دوستان در نظر دارم نسخه انگلیسی / ... / رو راه اندازی کنم.چند روزه که دارم تو نت بررسی میکنم اما به یه مشکل برخوردم
روال کاری سایت اینه که کاربران در مقابل پرداخت وجه مشترک ویژه میشن و میتونن ایده ها رو ببینن.اما مشکلم بحث پرداخت حق اشتراک هست.
یعنی یه راهنمایی میخوام برای این که سیستم پرداخت برای وردپرس ایجاد بشه تا کاربرا تو کشورهای مختلف بتونن حق اشتراک رو پرداخت کنن.
برای این کار چه درگاهی مناسبه؟
برای این کار ابتدا باید یک سیستم مالی رو انتخاب کنید، بعدش افزونه رو اگه وجود نداشت میدید براتون بنویسن.
با توجه به اینکه ما توی ایرانیم، ابتدا باید تحقیق کنید و ببینید کدوم سیستم با ملیت شما کمترین مشکل رو دارن. مباحث زیادی تو اینترنت هست که با یه سرچ در گوگل بهش میرسید. از صرافی های آنلاین هم میتونید کمک بگیرید.
یادمه چندسال پیش سیستم " وبمانی - WebMoney " که مال کشور روسیه هست، با ایران مشکل خاصی نداشت.
(04-27-2014 05:12 PM)sina babazadeh نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان در نظر دارم نسخه انگلیسی / ... / رو راه اندازی کنم.چند روزه که دارم تو نت بررسی میکنم اما به یه مشکل برخوردم
روال کاری سایت اینه که کاربران در مقابل پرداخت وجه مشترک ویژه میشن و میتونن ایده ها رو ببینن.اما مشکلم بحث پرداخت حق اشتراک هست.
یعنی یه راهنمایی میخوام برای این که سیستم پرداخت برای وردپرس ایجاد بشه تا کاربرا تو کشورهای مختلف بتونن حق اشتراک رو پرداخت کنن.
برای این کار چه درگاهی مناسبه؟
می تونید از درگاه پی پال استفاده کنید سایت های زیادی مثل peyment24 که از بچه های خود این انجمن هست می تونن در زمینه پی پال کمکتون کنن
سلام دوست من
یه سری بانک های آنلاین هستن که با ایران مشکلی ندارن مثل وبمانی که دوستمون گفت ولی مشکلش اینه هرکسی خواست خرید کنه باید وبمانی داشته باشه که خب خارج از ایران اونقدرا طرفدار نداره که هر کسی بتونه پرداخت کنه
قویترینشون پی پال هست که خب خیلی از کاربرهای انگلیسی زبان این اکانت رو دارن ولی مشکل اونم اینه که آخرش باید روی حساب کسی کار کنی و با منت پیش بری و ترس اینکه حسابت رفت بالا بگه برو به سلامت و پولتو نده.
اگر آشنایی داری بیرون از ایران اقدام کن اگر نداری به نظرم طرفش نرو. چون از خود بنده سه سری سه شخص مختلف پول بالا کشیدن. دستتم به هیچ جایی بند نیست انقدر قشنگ برات توضیح میدن خلاف قوانین ما بوده این ایده ای که خریدن نباید میخریدن و برو خداحافظ بری شکایتم کنی بازم دستت به جایی بند نیست میگه میخواستی با حساب کسی کار نکنی.
در کل مواظب باش
سلام با مدیر این سایت
http://payment24.ir/ مکاتبه کنید احتمالا میتونن شما رو در این زمینه راهنمایی کنن.موفق باشید.