سلام
منم شرو کردم
تولید کود ورمی کمپوست
هزینه هایی که کردم:
150 تومن هزیته خرید شن و سیمان
200 هزینه لوله کشی(شامل لوله/افشان/سیم برای اویزان کردن لوله ها)
350 هزینه کود حیوانی
هنوز کرم ها هارو نخریدم که اونم حدوده 800 تا 1 تومن بشه
هزینه مکان و کارگر هم ندارم چون مکان از بابامه و کاراشو خودمو پسر عموم انجام میدیم
الان هم در حال شستشوی کود حیوانی هستم.
ایشالا عکس ها و سایر عملیات رو بعد از انجامش به اطلاع دوستان میرسونم

خیلی خوشحال شدم که باز هم یکی از اعضای انجمن صاحب کسب وکار شدند
حتما فوت وفن این کار را یادبگیرید وآن را گسترش بدهید.

سلام و درود برشما
امیدوارم با عزمی راسخ پا در این کار گذاشته باشید و توکل به خدا بک گراند کارتون باشه
ان شاالله که خیلی زود شما رو در دسته افراد برتر تولید کود ورمی کمپوست مشاهده کنیم که کاری دست یافتی هست فقط با تصمیم ومشورت و توکل به خدا و بعدشم که استارت ویاعلی
خیلی خیلی خوشحال شدم و امیدوارم خداوند هم در این مسیر به شما کمک کند
موفق و موید باشید
من هم برای شما آرزوی موفقیت دارم
(04-27-2014 12:33 PM)آتيلاماكويي نوشته شده توسط: [ -> ]من هم برای شما آرزوی موفقیت دارم
ممنون
(04-27-2014 07:36 AM)ROHALAH1371 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام و درود برشما
امیدوارم با عزمی راسخ پا در این کار گذاشته باشید و توکل به خدا بک گراند کارتون باشه
ان شاالله که خیلی زود شما رو در دسته افراد برتر تولید کود ورمی کمپوست مشاهده کنیم که کاری دست یافتی هست فقط با تصمیم ومشورت و توکل به خدا و بعدشم که استارت ویاعلی
خیلی خیلی خوشحال شدم و امیدوارم خداوند هم در این مسیر به شما کمک کند
موفق و موید باشید
ایشالا.متشکر
به امید روزی که همه ی جوونای ایرانی در هر زمینه ای پیشرفت کنن و حرفی واسه گفتن در سطح جهانی داشته باشن
(04-27-2014 12:34 AM)goldcover نوشته شده توسط: [ -> ]خیلی خوشحال شدم که باز هم یکی از اعضای انجمن صاحب کسب وکار شدند
حتما فوت وفن این کار را یادبگیرید وآن را گسترش بدهید.
ممنونم
ازمایشی در حجم پایین قبلا انجامش دادم و تحقیق زیاد کردمو اطلاعات کافی دارم اما داشتن تجربه یک چیزه دیگس
منم بعد از طزریق کرمها همه ی هزینه ها و حداقل درامد رو به اطلاع شما و دوستان میرسونم
سلام
تبریک میگم به شما.
منتظر شنیدن بقیه تجربیات شما هستیم

سلام
کی این کودهای تولید شده را از شما خریداری میکند؟ .. مشتری دارید؟