سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ما شروع کردیم, تولید اسکاچ
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
راستش منم به این تولیدی فکر میکردم.اگه میشه توضیح بدید شما این تولیدی رو در تهران راه اندازی کردید؟ایا تو شهر کوچک هم جواب میده ؟چقدر فضا نیاز داره؟ممنون
(04-16-2014 01:40 PM)somesarah018 نوشته شده توسط: [ -> ]مثلا با ده تومن ماهانه بصورت نه بالا نه پایین چقدر سود میتونه به آدم بده ؟
البته با 3 تا ویزیتور هم داشته باشم ؟
در مورد دستگاه بیشتر توضیح میدی ؟ مثلا اتوماتش کارش چطوره ؟ مواد اولیه رو میدی خودش تولید میکنه ؟
سوال بعدی در مورد تولید روزانه چندتا اسکاج و در حد نرمال در هر اسکاج چقدر برات مایع هستش و چقدر سود ؟
راستش رو بخوای منم بین این و تولیدی جوراب بافی موندم چند وقته
!!!!!!!!!!!!!
ببخشید اگه خوب توضیح نمیدم آخه وقتم کمه باید زود برم
جوراب خوبه اما دستگاهش گرونه
نسبت به تولید و فروشت داره من نمیتونم پیش بینی کنم داداش
مثلا روی هر اسکاج تا 200 تومان میتونی سود کنی مثلا روزی 2000 تا بزنی میشه 400 هزار تومان اما کلی بخوای بفروشی سودش کمتر میشه مثلا 100 تومان حساب کنی میشه روزی 200 هزار تومان
هر نفر نیروی کار میتونه روزی 2000تا در هشت ساعت تولید کنه که اونم به دستگاه پرست بستگی داره که سرعتش چقدر باشه هیدرولیک باشه خوبه اما پایی کمتر میشه بزنی .
اتوماتیک که میگن این نیست که خودش کار کنه درسته خودش کار میکنه اما فقط میبافه و وقتی بافت بعدش باید ابر داخل بافتت کنی با ناودانی که ابر رو میزنی داخلش و ابر رو میکنی داخل بافت و بعد پرس میکنی و بعد از پرس قیچی میکنی و میذاری داخل لیبل .
مواد اولیه برای تولید اسکاج کبریتی
1: نخ 2: زری 3:ابر 4:لیبل بسته بندی

برای اسکاج سیمی
1:نخ 2:مفتول 3: ابر 4: لیبل برای بسته بندی

اسکاج آفتابگردان
1:نخ 2: زری 3: توری 4:دور دوزی 5:لیبل 6: ابر گرد

ی نوع اینورتر دار (اتوماتیک)هست ی نوع ساده پنوماتیک
فرقشون اینه که اتوماتیک سرعتش کم و زیاد میشه صدای کمتری داره به خاطر موتورش و سبک ترم هست
ساده هست پنوماتیک ارزونتره اما صداش زیاده سرعتش کمو زیاد نمیشه سنگین ترم هست

اتوماتیک یا اینورتردار تمیز و نو تهران 2700000 تومان

پنوماتیک بدون اینورتر تمیز و نو تهران 1700000 تومان

پرسشم هست از پایی که باید با فشار پا به فکهاش فشار بیاری و فقط با برق کار میکنه و هر بار پرس دو تا اسکاج میزنه 1300000 تومان
پرس بادی هم هست که با فشار باد کار میکنه اما باید هر چند وقت وایسی بادش پر بشه اینم در هر پرس دو تا میزنه اسکاج 1500000تومان

پرس هیدرولیک هم هست که در هر پرس 4 تا اسکاج میزنه از 2500000 تومان هست به بالا که فکهاشون بیشتره و میتونن در هر پرس 8 تا اسکاج بزنن
(04-16-2014 02:05 PM)9032631008 نوشته شده توسط: [ -> ]راستش منم به این تولیدی فکر میکردم.اگه میشه توضیح بدید شما این تولیدی رو در تهران راه اندازی کردید؟ایا تو شهر کوچک هم جواب میده ؟چقدر فضا نیاز داره؟ممنون

داداش اگه میشه بقیه ارسال های این تایپک رو بخون به دوستای دیگه جواب دادم سوالای شما هم تو اونا هست .

من تو همدان راه انداختم

شهر کوچیک و بزرگ فرق نداره بستگی به همت شما داره و اینکه چقد تولید کنی و پشتکار و بازاریابی
فضا 15 به بالا از 15 متر میتونی بزنی تا بالاتر اما پایینتر یکم سخته من خودم 30 متر گرفتم برای 4 تا دستگاه
مژده مژده دوستانننننننننننننن

امشت عکس کارگاه و جنسامون رو میذارم براتون امیدوارم برام دعا کنید و اونایی که ناامید هستن امیدوار بشن

ما با کمترین سرمایه شروع کردیم و خدا رو شکر الان داره جواب میده
امید به خدا حلال مشکلاته

منتظر عکسا باشیدددددددددددددددددد
[تصویر: 98622090778660723776.jpg]
[تصویر: 04891937040016709157.jpg]
[تصویر: 44478385565384342855.jpg]
[تصویر: 17060362117926875818.jpg]

عکس دستگاه و اسکاج های تولیدی هفته اول شروع به کارمون
عالیه دوست عزیز
بازاریابی قوی این محصول = سود عالی ی ی ی
بسیار عالی ، بهتون تبریک میگم .... اگر بازار فروشش رو دارید واقعا سود خوبی در انتظارتونه
در مورد بازاریابی و فروشتون هم توضیح بدین
چجوری؟ چقد؟...........
(04-25-2014 07:09 PM)saeedhashemi1371 نوشته شده توسط: [ -> ]در مورد بازاریابی و فروشتون هم توضیح بدین
چجوری؟ چقد؟...........

فعلا داریم بازاریابی میکنیم
اما تو بازار های هفته پنج شنبه بازار و جمعه بازار فروش میکنیم روزی 90 رو فروش میکنیم

کلی فروش ها هم رفتیم گفتن از از خرداد میخرن محصولاتمونو
عالیه
ایشالله که روز به روز موفق تر باشید
ممنون میشم اگر یه توضیحی هم در مورد مراحل شروعتون بزارین و هزینه هایی که انجام دادید
برای آشنایی من و دیگر دوستان با این کار
با تشکر
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع