(04-11-2014 11:38 PM)yagub62 نوشته شده توسط: [ -> ]از حدود 7 میلیارد جمعیت دنیا کسی نیست که از پول بدش بیاد و نخاد میلیاردر بشه(حالا بر فرض یک درصدی هم باشه که ..... باشن).جای سوال و تامله که چرا از (9*99%) میلیارد فرد در دنیا، که دوس دارن میلیاردر بشن، یک درصد ناچیزی میلیاردر، پولدار و مرفه میشن؟
دوستان نظراتشان را بگن.
چون میخوان مفت بخورن راه برن پولدلرم بشن کور خوندن بخورن دم نکشن تنبل های بی خواصیت تنبل خونه شاه عباس راه انداختن.
یک کلام :
نمی خواهند میلیاردر شوند!
بنظر من اولین سد راه همه ترسه - همه ی مادر پدر ها بچه هایی با عزت نفس و اعتماد بنفس بالا و درست تربیت نمیکنن
1همایشی بود که سخنران میگفت به مراجعینم میگم بچت مودبه؟؟ خوب ادب و تربیت شده براش وقت گذاشتی؟؟
میگن بله تو مهمونی خیلی آرومه و به همه سلام میکنه - یکی دیگه میگه بعله بچم اسم همه کشورهار بلده - کاملا من هرچی بگم میگه چشم و ...
ولی تربیت یعنی بچه نه خودشو کم ببینه نه زیادیبدونه چه توانایی هایی داره و باید از چه راهی بدون شما بره و موفق بشه
بارها عرض کرده ام تا ذهن آماددگی موفق شدن نداشته باشد , موفقیت بدست نخواهند آمد.تغییر عامل موفقیت است. تغییر سخت است. خیلی هم سخت است. فرق افراد موفق با ناموفق در زمان انتظار تغییر است. افراد موفق ایمان دارند که در زمان می توانند دوکلمه نمی شود و نمی توان را به می شود و می توان تغییر داد.
اولین حرکت از بین بردن کلمات نمی توانم و نمی شود.
(04-12-2014 02:13 PM)محمد0442 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستاااااااان من میگم یه شبه نه اینکه یارو بیاد یه وبلاگ بزنه فرداش بیان بشه پیرامیدیار.یه شبه شدن مثال دوست من.
8خط واست نوشتم حالا گیر دادی به اون کلمه ی یه شبه.باید به نیمه ی پر لیوان نگاه کرد.
کارمنددولت میاد 35سال زحمت میکشه هر زور میره اداره و.... اونوقت دوران بازنشستگی سر جمع150ملیون پول نداره.
ولی موسسان ایسنگرام(آقای کوین ومیک) تومدت کمتر از2سال تونستن ایدهشون رو به قیمت یک میلیارد دلار بفروشن.
حالا اینبارمتوجه میشی که معنی یه شبه شدن چیه.
اینایی که گفتم تو دنیای مجازی بودن.
اگه زندگی نامه ی بیل گیتس رو میخوندید اینارو نمیگفتید.بیل گیتس چیز هایی رو میگه تو کتابش که آدم شاخ درمیاره.
خودمیه مدتی صاحب سایت بودم که رتبه ی السکام 3رقمی بود.تو دودوره ی استارپاپ ویکند شرکت کردم.
تو هر دوشون مقام هایی اوردیم باتیممون.مقام سوم وششم.که هر دو دوره توعراق برگزار شده بود وتیم های از سایر کشورهایی هم تو این مسابقات شرکت کرده بودند.درمورد مقام سوم نیتونم چیزی بگم ولی درمورد مقام ششم باید بگم یه کتاب خوان بود.
بد جوری دارم روی یه ایدم کار میکنم.ایده ای که به نطرتیممون(3نفره)میتونه دنیارو متحول کنه.
با چندین کارافرین هم در موردش صحبت کردم که درصدموفقیتشو بالا میدونستا.
اینارو گفتم نه اینکه بخوامزخودتن تعریف کنم.گفتم تابدونید من هم الکی نمیام اینجا درمورد بزرگانی همچون بیل گیتس صحبت کنم.
درجواب اون دوستمونم که فرموده بودند که راه میلیادر بودن رو بلید نیستم باید بگم که من ازراه گردنه میرم شاید سخت ترباشه ولی نزدیک تره.(اینو از کتاب آقای چابز برداشتم)
میلیادر شدن خیلی سخت نیست دوستان.خودمون اونو سخت میکنیم.
البته اینوبگم تولیست250میلیونرجهان دو سومشون با ایدهاشون به این رتبه رسدن.
دوستان ببخشید قصدجسارت ندارنم.
چرا من ایده به ذهنم نمیااااااااااااااااااد
.gif)