سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشاوره تغییر شغل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت اساتید
من لیسانس حسابداری هستم الان نزدیک 7-8 سال هست که یه موسسه خدمات مالی زدم و بطور مستقل کار می کنم،اوایل خیلی سخت بود و با هزار بدبختی شرکتو میگذروندم به امید آینده با هزار تا مشکل ریز و درشت،شکر خدا الان2-3 سالی هست که اوضاع خیلی بهتر شده و تو کار خودم مسلط شدم یعنی اینطوری بگم که دیگه برای گرفتن کار هیچ مشکلی ندارمو و توی این کار برای خودم اعتباری کسب کردم یعنی بدون بزرگنمایی میگم وقتی که تو روزنامه اگهی میدم و شرکتها زنگ میزنند خیلی راحت جذبشون میکنم مگه اینکه ببینم از این مشتریاش که دردسر داره و خودم بی خیالش میشم
ولی مشکل اینجاست که واقعیتش من می بینم پول زیادی توی این کار نیست یعنی اگه بخوام با تمام توان کار کنم فوق فوقش سالی 70 تومان سود خالص برام بمونه(طبق محاسبات هزینه های ثابت و متغیری که در کار هست )
این مقدار سودم منو راضی نمیکنه میخوام برم تو کار دیگه ای مثل خریو فروش(پخش)ولی از طرفی میبینم سرمایه اصلی من همین تخصصی هست که دارم(مالی) البته سخت افزار و نرم افزار کامپیوترم آشنا هستم و تقریبا مسلط هیمنطور شبکه
واقعا گیج شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم
از شما اساتید خواهش میکنم کمک کنید و نضرتونو بگید
ممنون میشم
سلام دوست عزیز :

ما در کلاسهای آموزشی کسب و کار که برگزار شد به این نکته بسیار مهم تاکید کردیم که تا زمانی که نتوانیم در کسب و کارمان سیستم درست بر پایه استفاده از پول دیگران و خصوصاْ نیروهای انسانی دیگر ایجاد کنیم ‌در سقف معینی از درآمد باقی خواهیم ماند .

این اتفاق نه در کسب و کار شما ُ بلکه در تمام کسب و کارهای دیگر نیز رخ می دهد و پس از چند سال کسب اعتبار تازه می بینید که توانایی جواب دادن بیشتر سفارشات را ندارید .

خب راه حل چیست ؟ واقعاْ آیا کار شما توانایی جوابگویی به تعداد بیشتر سفارشات را ندارد ؟
آیا با استخدام دانشجویان حسابداری و آموزش فشرده و به کارگماری آنها نمی توان میزان درآمد را بیشتر کرد ؟
آیا نمی توان افراد را استخدام و کارها را به آنها واگذار کرد و خود به امور بازاریابی و مدیریت کار همت گماشت.

امیدوارم با تامل در سوالات بالا به جوابهای جدیدی دست پیدا کنید که درآمد شما را تا میلیاردها افزایش دهد .

ایده : به فکر ایجاد کتاب حسابدای - نرم افزار - برنامه حسابداری و آموزش حسابداری آنلاتین باشید که بتوانید با صرف زمان تولید همیشه درآمدتان ادامه دار باشد .
شما سرمایتون تخصصتونه ،قاعدتا باید به همین کار فعلی تون ادامه بدید و با سرمایه مالی که تا به حال جمع کردید
در کنار کارتون به کارهای دیگه نظیر ساخت و ساز یا شراکت در تولید کارخانه ها و ... بپردازید.

به راحتی می تونید وام های مبالغ بالا هم بگیرید و با درامد فعلی اقساطش را بپردازید و در کارهای دیگه سرمایه گزاری کنید.
(04-10-2014 09:35 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز :

ما در کلاسهای آموزشی کسب و کار که برگزار شد به این نکته بسیار مهم تاکید کردیم که تا زمانی که نتوانیم در کسب و کارمان سیستم درست بر پایه استفاده از پول دیگران و خصوصاْ نیروهای انسانی دیگر ایجاد کنیم ‌در سقف معینی از درآمد باقی خواهیم ماند .

این اتفاق نه در کسب و کار شما ُ بلکه در تمام کسب و کارهای دیگر نیز رخ می دهد و پس از چند سال کسب اعتبار تازه می بینید که توانایی جواب دادن بیشتر سفارشات را ندارید .

خب راه حل چیست ؟ واقعاْ آیا کار شما توانایی جوابگویی به تعداد بیشتر سفارشات را ندارد ؟
آیا با استخدام دانشجویان حسابداری و آموزش فشرده و به کارگماری آنها نمی توان میزان درآمد را بیشتر کرد ؟
آیا نمی توان افراد را استخدام و کارها را به آنها واگذار کرد و خود به امور بازاریابی و مدیریت کار همت گماشت.

امیدوارم با تامل در سوالات بالا به جوابهای جدیدی دست پیدا کنید که درآمد شما را تا میلیاردها افزایش دهد .

ایده : به فکر ایجاد کتاب حسابدای - نرم افزار - برنامه حسابداری و آموزش حسابداری آنلاتین باشید که بتوانید با صرف زمان تولید همیشه درآمدتان ادامه دار باشد .
دوست عزیز این راهنمائیهای عالی جناب رضائی عزیز را مجددا مطالعه و پس ار بررسی کامل انجام دهید. ایمان دارم درآمد شما چند برابر می شود.
خود , کار مهم نیست بلکه پیدا کردن راههای موفقیت و ترفندها است که درآمد را چندین برابر میکند.
موفقتر باشی.
وقتی کاری را شروع کردید و خواستید درآمد خود را اضافه کنید, بفکر تغییر کار نباشید. بلکه ترفندهای کار را یاد بگیرید.
=======================
10_00410_00410_00410_00410_004
(من دست به هر حرکتی بزنم می توانم موفق شوم

من می توانم موفق شوم.
چون بخودم ایمان دارم. به دانسته هایم ایمان دارم. به توانائیهایم ایمان دارم .به قدرت فکری خود ایمان دارم. در درون من انقلاب عظیمی جاری شده است.
من قادر به حل تمام مشکلاتم هستم. تمام وجودم را انرژی مثبت فراگرفته است.من لبریز از شادی و نشاط هستم. من همیشه لبخندی بر لب دارم.)
(04-10-2014 09:35 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز :

ممنون از راهنمایتون دوست عزیز
مشکل منم دقیقا همینه که نمیتونم سیستم استفاده از سایر نیروهای انسانی را داشته باشم،خیلی هم بهش فکر کردم ولی مشکل اینجاست که آموزش نیروهای جوان و فارغ التحصیل حسابداری زمان زیادی میبره و مهمتر از اون اینه که بعد از یه مدت که کار گرفتند میرند و دست ادمو تو پوست گردو میزارند ضمن ایکه با رفتنشون آدمو پیش کارفرما بی اعتبار میکنند.
به همین خاطر من دیگه حسابدار اعزام نمیکنم ولی در کنار کارم مدیریت مالی شرکتها رو قبول میکنم که ماهی2-3 روز بهشون سر میزنم ولی تو این زمینه(نظارت و مدیریت)فقط خودم هستم،البته برای دفتر نویسی و کارهای مالیاتی نیرو دارم که اونم به تنهایی سود چندانی نداره
لینک مرجع