سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: واردات پوشاك بچه از دوبي چگونه هست؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من چگونه و با چه مقدار سرمايه مي توانم از دوبي پوشاك بچه وارد كنم؟ هزينه اش به چه صورت هستش؟ لطفا راهنمايي بفرماييد.
با تشكر
سلام
دوست عزیز زیاد به فکر واردات کالا از خارج از ایران نباش.اسم و کلاسش قشنگه اما تو وضعیت فعلی اصلا به صلاح نیست به دلیل :
1-قیمت بالای ارز
2-بیشتر شدن هزینه سفر به دوبی(با توجه به قیمت ارز بالا)
3-سال تولید ملی و قطعا بالا رفتن تعرفه های گمرکی جهت واردات کالا
اگر تمایل زیادی به کار تجارت داری امسال بهترین سال است که بر روی صادرات کار کنی نه واردات.من خودم وارد کننده قطعات کامپیوتر از دوبی هستم اما در حال حاضر وضعیت جالبی بر روی واردات حکمفرما نیست.
(04-27-2014 08:43 AM)محمد رضا22 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
من چگونه و با چه مقدار سرمايه مي توانم از دوبي پوشاك بچه وارد كنم؟ هزينه اش به چه صورت هستش؟ لطفا راهنمايي بفرماييد.
با تشكر
سلام ، من یه بار این کار رو کردم و زمانی که کار پوشاک میکردم دقیقا خیال میکردم دیگه دارم پولدار میشم ، اما شما باید خیلی چیزها رو در نظر بگیری همه کارهات رو بزار کنار ولی اوردن جنس تو ایران خودش یه پروژس ، یعنی تو راحت میری دبی راحت خرید میکنی ولی چطوری میخوای بیاریش باید خیلی برنامه ریزی کرده باشی و خیلی هم حسابگر باشی ، من جنسم را دادم به لنجدار البته این رو هم بگم خیلی هم ادعام میشد که آشنا لنجدار دارم و قرار شد ده روزه به من تحویل بده ولی متاسفانه بعد از 2 ماه داخل ایران تحویل داد و این رو بگو که جنس ذلیل شده بود + این که خیلی از اجناس توسط خود لنجدار و ملوانان برداشته شدده بودند و تو هیجی نمیتونی به اونا بگی چووووون چنست قاچاق حساب میشه و هزار تا دردسر دیگه بازم میگم این تجربه منه و نظر من شاید من اشتباه کرده بودم ولی تا الان هم هیچکدوم از دوستان کار دبی نمی کنند چون ارزشش را نداره ،
با تشكر از دوستاني كه نظرشون را بيان داشته اند.

من شنيدم كه بعضي از شركت هاي بازرگاني هستند كه اجناس را به طور قانوني وارد مي كنند مي خواستم بدونم اينگونه شركت ها حق الزحمه به چه ميزان مي گيرند.

با تشكر
لینک مرجع