سلام دوستان
من تو بانک 15 میلیون تومن پول دارم که میخوام باشون وام هم بگیرم که حدود 25 الی 30 و یا شاید هم بیشتر بشه گرفت
حالا به نظرتون با این پول چه کاری راه بندازم؟
شما با 7.5 میلیون از پول خودت یک کاری راه بنداز ، هر زمانی به درامد رسید اون موقع مابقی پولت و مبلغ وامت را بهش تزریق کن
هزاران کار هست ، همه چیز بستگی به توانایی ها و امکانات و شرایط محیطی شما داره ،
من هم با نظر آقای مهدی 1 موافق ام .با مطالعه و اطلاع بیشتر کاری رو شروع کن که پولت رو از دست ندی.
خوب شما دوستان چه کاری پیشنهاد میدید
من میخوام برم سربازی و طبق اون شرایط میخوام کاری رو شروع کنم
که هم سربازی رو داشته باشم و هم در کنارش کاری داشته باشم
حالا پیشنهادتون چیه
فقط برادرانه بهت میگم سود کم بگیر ولی به هیج وجه وام نگیر عین خودم بدبخت میشی . دو تا وام دارم ماهی 800 تومن دارم میدم . بیخیال وام
روزی ب حرف من میرسی
توی خدمت سربازی کار کردن خیلی سخته مخصوصا اگر توی ارتش یا نیروی انتظامی بیفتی .به نظر من با یکی شریک شو و یک مغازه با هم باز کنید با توجه به علایق و تخصصت و با یک آدم قابل اعتماد شریک شو و بیشتر کارو به اون محول کن و اگه میتونی وامو بیخیال شو .چون پس دادن وام توی وضعیت فعلی کسب و کار و رکودی که هست کار سختی هستش و پولتم برای شروع کار با یک شریک به نظر من کافی هستش
حالا این نظر من بود تصمیم نهایی رو باید خودت بگیری
(04-14-2014 02:55 PM)morteza960 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
من تو بانک 15 میلیون تومن پول دارم که میخوام باشون وام هم بگیرم که حدود 25 الی 30 و یا شاید هم بیشتر بشه گرفت
حالا به نظرتون با این پول چه کاری راه بندازم؟
سلام
من با نظر دوستان موافقم
دنبال وام نباش
اما این موضوع ماله زمانی هست که منابع مالی دیگری در دسترس داشته باشی...اما خیلی از ماها دستمون کاملا خالیه و برای شروع فقط به وام میتونیم متکی باشیم چون اگر همون مبلغ سرمایمون رو بزاریم برای شروع کار دیگه سرمایه در گردشی برای ادامه برامون نمیمونه.
اما به هر حال دوست گلم شما میتونید تو قرض الحسنه کوثر حساب سپرده کوتاه مدت باز کنی و هم سود دریافت کنی و هم بعد از یه مدت بسته به میانگین حساب به شنا یه امتیاز وام میده
موفق و پاینده باشید
معزی