سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پیشنهاد بدهید برای ایجاد کار : زمین+سرمایه+انگیزه دارم - ایده ندارم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من تازه آمدم.. با شور و شوق و انگیزه اولین سوالم رو میپرسم
خوب از چیزی که الان در دسترس دارم و به ذهنم میرسه شروع میکنم

مواد آماده :
نیم هکتار زمین کشاورزی در اطراف مناطق مسکونی (احتمال شبی خون به محصول) + آب کشاورزی در صورت لزوم + در صورت نیاز برق هم هست + 60 میلیون ت + انگیزه به مقدار لازم

نکته : تخصص در زمینه کشاورزی یا کار تولیدی ندارم و بیشتر تخصصم اطراف IT است اما به دلایلی..!
نکته : پشتوانه غیر مالی و کمک فکری و فیزیکی افراد به مقدار کم هست چند درصدی اما ترجیح نمیدهم! (به حرفهای بعدش شاید نیارزه)

چطور تبدیل شود به : کار با برکت + حفظ سرمایه + کسب سود + همچنین کارآفرینی در صورت امکان ؟

لطفا پیشنهاد بدهید.. بهترین ایده ها
میشود که جوانب کار و میزان زمان و تلاش و غیره را هم بررسی نمایید ..

با تشکر فراوان
درود
خوش اومديد
ميتونيد باغش كنيد
دورش رو بايد تا يك متر يا كمتر ديوار بگيريد و روي اون رو نرده كشي كنيد. بعدش درخت كاري كنيد.
حال اينكه چه نوع درختي به نوع منطقه بستگي دارد.
بيشتر سرمايه براي همون ديوار كشي و نرده كشي نياز هست كه فكر ميكنم بين 20 تا 40 ميليون هزينه ببرد. البته به نوع مصالح بستگي دارد.

براي درختان هم كه هزينه شخم - كود - نهال و كارگر هم بين 5 تا 10 ميليون تومان هزينه ميبرد.

درختان هم كه نوعشان فرق ميكند تا به ثمر برسند. 1 ساله شروع ميكند به بار دهي (تعداد اندك)تا 3 الي 5 ساله كه به حد نصاب متوسط و خوب ميرسند.

بعد از اتمام باغ ميتوانيد انرا به فروش بذاريد با قيمت بيشتري يا اينكه از ان نگهداري كنيد تا به ثمر برسد

موفق باشيد
سلام دوست عزیز...

چیزی ک من به ذهنم میرسه اینه که همون کاری که ایده گفت انجام بدی یعنی بوجود اوردن یه محیطی سرسبز

اما.............

نه اینکه بعد بفروشی بلکه با درست کردن آلاچیق و امکانات دیگه مثل آب نما و......

از همشهریاتون پذیرایی کنی..................(جای مانور دادن خیلی داره........
سلام
با گلخانه شروع کن محصولات گلخانه ای و سپس گسترش محصولات و گسترش محیط گلخانه
از شبیخون هم مصون و محفوظ خواهی بود کنترلش ساده تر است
آب کمتر میخواهد از بارشهای شدید و کمبود بارش محفوظ است
فقط هر کاری میکنی خیلی خیلی دقت کن و نمونه های زیادی را در سراسر محل زندگی منطقه و حتی سراسر کشور ببینید حتی اگر بخشی از سرمایه را در این را خرج کردید
موفق باشید
فکر میکنم یک باغ با امکانات خوب برای تفریح و اوقات فراغت مردم درست کنی بهتر بصرفه .
سلام.....گلخانه
ولی خوب هر کاری تخصص خودشو میخواد....پس.....مشاوره و حضور حداقل یه فرد متخصص......
شما خیلی از موارد مورد نیاز رو داری.......خود اینکه نزدیک شهر هست کلی ارزشمنده ......چون که هزینه حملت درصورت ارائه به اون شهر میاد پایین.....
باید ببین اون منطقه کشش چه محصولی رو داره.....یا مردم بیشتر به چه محصولی نیازمندند.......حتما به شهرهای اطرافت هم سر بزن و نیازسنجی کن.....
موفق باشی
لینک مرجع