سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پرورش سنتی بز
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من میخوام تعدای محدود بز (حداکثر 30 تا) بصورت سنتی نگهداری (پرواربندی)کنم بعد بفروشم (سمت ما گوشت بز رو بیشتر می پسندد). مکانش دارم . میخوام مزایا و معایبش بدونم . کسی از دوستان اطلاع داره؟
ممنون
مزایا که فراوانه ولی معایبش اینه که می تونی بفروشی!؟

حاضری ازشون نگهداری کنی و خسته نشی؟!
کار خیلی سختی هستش
حتما به این جنبه و توانایی خودت در تحمل سختی کار فک کن به خصوص این که کار به صورت سنتی هستش
دامداری بز بصورت سنتی
اول چون شما عملا هزینه ای برای علوفه و آذوقه پرداخت نمیکنید صرفه اقتصادی خوبی داره مثلا اگه یک سال با بارش خوب باران داشته باشی سال بعد از علوفه بیمه میشی البته فقط یکی دو ماه از زمستان را نهایتش باید به بز هات جو بدی برا تقویت
دوما چون مسئله چرای بز در مراتع مستلزم جابجایی و پیاده روی بزها است راندمان ضریب تبدیل غذا به گوشت به شدت عفت میکند.یعنی سود داره ولی زحمت و درد سر داره
حتما باید بزهای اصلاح نژاد خریداری کنید تا بازده خوبی داشته باشن مقاوم به شرایط آب وهوایی و بیماری
از نژاد سانن هم میتونین استفاده کنین و ظرفیت جایگاه مناسب باشه چرا که ازدیاد آن زیاد هستش در کنارش
شیر بز رو هم میتونید بفروشید که نسبت به نژاد های محلی خیلی بهتره و نژاد این بز سفید هستن و شیر روزانه تقریبا
3 الی 5 کیلو قابل ذکر هست از شیر گاو خیلی بهتره و با کیفیت تره و تو دنیا طرفدار داره
یک نکته در مورد شیر بز اینکه تنها شیری که برای نوزادنی که به دنیا میان و از شیر مادر محروم خوبه شیر بز است اما شیر گاو از 6 ماه به بعد می تونی بدی
دامداری چه کوچک و چه بزرگ و صنعتی وقتی صرفه اقتصادی داره که آذوقه رایگان در اختیار داشته باشید ، حالا یا چرا ، یا زمین کشاورزی داشته باشید
اگر بخواهید همه خوراک را خریداری کنید چیزی تهش نمی مونه

در کار دام بایست در هزینه های تولید درصدی تلفات را هم محاسبه کنید

پ ن : من شنیدم شیر بز را میان با قیمت های خیلی بالا می خرن برای نوعی پنیر خاص !!
لینک مرجع