سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پخش و فروش زغال
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به دوستان و اساتید عزیز!
میخواستم نظرات شما رو راجع به پخش زغال قلیان و زغال کبابی در زمینه ی فروش و بازار یابی اون بدونم.آیا میتونم موفق بشم؟بهترین زغال لیمو و زغال بلوط رو کجا میتونم پیدا کنم؟
و با چه قیمتهایی؟ البته تا حدودی قیمت دستم اومده ولی اگر با قیمت مناسب تری سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
بهترین زغال، زغال جهرم هست که از چوب درخت لیمو ترش و لیمو شیرین و دیگر مرکبات بدست میاد. در جهرم سالهای طولانی هستش که کارگاههای تولید زغال فعال هستند و زغال رو به صورت عمده و بسته بندی شده به دیگر نقاط کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس ارسال می کنند. در جهرم باغات مرکبات بسیار زیادی وجود داره و علاوه بر اون کارگاههای تولیدی زغال، چوب درخت دیگر شهرهای ایران رو خریداری و به جهرم میارند.
قیمت ها بسته به کیفیت زغال و نوع چوب و موارد مصرفی متفاوت هستش.
اگر بازاریابی خوبی داشته باشید مخصوصا در تهران و دیگر شهرهای پرجمعیت فروش خیلی خوبی رو دارید.
در مورد زغال بلوط اطلاعی ندارم
(ببین اگه زغال درخت پسته به دردت می خوره می تونم کمکت کنم)
سلام
بنده به عنوان یک تولید کننده زغال ( کبابی و قلیانی) میتونم با کسانی که تمایل به پخش زغال دارند همکاری کنم
سلام
به عنوان یک تولید کننده زغال ( کبابی و قلیانی) میتونم با کسانی که تمایل به پخش زغال دارند همکاری کنم
اگه میشه اطلاعات بیشتری بزارید؟
من تولید کننده ذغال پسته هستم برا پخشش چه کمکی میتونید بکنید..
(02-11-2015 12:57 AM)mahdy.rahmany نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
بنده به عنوان یک تولید کننده زغال ( کبابی و قلیانی) میتونم با کسانی که تمایل به پخش زغال دارند همکاری کنم
سلام، من مایل هستم با شما در استان یزد همکاری کنم
لینک مرجع