سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اگه ملیاردر بشی چه کار فرهنگی انجام می دی؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
اول خودم :
خیلی دوس دارم به روستاهای دور دست و مناطق محروم برم و کتاب و لوازم و التحریر بهشون هدیه بدم.
من دوساله عهد کردم و شروع کردم همیشه هفته اول مهر به روستاهای دور افتاده و محروم میرم و بهشون بسته های فرهنگی که محتویاتش دفتر و لوازم التحریر و کتاب داستان و...میدم هرچند کمه ولی موقع دادن بسته ها برقی تو چشم بچه ها می بینم که هر وقت یادش میفتم با خودم میگم هیچ لذتی در این دنیا این اندازه شیرین نیست.
به کمیته امداد محل سکونت مراجعه و آمار دانش آموزان تحت پوشش دارای معدل 19 به بالا را می گرفتم و سعی می کردم مشکلات مالی شان را که مربوط به تحصیلشان می شود مانند پول سرویس و کتاب و دفتر و هزینه های کلاس های تقویتی و ... را پرداخت می کردم همچنین دانش آموزان سال سوم فنی و پیش دانشگاهی تحت پوشش را در موسسه قلم چی ثبت نام می کردم و بهشان وعده می دادم که هر کدام که رتبه زیر 1000 بیاورد برایش یک اتوموبیل بخرم.
درود دوست میلیاردر من.
من زمانی که به درآمد میلیاردری برسم یک مرکز توریستی نیمه رایگان برای افراد کم بضاعت ایجاد میکنم. "دلیلم هم همیشه این است اگر رایگان باشد همیشه دست کم گرفته میشود." و یک مرکز میلیاردری برای کسانی که نمیدانند آنها هم میتوانند میلیاردر شوند تأسیس کنم.
تمام آثار و بنای تاریخی را مرمت میکنم و دیگه نمیزارم مثل الان که داره تخت جمشید و مقبره کوروش خراب میشه مثل الان بشه. و کلی پول میدم تا مردم این بنای تاریخی و یاران باستان قدیم را بشناسند و انگار با این کار آن ها را زنده میکنم.
+ روی ایده های همه سرمایه گذاری میکردم و هر کسی رو مسئول اجرای ایدش میکردم تا ایران ما مهد خلاقیت و تکنولوژی بشه و درامد ها هم به پیشرفت کشور کمک کنه . (کشور فقط دلال پرور نباشه)

+ به افراد نیازمند راهکار و سرمایه اولیه برای شروع کار میدادم که بتونن رو پای خودشون وایسن .

+ همه بیمارای ایران رو حمایت مالی می کردم که دردشون فقط بیماریشون باشه .

+ مراکزی با دوره های آموزشی رایگان چگونه خوب زندگی کردن و چگونه لذت بردن از زندگی رو برای عموم مردم میذاشتم .
لینک مرجع