سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: <<دعوت به همفکری برای تولید محصول پربازده>>
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام خدمت دوستان گرامی...چند وقت پیش عموی من مهمون ما بود خونمون و در مورد زمینهایی که در شهرستان آبیک استان قزوین هست میگفت که ذرت و گندم میکارند و فلان قد برداشت میکنند لابلای توضیحاتش یه چیزی به فکرم خطور کرد...اونم اینه که ما بیایم این زمینارو اجاره کنیم و با یک کشاورز یا کسی صحبت کنیم و مثلا سرمایه از ما کار از اون به نظرتون برا شغل دوم چطوره؟و چه چیزایی رو پیشنهاد میکنید زمینهایی که اطرافتون هستند و آیا میصرفه؟یکی از بستگان ما تو روستا زمین داشتن.چاه زدن سیستم آبیاری قطره ای و کشاورز هم اومد رسید و سرمایه از اینها پارسال نزدیک 200میلیون سود کردند تازه شغل دومشون بود.
الان قیمت اجاره زمینهای آبیک هکتاری 2میلیون تومان هست...از دوستان با تجربه میخوام که بیان و نظراتشونو اعلام کنند
درود
شما در كدام شهر هستيد؟
(04-13-2014 09:01 PM)سعید م نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت دوستان گرامی...چند وقت پیش عموی من مهمون ما بود خونمون و در مورد زمینهایی که در شهرستان آبیک استان قزوین هست میگفت که ذرت و گندم میکارند و فلان قد برداشت میکنند لابلای توضیحاتش یه چیزی به فکرم خطور کرد...اونم اینه که ما بیایم این زمینارو اجاره کنیم و با یک کشاورز یا کسی صحبت کنیم و مثلا سرمایه از ما کار از اون به نظرتون برا شغل دوم چطوره؟و چه چیزایی رو پیشنهاد میکنید زمینهایی که اطرافتون هستند و آیا میصرفه؟یکی از بستگان ما تو روستا زمین داشتن.چاه زدن سیستم آبیاری قطره ای و کشاورز هم اومد رسید و سرمایه از اینها پارسال نزدیک 200میلیون سود کردند تازه شغل دومشون بود.
الان قیمت اجاره زمینهای آبیک هکتاری 2میلیون تومان هست...از دوستان با تجربه میخوام که بیان و نظراتشونو اعلام کنند.ضمنا اگه طرحی هم باشه حاضر به شراکت هستم...

درامد کیوی عالی هستش
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=10442
اگه توی کشاورزی اصولی و با مشاوره با مهندسین جهاد کشاورزی کار کنی سود خوبی داره
من کسی رو میشناسم که پارسال از فروش سیب زمینی 1 میلیارد سود کرد البته سطح کشتش خیلی زیاد بود و محصولش کیفیت درجه یک داشت.الان ماشین شاسی بلند سوار میشه و یک مرغداری هم با اون پول زده.
(04-15-2014 10:24 AM)آرش 1 نوشته شده توسط: [ -> ]اگه توی کشاورزی اصولی و با مشاوره با مهندسین جهاد کشاورزی کار کنی سود خوبی داره
من کسی رو میشناسم که پارسال از فروش سیب زمینی 1 میلیارد سود کرد البته سطح کشتش خیلی زیاد بود و محصولش کیفیت درجه یک داشت.الان ماشین شاسی بلند سوار میشه و یک مرغداری هم با اون پول زده.

کدوم شهر ؟
شهر سراب در استان آذربایجان شرقی.
البته خودتون میدونید که سیب زمینی خیلی گرون شده و اون طرف هم کیلوی 1200 تومان محصولش رو فروخت
سیب زمینی سود خوبی داره.قشمت بالا توناژ بالا

زمین های ابیک اب داره؟
اگه اب داشته باشه کشاورزا اجاره نمی دن.اگرم بدن هکتاری 4ملیون.طرفای ما اینطوریه
فقط بستگی ب اب داره ک نیست
یکی از دوستام راننده ست
یکی دو هفته پیش که دیدمش می گفت یه باری داشته واسه لب مرز نمیدونم یا خود افغانستان (دفیق نمیدونم)
ولی میگفت از افغانستان سیب زمینی آورده واسه مصرفی خودش( یکی دو کیسه) کیلیویی 500 تومن!
خیلی خیلی تعریف میکرد از سیب زمینی ها
میگفت ما خودمون بین راه می پختیم می خوردیم عالی بود !

حالا نمیدووونم میشه از افغانستان وارد کنیم؟ (از طریق بازارچه مرزی)

(کارمون بکجا کشیده خداییش سیب زمینی تو ایران 4000 تومن ، افغانستان 500!!!)Undecided
بنظرتون لازمه به خریدار ]میوه فروشی ها) بگیم که این محصوله کجاست ؟

مردم به جنسی که از افغانستان وارد شده باشه اعتماد ندارن مخصوصا سیب زمینی که جزو مواد خوراکیه!
درود...من خودم تهران هستم...مهندس کشاورزی هم آشنا میتونم جور کنم..زمینهای آبیک و کرج و شهریار جزو زمینهای خوب اطراف تهران هستند اگر تو ویکی مپیا یا گوگل مپ هم مشاهده کنید سبزی رو میبینید که نشوندهنده پوشش گیاهیه.اکثرا زمینهای آبیک چاه آب دارند چاه 8 اینچی و اینکه فکر کنم آب رو باید بخری اگه اشتباه نکرده باشم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع