنید خیلی راحت میتوانید بدون به خطر انداختن سرمایه خودتان یک حرفه خوب برای خودتان ایجاد کنید البته این یک مثال بود خیلی راههای دیگر برای میلیادر شدن سالم وجود دارد که باید اول فوق لعاده تلاش دوم شناخت مشکلات پیرامون (اینکه هی بگوییم این مردم اینجوری آنجوری هستند مشکلی را حل نمیکند شما در این مملکت زندگی میکنید و باید یاد بگیرید برای پول سالم در آوردن خیلی زحمت بکشید و این را دارید میبنید بعضی ها که میانبر رفتند دارند جواب میدهند)
دوستان با صد میلیون سرمایه میشه چیکار کرد؟
دوستان همگی ممنون
از بالا تا پایین همه دوستا اومدن و اساتید اومدن بهمون فقط راه کار دادن و نصیحت . ولی کسی اسم شغل یا تولیدی ک با سرمایه کم بشه راه انداخت رو نگفت
مرسی باز هم
من واقعا دنبال تولیدی هایی میگردم ک بتونم با سرمایه کم راه انداخت
حالا اصلا من نمیخوام راه بندازم نیازی به علایق بنده نیست . کلا راه اندازی این تاپیک اینه هدفش در کل لیست تولیدی هایی که بشه با سرمایه کم راه اندازی کرد رو بتونیم لیست کنیم
ممنون میشیم باز هم دوستان لطف کنن بیان و نظراتشون رو بنویسند
با تشکر از همه شما دوستان عزیز
دوست عزیز اگز مطالب عزیزان را به دقت مطالعه فرموده باشید هیچکدام نصیحت کردن نبود چون اصولا هدف انجمن نصیحت کردن نیست بلکه راهکار را نشان دادن است. فردی با دست خالی دنیای ثروت را به دست می آورد و فرد دیگری با سرمایه فراوان هنوز گیج پیدا کردن کار است.
دست فروشی کردن. مغازه فلافل فروشی - مغازه برای دادن صبحانه تخم مرغ و سیب زمینی با کره و....... چه دردی را از شما دوا میکند. می توانی با این کار موفق شوی؟
عرض کردم علایق و توانائی خود را پیدا کن و بر اساس آن حرکت کن.
دوستی در همین انجمن توانست از طریق انترنت ویلای میلیاردی بخرد و ما رفتیم دیدیم. فردی با زدن کارگاه ..... ماهیانه 10 میلیوت تومان درآمد دارد.فردی در مشاور املاک رفته و در مدت کمی توانسته مبلغ قابل قبولی دریافت کند.
تعجب میکنم مطالب ما را نصیحت برداشت فرموده اید.
موفقتر باشی.