یکی از بزرگترین سرمایه هایی که بیخ گوشمونه و احتمالا خیلیامون بی اعتناییم بهش ضعف نظام آموزشی کشورمونه (اعم از مدارس و دانشگاه ها). تا حالا فکر کردین کانون فرهنگی آموزش چه امپراطوریه عظیمی شده واسه خودش یا همین گاج که یه خورده جدیدتره چه غولی شده؟ دوستانی که دنبال ایده واسه طراحیه سایتن ،میتونن با راه اندازی یه سایت آموزشی به زبان ساده و قابل فهم واسه همه که جاش واقعا تو ایران خالیه و با کمی خلاقیت(مثلا توضیح با انیمیشن و داستان و زبان طنز ) بازار خوبی واسه خودشون دست و پا کنن. آموزش ها میتونه رایگان باشه و در کنارش میشه با فروش محصولات آموزشی مثل کتاب،جزوه،cd درآمد خوبی داشت البته مهم ترین قدم کسب اعتماده که با انتخاب یه تیم آموزش خوب و با سواد از فارغ التحصیلان رشته های مختلف و یه مدیریت توپ قابل دستیابیهف دوستان نظراتشونو بگن. یا علی
با سلام ودرود برشما
امیدوارم شاد و پر از انرژی باشید
کاربسیار خوبی هست اما مسئله مهم اینه که اولا کار بسیار زمان بری هست ودوما توی ایران بدلیل کم رنگ بودن حق کپی رایت رفتن به این سمت یه کم ریسکه
به هر حال ایده بسیار عالی هست
امیدوارم هرچه سریعتر تصمیم گرفته و پر انرژی ایده تون را اجرا کنید و موفق شوید
پیروز باشید
(04-18-2014 05:20 AM)arm84 نوشته شده توسط: [ -> ]یکی از بزرگترین سرمایه هایی که بیخ گوشمونه و احتمالا خیلیامون بی اعتناییم بهش ضعف نظام آموزشی کشورمونه (اعم از مدارس و دانشگاه ها). تا حالا فکر کردین کانون فرهنگی آموزش چه امپراطوریه عظیمی شده واسه خودش یا همین گاج که یه خورده جدیدتره چه غولی شده؟ دوستانی که دنبال ایده واسه طراحیه سایتن ،میتونن با راه اندازی یه سایت آموزشی به زبان ساده و قابل فهم واسه همه که جاش واقعا تو ایران خالیه و با کمی خلاقیت(مثلا توضیح با انیمیشن و داستان و زبان طنز ) بازار خوبی واسه خودشون دست و پا کنن. آموزش ها میتونه رایگان باشه و در کنارش میشه با فروش محصولات آموزشی مثل کتاب،جزوه،cd درآمد خوبی داشت البته مهم ترین قدم کسب اعتماده که با انتخاب یه تیم آموزش خوب و با سواد از فارغ التحصیلان رشته های مختلف و یه مدیریت توپ قابل دستیابیهف دوستان نظراتشونو بگن. یا علی
منم چند وقتیه دارم این ایده رو آنالیز میکنم..
همچین سایتی باید "جامع" و "کامل" باشه و هیچ کم و کسری نداشته باشه
باید براش مجوز بگیری و کارای قانونیش رو انجام بدی
و قسمت مهمش اینه که باید برای آموزش هایی که میدی گواهی نامه یا یه چیزی مثل اون بدی وگرنه الان هر چی بخوای یاد بگیری کافیه تو نت سرچ کنی تا راحت کتاب ها و فایل هاش رو پیدا کنی
سلام ودرود بر عزیزان انجمن
ببینید دوستان این ایده بسیار جالب و حساسی هست و باید با دقت وظرافت وکیفیت تمام ساخته شود
شما در این ایده باید یک مبحث آموزشی رو به صورت زیبا و گیرا (مثلا با انیمیشین) توضیح بدید و با جدیدترین و سریعترین روشهای آموزشی و فقط صرفا توضیح و تفسیرهای طولانی که در کتابها هست به جایی نمیرسه
سایتی که zaman100عزیز معرفی کردند مباحث رو صرفا به صورت کتابی و با توضیح و وتفسیر طولانی بیان شده و گیرا نیست
این یک کار تخصصی و دارای تکنیکهای خاصی هست و اگر بخواد به صورت سایت kelasedars اجرا بشه اصلا جذاب نخواهد بود
امیدوارم که arm84 عزیز که این بحث رو راه انداختن این موضوع رو به صورت جدی دنبال کنند و تخصصی .
با تشکر از دوستانی که نظر دادن. این که دوست عزیزم گفته باید مدرک یا گواهی نامه معتبر بدین .نکته خیلی مهم و حساسیه. مدارک معتبر مثل مجتمع فنی تهران احتمالا منظورشونه.سوتفاهم نشه منظور من اینجور آموزشگاه ها نبود من هدفم ارائه مدرک نیست فلسفه آموزشیه این کار ساده آموزی و شیر فهم کردن دانش آموز یا دانشجو مورد نظر که اگر اعتماد سازی بشه و شروع اولیه ش با طرح و برنامه دقیق و کادر آموزشی قوی باشه مطمئن باشید خیلی میشه مانور داد روش. خیلی از این آموزشگاه ها فقط مدرک میدن و دانشجو بدون تخصص و سواد کافی وارد بازار کار میشه. کمبد و مشکل الان ما مدرک نیست تخصص و مهارته. خیلی مخلصیم.منتظر نظراتتون هستم
با تشکر از دوستانی که نظر دادن. این که دوست عزیزم گفته باید مدرک یا گواهی نامه معتبر بدین .نکته خیلی مهم و حساسیه. مدارک معتبر مثل مجتمع فنی تهران احتمالا منظورشونه.سوتفاهم نشه منظور من اینجور آموزشگاه ها نبود من هدفم ارائه مدرک نیست فلسفه آموزشیه این کار ساده آموزی و شیر فهم کردن دانش آموز یا دانشجو مورد نظر که اگر اعتماد سازی بشه و شروع اولیه ش با طرح و برنامه دقیق و کادر آموزشی قوی باشه مطمئن باشید خیلی میشه مانور داد روش. خیلی از این آموزشگاه ها فقط مدرک میدن و دانشجو بدون تخصص و سواد کافی وارد بازار کار میشه. کمبود و مشکل الان ما مدرک نیست تخصص و مهارته. خیلی مخلصیم.منتظر نظراتتون هستم
سلام

ایده جالبی هستش. بخصوص بخاطر فقر اطلاعاتی که در کشور ما وجود داره.
اساسا" برای من به شخصه ، نشستن و خوندن یه مطلب 2 صفحه ای حوصله و انگیزه مضاعفی میخواد.
ولی اگر همین مطالب بصورت خلاصه و چکیده و دسته بندی شده در نیم صفحه باشه انگیزه بیشتری بهم میده.
چرا نتونیم اطلاعات رو اس ام اس کنیم؟ در حد چند جمله...
چرا نتونیم ایمیل کنیم ، در حد یه پاراگراف چند خطی...
چرا نتونیم با طنز یا زبان بسیار ساده و گویا منتقلش کنیم؟
چرا نتونیم بلوتوثی یا از طریق وای فای منتقلش کنیم؟
سپاس که توجه کردید.
خوبه اما وقت گیر و پر دردسر
ایده خوبیه ولی باید با صبر و حوصله پیش برید خیلی چیزها تو مملکت ما زمان میبره جا بیفته اما وقتی مردم قبولش کنن دیگه به موفقیت میرسه باید دلسوزانه باشه درست مثل یک معلم
سلام میلیاردرهای عزیز
من اگه سرمایه ی اولیه ساخت انیمیشن آموزشی و تحقیق و پژوهش چنین پروژه ای دستم بیاد حتما اجراش میکنم چون خیلی آموزش پرورش فکرم رو مشغول کرده و اگه آموزش اجتماعی شدن و تیم ذیری و اینارم در دانش آموز تقویت نمیکرد بنده پسرم رو مدرسه نمیزاشتم و تو خونه آموزشش میدادم