سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع به کار آموزشگاه مجازی میلیاردرها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
به مناسبت فرخنده سالروز میلاد حضرت زهرا و روز مادر آموزشگاه مجازی انجمن از امروز با نام و یاد خدا شروع به کار می کند.

قصد از این تاسیس آموزشگاه این بود که دوستانی که آموزش هایی را دیدند و یا در کاری تبحر دارند و می تونند به بقیه دوستان انجمن آموزش دهند این امکان براشون فراهم باشه و دوستانی که تایم آموزش ندارند و حس و حال کلاس خضوری ندارند بتونند از این مطالب بهترین استفاده را ببرند.

سه تا نکته در این آموزشگاه شدیدا باید رعایت بشه:
1- حتما مطالب باید تالیفی باشه و به هیچ عنوان مطالب کپی قابل قبول نیست و به محض مشاهده اون کلاس حذف خواهد شد.
2- جلسه اول و دوم هر درس رایگان خواهد بود و از جلسه سوم ارسالها پولی خواهند شد و کاربران برای خواندن مطالب باید مبلغ جزیی پرداخت کنند. و انتشار آن مطالب ممنوع می باشد چون توسط دوستان خودتان با زحمت ایجاد شده است.
3- اساتید می توانند علاوه بر تکست از فیلم و صوت و پاورپوینت هم استفاده نمایند. سوالات کاربران را درانتهای هر جلسه پاسخ گویند. روزهای جلسه تدریس هر استاد مشخص می باشد.

آموزشگاه میلیاردرها را با نام خدا و یاری از حضرت فاطمه، با کلاس دوبرابر کردن پول آقای مهیار ضیایی آغاز می کنیم.
باشد که قدمی برای کسب و کار میلیاردیتان برداشته باشیم.

31فروردین 1393
گروه مدیریت انحمن میلیاردرها
10_004
چگونه می توانیم با بخش آموزشگاه همکاری نماییم؟
رزومه خود را + توانایی ها + درسی که می خواهید تدریس نمایید + روش تدریستان به ایمیل unc.iran@yahoo.com بفرستید تا بررسی شود.
فقط لطفا موارد نگاشته شده حقیقی باشد.
با تشکر
امیدوارم آموزشگاه میلیاردرها هم موفق باشد
(04-20-2014 07:25 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]رزومه خود را + توانایی ها + درسی که می خواهید تدریس نمایید + روش تدریستان به ایمیل unc.iran@yahoo.com بفرستید تا بررسی شود.
فقط لطفا موارد نگاشته شده حقیقی باشد.
با تشکر

با سلام و خسته نباشید

منظورتون از روش تدریس چیست؟ یعنی کل دوره آموزشی رو جلسه به جلسه از قبل طراحی کرده و به این ایمیل ارسال کنیم؟؟

ممنون می شوم راهنمایی کنید من در زمینه کامپیوتر و تدریس در این خصوص هم تجربه چند ساله در فنی و حرفه ای دارم هم مشتاقم با انجمن در این خصوص همکاری کنم.

در ضمن کار تایپ به صورت دورکاری هم قبول میکنم. اگه از دوستان و افراد انجمن کسی کار تایپی داشته باشه حاضر به همکاری هستم.(البته میدونم جاش اینجا نبود که مطرح کنم این موضوع رو10_003)
نه نیازی نیست همه جلسات را آماده بفرستید فقط دو جلسه باشه کافیه
منظور از روش تدریس عنوان کردن نوع فایل های آموزشی مانند اسلاید و فایل صوتی و فیلم و...
برای آشنایی بیشتر پیشنهاد می کنم حتما روی آموزش دوبرابر کردن پول در ایران که زیر تمام ارسال ها موجود می باشد کلیک کنید تا با نوع تدریس آقای مهیار ضیایی در این دوره که استقبال خوبی هم داشه آشنا بشوید
لینک مرجع